space1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Γεια σας Τι γίνεται ακριβώς με τις ταχύτητες και πως τις μετράμε; Υποτίθεται πληρώνουμε 24αρα και με τα speedtest που ελέγχω ανα διαστήματα δείχνουν από 1,7 Μb/s έως 7 στην καλυτερη περίπτωση ...πιο συχνά 2,5 με 3,5. Ενώ έχει κλειδώσει DSL Connection Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 18.852 .
Antretng Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Καταρχήν μη χρησιμοποιείς speed test, είναι τελείως αναξιόπιστα. Η πιο αξιόπιστη μέτρηση είναι μέσω πολλαπλών connections από site με μεγάλο upload (είτε θα κατεβάσεις ταυτόχρονα πολλά αρχεία είτε θα χρησιμοποιείσεις έναν download manager και θα κατεβάσεις από site με μεγάλο upload πχ nvidia) Κατά τα άλλα, θεωρητικά το μέγιστο των 18800 που συγχρονίζεις είναι κάτι παραπάνω από 2 mb/sec (κανονικά είναι 18800/8 = 2.350 ... αλλά υπολόγιζε και τίποτα errors κλπ οπότε κάπου στα 2 και κάτι είναι) Πάντως και με 1.7 να κατεβάζεις που σου βγαλε το speed test, δεν είναι καθόλου άσχημα... δεν μας είπες καν αν μιλάς για ώρες αιχμής
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 δεν πληρώνουμε 24αρα αλλά έως 24αρα mbit και από που συγχρονίζουμε και πάλι δεν έχουμε υπογράψει ότι θα παίρνουμε 24/7 full speed όπως είπε και ο Antretng testαρε την γραμμή σε sites όπως της ΑΤΙ/Nvidia/Microsoft χρησιμοποιώντας κάποιον download manager
Berolinezos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Η δική μου είναι 100Mbps και είναι σχετικά μέτρια.
disqualified Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 αντε παλι καναμε αχταρμα MB, Mb, KB και Kb, και δεν βγαινει ακρη Φιλε εφ οσον κλειδωνεις σχεδον στα 19 εισαι τελεια. Για παραδειγμα αν παιρνεις upload ενα αρχειο απο μενα πανω απο 25ΚΒ/s δεν προκειται να δεις. Εσυ ομως τα 19Μbps τα εχεις. Εσυ μπορεις να παρεις τοσα, το δικτυο ομως ειναι σε θεση να στα δωσει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Η δική μου είναι 100Mbps και είναι σχετικά μέτρια. γιατί αυτό μου φαίνεται για την τοπική σύνδεση ανάμεσα στο router σου και στο pc σου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 είπα router, άρα το ethernet είναι αυτονόητο
space1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ παιδιά για την ανταπόκριση σας. Τα 4-5 test τα έκανα απογευματινές ώρες σε διαφορετικές ημέρες. Τώρα περί πιο εξιδικευμένων δοκιμών όπως προαναφέρατε είμαι καινουργιος σε αυτά και δεν τα καταλαβαίνω ακόμη αλλα θα προσπαθήσω. Τώρα όπως είπα εάν δείχνει στα 2,55 Μb/s τις πρώτες [έχω την νέα συνδεση 24αρα forthnet εδώ και 2 εβδομάδες] ημέρες έδειχνε 11 έως 14 Mb/s
Antretng Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ παιδιά για την ανταπόκριση σας. Τα 4-5 test τα έκανα απογευματινές ώρες σε διαφορετικές ημέρες. Τώρα περί πιο εξιδικευμένων δοκιμών όπως προαναφέρατε είμαι καινουργιος σε αυτά και δεν τα καταλαβαίνω ακόμη αλλα θα προσπαθήσω. Τώρα όπως είπα εάν δείχνει στα 2,55 Μb/s τις πρώτες [έχω την νέα συνδεση 24αρα forthnet εδώ και 2 εβδομάδες] ημέρες έδειχνε 11 έως 14 Mb/s Αν δεν θέλεις download manager απλά μπες και κατέβασε ταυτόχρονα από διάφορα site με μεγάλο upload πχ nvidia , apple κλπ και δες αθροιστικά πόσο φτάνεις Πάντως εγώ θα σου πρότεινα γενικά να χρησιμοποιείς download manager μιας και θα κατεβάζεις γρήγορα το οτιδήποτε από site. Ο λόγος για τον οποίο είναι χρήσιμοι είναι επειδή ουσιαστικά με 1 μονό connection, δοθέντος και της κινητικότητας εκείνης της στιγμής, standard θα χτυπήσεις ταβάνι πολύ πιο κάτω από την θεωρητική μέγιστή σου... ενώ με download manager κάνει πολλαπλά connections οπότε και κατεβάζεις πιο γρήγρα. Προσωπικά χρησιμοποιώ χρησιμοποιούσα τον orbit ο οποίος είναι πολύ καλός, πολύ ελαφρύς και πάνω από όλα δωρεάν Υ.Γ. Για να δεις πόσο κακός είσαι... εγώ κλειδώνω στα 5 mbps λόγω μεγάλης απόστασης που είχε ως αποτέλεσμα μεγάλη εξασθένιση γραμμής (line attenuation 47 με 48), δηλαδή το θεωρητικό μου μέγιστο είναι κάπου στα 550 kb/sec . Οπότε σταμάτα να μας πληγώνεις
space1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Αν δεν θέλεις download manager απλά μπες και κατέβασε ταυτόχρονα από διάφορα site με μεγάλο upload πχ nvidia , apple κλπ και δες αθροιστικά πόσο φτάνεις Πάντως εγώ θα σου πρότεινα γενικά να χρησιμοποιείς download manager μιας και θα κατεβάζεις γρήγορα το οτιδήποτε από site. Ο λόγος για τον οποίο είναι χρήσιμοι είναι επειδή ουσιαστικά με 1 μονό connection, δοθέντος και της κινητικότητας εκείνης της στιγμής, standard θα χτυπήσεις ταβάνι πολύ πιο κάτω από την θεωρητική μέγιστή σου... ενώ με download manager κάνει πολλαπλά connections οπότε και κατεβάζεις πιο γρήγρα. Προσωπικά χρησιμοποιώ χρησιμοποιούσα τον orbit ο οποίος είναι πολύ καλός, πολύ ελαφρύς και πάνω από όλα δωρεάν Υ.Γ. Για να δεις πόσο κακός είσαι... εγώ κλειδώνω στα 5 mbps λόγω μεγάλης απόστασης που είχε ως αποτέλεσμα μεγάλη εξασθένιση γραμμής (line attenuation 47 με 48), δηλαδή το θεωρητικό μου μέγιστο είναι κάπου στα 550 kb/sec . Οπότε σταμάτα να μας πληγώνεις Sorry ......άθελά μου ......λόγο αγνοίας και ....μεγααααάλο ευχαριστώ.
arxangelos Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 μια χαρά είναι σε μένα Πάντως ξέρεις να χειρίζεσε καλά το photoshop:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.