Προς το περιεχόμενο

Our Apple setup/workstation ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βλεπω αυτο το wallpaper απο interfacelift το τιμησαμε πολλοι...

Όλα τα καλά από το interfacelift τα τιμάμε.. :lol:

• Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βρείτε μας άλλο site με 1000 fullHD wallpapers και θα το τιμήσουμε αναλόγως...

Πολύ ωραίο charoui. Η dock/hub από πού και πόσο, αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

από ebay γύρο στα 15ευρώπουλα αν θυμάμαι καλά (belkin tunesync)

Δημοσ.
Σε μεγάλα χρωματοπωλεία έχουν δειγματολόγια και με παραγγελία σου φέρνουν αυτό που θές. Αν είσαι Αθήνα πες μου να σου πώ που είναι αυτό που πήγα εγώ(Ν.Ηράκλειο) ;)

Για ρίξε και σε μένα ενα pm άμα θες :-D

Δημοσ.
Δημοσ.
Δημοσ.
Βλεπω αυτο το wallpaper απο interfacelift το τιμησαμε πολλοι...

Όλα τα καλά από το interfacelift τα τιμάμε.. :lol:

λίγο off topic αλλά το ξέρετε ότι υπάρχει app για το iphone από την interface lift, έτσι;

"Backdrops" λέγετε. Δεν είναι free αλλά βρίσκεται και free αν θέλουμε...

Δημοσ.
λίγο off topic αλλά το ξέρετε ότι υπάρχει app για το iphone από την interface lift, έτσι;

"Backdrops" λέγετε. Δεν είναι free αλλά βρίσκεται και free αν θέλουμε...

Ναι το διαφημίζουν αρκετά στο interfacelift, αξίζει?

Δημοσ.

Για τα ηχεια τα z2300 ποια η γνωμη σου kevinb?Σκεφτομουνα κι εγω να τα παρω αλλα δεν ξερω τι να τα κανω τοσα watts.Σκεφτομουνα για τα harman kardon soundsticks ii ή για τα jbl creature ii.Ποια η γνωμη σας?Εχω ακουσει ειδικα για τα πρωτα οτι βγαζουν πολυ καθαρο ηχο.

Δημοσ.

Τα Logitech Z2300 τα εχω στο σπιτι και τα Harman Kardon Soundsticks II και τα JBL Creature II τα εχω ακουσει πολλες φορες καθως τα εχουμε "στημενα" στο Apple Store (Θεσσαλονικης) οποτε εχω αποψη και για τρια ηχεια που σκεφτεσαι triggerman.

Τα Z2300, οπως εγραψε και ο kebinB, ειναι πολυ δυνατα και ο ηχος τους πολυ καλος. Αν μενεις παντως σε πολυκατοικια δεν μπορεις να εκμεταλευτεις την δυναμη τους :-( καθως μολις ανεβαζεις την ενταση δονειται ολο το διαμερισμα απο το μπασο (120Watt)... :devil:

Αν εχεις υπομονετικους γειτονες :-D και βλεπεις αρκετα ταινιες τα προτεινω ανεπιφυλακτα.

Τα Harman Kardon Soundsticks II φυσικα δεν ειναι τοσο δυνατα (απο 10Watt οι δυο δορυφοροι και 20Watt το subwoofer) οσο τα Logitech, η μεγιστη ενταση τους φτανει σε πιο γηινα επιπεδα, αλλα το πολυ θετικο τους (ειδικα για το επιπεδο τιμης στο οποιο βρισκονται) ειναι οτι ακομα και στην μεγιστη ενταση δημιουργειται ελαχιστος θορυβος. Σιγουρα αποτελουν μια εξαιρετικη επιλογη.

Ακομα για μενα ειναι και τα πιο ομορφα απο τα τρια ηχεια, αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο.

Τα JBL Creature II ειναι και αυτα αρκετα αξιολογα ηχεια, και σε επιδοσεις και σε εμφανιση, αλλα ειναι σιγουρα τουλαχιστον ενα "κλικ" κατω απο τα αλλα δυο.

Ειδικα αν τα ακουσεις στην μεγιστη ενταση τους καταλαβαινεις οτι αξιζει να δωσεις κατι παραπανω για τα Soundsticks II.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...