Προς το περιεχόμενο

μακρινο ιντερνετ & απεναντι μωρο....

lambros00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήτερα να βάλει αυτή ιντερνετ και να το πληρώνεις εσύ έτσι ώστε να

πηγαίνεις να σερφάρεις σπίτι της και να της το φτιάχνεις όταναυτό χαλάει.

Θα το χάσεις το....ιντερνετ,πατριώτη.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άσε ρε που θα σε εκβιάζει κιόλας...

Κι εσύ μην κάνεις ότι γουστάρει. Πάνε λίγο κόντρα να ψηθεί. Ότι έχεις ακούσει για φτύσιμο, αλήθεια είναι!

Πάντως, χωρίς κάποιο ενδιάμεσο access point, χλωμό το κόβω να πιάνει τπτ η γκόμενα...

Δημοσ.

ρε ασε την γκομενα χωρις ιντερνετ θα βρει γκομενο στο facebook και θα τρεχεις μετα.

Ασε που θα καει και δεν θα μπορεις ουτε να την μπιπ μετα.

Δημοσ.

Πφφφ εκμεταλέυτριες...Δεν φταινε βεβαια αυτές...

Ερώτηση: θα πληρώνει τίποτα απο τον λογαριασμό τουλάχιστον ή τσάμπα κι αυτό?

Α ρε μάνα που δεν με έκανες ξανθιά γαλανομάτα με τέλειο στήθος...ούτε να δουλέψω δεν θα χρειαζόταν...

Δημοσ.

καταρχιν να σας ευχαριστισω ολουσ για την βοιθεια!!!

λοιπον, εβρεθη η λισι για εμενα κ το μπακλαβαδακι μου:

πιρα μοντεμ/ρουτερ της λινκσισ με εμβελεια 150-200 μετρα ελεγε το ι-σοπ...

αλλα για να ειμαι σιγουρος οτι θα πιανει η ζουζουνα μου ιντερνετ κ θα ειναι παντα ευχαριστιμενι, σε αυτην θα βαλω ενα αξεσ ποιντ το οποιο θα ενωσω με υτπ καλωδιο (απο ταρατσα σε ταρατσα) κ για να ειμαι ακομα πιο σιγουρος οτι η κοκονα μου θα εχει τα παντα πιρα κ εναν ενισχιτι κεραιασ που θα βαλω πανω στο αξεσ ποιντ για να σερφαρει με τις ωρεσ κ να σκεφτεται ΜΟΝΟ εμενα...

ολα εγω θα τα πλιρωνω, το γιουβαρλακι μου εννοειται οτι δεν θα πλιρωνει τι πο τα!!! εδωσα για ολα 165 γιουροζ!!! αλλα, αξιζει πολλα περισσοτερα!!!

εκανα τα παντα για την μελλοντικι μητερα των παιδιων μου!!! κ θα γινει δικια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

αλλα για να ειμαι σιγουρος οτι θα πιανει η ζουζουνα μου ιντερνετ κ θα ειναι παντα ευχαριστιμενι, σε αυτην θα βαλω ενα αξεσ ποιντ το οποιο θα ενωσω με υτπ καλωδιο (απο ταρατσα σε ταρατσα) κ για να ειμαι ακομα πιο σιγουρος οτι η κοκονα μου θα εχει τα παντα πιρα κ εναν ενισχιτι κεραιασ που θα βαλω πανω στο αξεσ ποιντ για να σερφαρει με τις ωρεσ κ να σκεφτεται ΜΟΝΟ εμενα...

ολα εγω θα τα πλιρωνω, το γιουβαρλακι μου εννοειται οτι δεν θα πλιρωνει τι πο τα!!!

εκανα τα παντα για την μελλοντικι μητερα των παιδιων μου!!! κ θα γινει δικια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

Απο ταράτσα σε ταράτσα????

Δημοσ.

ολα εγω θα τα πλιρωνω, το γιουβαρλακι μου εννοειται οτι δεν θα πλιρωνει τι πο τα!!! εδωσα για ολα 165 γιουροζ!!! αλλα, αξιζει πολλα περισσοτερα!!!

eleooooos:eek:

Δημοσ.

πάντως μόλις χωρίσετε θα έχεις πρωτότυπα πράγματα να βρίζεις... δεν θα λες "κρίμα τις βόλτες που σε πήγα" και άλλα τέτοια... θα λες "κρίμα τον proxy server που έστισα για σένα... τις δυναμικές ip και τους κοινόχρηστους φακέλους μου"

Δημοσ.
πάντως μόλις χωρίσετε θα έχεις πρωτότυπα πράγματα να βρίζεις... δεν θα λες "κρίμα τις βόλτες που σε πήγα" και άλλα τέτοια... θα λες "κρίμα τον proxy server που έστισα για σένα... τις δυναμικές ip και τους κοινόχρηστους φακέλους μου"

χαχαχαχα α ρε άτιμη γυναίκα χαχαχαχααααα και θα βλέπει πορνό με τον εραστή της καθώς θα στήνει το δίκτυο χαχαχα!

Δημοσ.
AAAA ρε που φτάσαμε.... το μ..... και ROUTER σέρνει.

Δωστης ιντερνετ και παρτης και το μ..... :lol: :lol: :P καλα λέγανε πως το www τελικα συμβολίζει το 666 :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...