Προς το περιεχόμενο

Τρελά Μωρά στα Ιντερνετικά Καλλιστεία!

catman20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...από τις ελάχιστες στιγμές που θα ήθελα να είμαι μοντ

επειδη σε εχουμε πιασει στο στομα μας τα κοριτσοπουλα; αφου καλα πραματα λεμε για την παρτη σου δεν χαιρεσαι;

Δημοσ.
επειδη σε εχουμε πιασει στο στομα μας τα κοριτσοπουλα; αφου καλα πραματα λεμε για την παρτη σου δεν χαιρεσαι;

δεν εννοώ ότι είναι ψώνιο, το αντίθετο, υπεράνω με την έννοια ότι παρόλλο που κάνει που και που schocking αστεία και πετάει απ'εξω απ'εξω κανένα φαλλοκράτικό αστείο,

μάλλον είναι πολύ πιο ευαισθητος

Δημοσ.
δεν εννοώ ότι είναι ψώνιο, το αντίθετο, υπεράνω με την έννοια ότι παρόλλο που κάνει που και που schocking αστεία και πετάει απ'εξω απ'εξω κανένα φαλλοκράτικό αστείο,

μάλλον είναι πολύ πιο ευαισθητος

παντα πλακα κανει.;););)

Δημοσ.

απλά δεν ειν' αναίσθητος αλλά σκάστε (πια)

εκείνο το "μοντ για μια μέρα"....τί έγινε; Κάτσε να ρωτήσω κα'να Hal...

επειδη σε εχουμε πιασει στο στομα μας τα κοριτσοπουλα;

...είδες ; Εδώ σου χρειαζόταν ένας Achilles!.......αλλά έχε χάρη :P

Δημοσ.
απλά δεν ειν' αναίσθητος αλλά σκάστε (πια)

εκείνο το "μοντ για μια μέρα"....τί έγινε; Κάτσε να ρωτήσω κα'να Hal...

...είδες ; Εδώ σου χρειαζόταν ένας Achilles!.......αλλά έχε χάρη :P

τελικα κατανταει κουραστικο αυτο το φορουμ ωρες ωρες:P

Δημοσ.

washcloud κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με γυναίκες, κυρίως όταν συνασπίζονται. Είναι φύσει αδύνατον...

Δημοσ.

Ωραία ας bumbάρω κι εγώ το θρέντ της σαβουρίτσας που την είδε Jennifer Love Hewitt.Συγχαρητήρια στο φωτογράφο της(για την εκπληκτική δουλειά),και φτύσιμο σε αυτήν :

1)Για τη φάτσα που έχει

2)Τα κακοσχηματισμένα πισινά,που θυμίζουν Thai ladyboy

3)Toν όχι και τόσο καλής ποιότητας χαρακτήρα που διαθέτει κ αυτό φαίνεται από τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για να διαφημιστεί.

Υπεροψία,Εγωισμός,Ψώνιο οι πρώτες λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό.

Δημοσ.
Ωραία ας bumbάρω κι εγώ το θρέντ της σαβουρίτσας που την είδε Jennifer Love Hewitt.Συγχαρητήρια στο φωτογράφο της(για την εκπληκτική δουλειά),και φτύσιμο σε αυτήν :

1)Για τη φάτσα που έχει

2)Τα κακοσχηματισμένα πισινά,που θυμίζουν Thai ladyboy

3)Toν όχι και τόσο καλής ποιότητας χαρακτήρα που διαθέτει κ αυτό φαίνεται από τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για να διαφημιστεί.

Υπεροψία,Εγωισμός,Ψώνιο οι πρώτες λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό.

δεν ξερω αν το προσεξε κανεις, αλλα ο τοπικ σταρτερ εδω λεγε catman20 και η τυπισα που λεει οτι ειναι η μαριανα στο bourdela.tv εχει νικ catwoman20. τα συμπερασματα δικα σας......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...