epivitor Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Στα λεφτα που ψαχνεις (ως 1500 ευρω) αν θελεις 15αρι θα σου ελεγα το HP EliteBook 8530p ενω αν δεν εχεις προβλημα και με 17αρι το HP EliteBook 8730w ή το παλιοτερο HP Compaq 8710p. Για τα dell που σκεφτεσαι ξερω οτι ειναι πολυ καλα αλλα σ'αυτα τα λεφτα δεν ξερω τι να σου προτεινω.
efstratios1982 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Στα λεφτα που ψαχνεις (ως 1500 ευρω) αν θελεις 15αρι θα σου ελεγα το HP EliteBook 8530p ενω αν δεν εχεις προβλημα και με 17αρι το HP EliteBook 8730w ή το παλιοτερο HP Compaq 8710p. Για τα dell που σκεφτεσαι ξερω οτι ειναι πολυ καλα αλλα σ'αυτα τα λεφτα δεν ξερω τι να σου προτεινω. +1 Από εμένα.Καταπληκτική ποιότητα και κατασκευή. Όσον αφορά τα dell είναι καταπληκτικά μηχανήματα αλλά πανάκριβα.Όσον αφορά τα sony προσωπικά πιστεύω πως μόνο σε κάποιες σειρές θα δεις διαφορά(και όχι σε όλα τα μοντέλα-κοινώς πρέπει να τα "σκάσεις"-) αλλά και πάλι για τα χρήματα τους θα δεις και άλλα πολύ καλά μοντέλα κορυφαίων εταιρειών, τα οποία πιθανόν να φέρουν και καλύτερα χαρακτηριστικά για τα χρήματα τους(επαγγελματικές σειρές). Και επειδή φαντάζομαι πως εδώ μέσα με τις αποψεις που ακούς έχεις μπερδευτεί καλύτερα να βρεις ποια μοντέλα πιστεύεις πως ταιριάζουν στις ανάγκες σου κ να σου πούνμε τη γνώμη μας. "Καλά" και "κακά" μοντέλα έχουν όλες οι εταιριές.Το ποιό μοντέλο είναι το καλύτερο για σένα εξαρτάται όμως αποκλειστικά από σένα και τις ανάγκες σου.Και από το πόσα χρήματα θες να διαθέσεις! Εναλλακτικά : http://www.multirama.gr/products/product?pid=0382013&catid=010200
dimitris75 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέχρι πόσα χρήματα ψάχνεις για φορητό φίλε μου; Έβγαλε καινούργια μοντέλα η ΗΡ και σε λίγο καιρό έρχονται και στην Ελλάδα. Στην ελληνική ιστοσελίδα της ΗΡ τα έχει. Περίμενε λιγάκι. Αξίζει το κόπο.
chrisgra2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 το πρωτο φυσικα απλως πεταει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MSGL Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 τελικα κατεληξα! πηρα το HP PAVILION DV7-1150EV το οποιο μαλλον ειναι ιδιο με το HP PAVILION DV5-1145EV αλλα με 17αρα οθονη. ....ελπιζω να μην εκανα τελειως λαθος επιλογη(?) σαν χαρακτηριστικα προς το παρον παει μια χαρα και με τα προγραμματα κανενα προβλημα (εκτος του nero7,το οποιο μου γονατισε το μηχανημα τελειως μεχρι που το απεγκατεστησα) ΥΓ. Το nero6 το εχει τρεξει κανεις σε vista?
epivitor Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 τελικα κατεληξα!πηρα το HP PAVILION DV7-1150EV το οποιο μαλλον ειναι ιδιο με το HP PAVILION DV5-1145EV αλλα με 17αρα οθονη. ....ελπιζω να μην εκανα τελειως λαθος επιλογη(?) σαν χαρακτηριστικα προς το παρον παει μια χαρα και με τα προγραμματα κανενα προβλημα (εκτος του nero7,το οποιο μου γονατισε το μηχανημα τελειως μεχρι που το απεγκατεστησα) ΥΓ. Το nero6 το εχει τρεξει κανεις σε vista? Μια χαρα αγορα εκανες φιλε. Οσο για το nero αποκλειεται να ειναι αυτο που σου γονατισε το συστημα. Μαλλον κανενα antivirus θα φταιει ή καποια αλλη σαβουρα που θα ειναι προεγκατεστημενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.