Προς το περιεχόμενο

Our Apple setup/workstation ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
το έβαλα και σε ένα άλλο thread που υπάρχει στο games section και είπαν ότι είναι gay!!!!!!!!

deskn.jpg

Τι wallpaper χρησιμοποιείς;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορίστε και μία καινούργια με τα νέα wireless πληκτρολόγιo και mouse. - 2 καλώδια.

3588681249_d9298034e0.jpg3589491236_e686ff61f7.jpg3588666355_c26c889df2.jpg3589510882_89f61be582.jpg

Επεξ/σία από Whiteyez
Δημοσ.
Ορίστε και μία καινούργια με τα νέα wireless πληκτρολόγιo και mouse. - 2 καλώδια.

3588681249_d9298034e0.jpg

s**ew you guys... I' m goin' home... :( Βλέπω τόσο ωραία γραφεία και μένω με το στόμα ανοιχτό! Θέλω το docking stand ΤΩΡΑ :P

Δημοσ.

Αντε καλοριζικαι και αυτα, ταιριαζουν απιστευτα με το κατα την γνωμη μου ωραιοτερο μονιτορ που εχει βγει...

Ωραιο θα ηταν να φαινοταν το 8κεφαλο τερας απο κατω βεβαια :-)

inSync καλο θα ηταν να μην εκανες quote ολοκληρη φωτογραφια, ωστε να ειναι πιο ομορφη και ευαναγνωστη η σελιδα. Περα απο αυτο εννοειται οτι τα καλα λογια τα λες ή για την τελευταια φωτο ή για καποια φωτο της συγκεκριμενης σελιδας.

Φιλικα

Δημοσ.
Αντε καλοριζικαι και αυτα, ταιριαζουν απιστευτα με το κατα την γνωμη μου ωραιοτερο μονιτορ που εχει βγει...

Ωραιο θα ηταν να φαινοταν το 8κεφαλο τερας απο κατω βεβαια :-)

inSync καλο θα ηταν να μην εκανες quote ολοκληρη φωτογραφια, ωστε να ειναι πιο ομορφη και ευαναγνωστη η σελιδα. Περα απο αυτο εννοειται οτι τα καλα λογια τα λες ή για την τελευταια φωτο ή για καποια φωτο της συγκεκριμενης σελιδας.

Φιλικα

Φίλε μου αρχικά είχε βάλει μόνο αυτή τη φωτογραφία στο post του o Whiteyez. Αν ήταν όλες δεν θα τις άφηνα αλλά αν είναι να επεξεργάζομαι όλα τα quotes στα forums που γράφω... :/

Δημοσ.

3588681249_d9298034e0.jpg3589491236_e686ff61f7.jpg3588666355_c26c889df2.jpg3589510882_89f61be582.jpg

[jealousy]Και τώρα σειρά έχει μια δεύτερη οθονίτσα. Έτοιμο το απόλυτο Mac Pro Workstation :lol:[/jealousy]

Δημοσ.

@Whiteyez Ποιες οι εντυπωσεις απο το καινουριο ποντικι?Εμενα οι καλυτερες.Τελικα αυτα που διαβαζα για τους drivers της logitech δεν ισχυουν μιας και το ποντικι δουλευει αψογα χωρις προσθετους drivers τυπου steelmouse.

Δημοσ.

Μια χαρά δουλεύει,βέβαια με τα ασύρματα κάνω καμιά μέρα μέχρι να το συνηθίσω στο χέρι. Kαι έχει και καλή υποστήριξη από την logitech, δεν το περίμενα. Όπως και το keyboard που πήρα είναι μόνο για mac.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...