qangel Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ήθελα πολύ καιρό τώρα να ανοίξω ένα τέτοιο thread προκειμένου να ακούσω την γνώμη σας για όλα όσα σας κάνουν εντύπωση, σας αρέσουν ή σας "χαλάνε" όταν πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ. Λόγω του ότι είναι η δουλειά μου αυτή τα τελευταία 7 χρόνια, και κάθε μου μέρα πλέον είναι και μια διαφορετική εμπειρία, θα ήθελα έτσι να σας ακούσω! Ας μην αναφέρουμε όνοματα επιχειρήσεων καθώς αυτό θα αποτελεί διαφήμιση ή δυσφήμιση αντίστοιχα. Σας ακούω. Είμαι όλο αυτιά
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 η ανακύκλωση υπαλληλων μέσα στα τμήματα. αντί να έχεις ένα άτομο για έναν τομέα που θα ξέρει που έχει τα πάντα, έχεις ένα άτομο που ξέρει μισά πράγματα.
ilona Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μου τη σπαει οτα ειναι μουτρμενοι (αυτοι στα ταμεια) και που αν αγορασεις κατι που εχει πχ 0,55 δεν σ δινουν ρεστα (οχι απο τσιγκουνια αλλα κανω συλλογη...)
katsikoula Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μου τη σπαει οτα ειναι μουτρμενοι (αυτοι στα ταμεια) και που αν αγορασεις κατι που εχει πχ 0,55 δεν σ δινουν ρεστα (οχι απο τσιγκουνια αλλα κανω συλλογη...) απο την μια κ αυτοι ανθρωποι ειναι κ μπορει να εχουν διαφορα προβληματα ωστε να ειναι μουτρωμενοι κ απο την αλλη σιγουρα βαριουνται να ψαχνουν να σου δωσουν ρεστα 5 λεπτα. το σιγουρο παντως ειναι οτι οι ταμιακοι υπαλληλοι δεν ειναι μηχανες για να εχουν συνεχεια ενα χαμογελο μεχρι με τα αυτια αλλα αν το καταφερνανε αυτο πιστευω οτι κ μεγαλυτερη κινηση θα ειχε το καταστημα αλλα κ καλυτερο κλιμα
Mika Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 σιγουρα βαριουνται να ψαχνουν να σου δωσουν ρεστα 5 λεπτα. αν βαριουνται να πανε να κοιταξουν τα ταβανια τους. τι παει να πει βαριουνται να δωσουν ρεστα? αν εγω ειμαι καρδιοχειρουργος δηλαδη και βαριεμαι να σε ενγειρησω θα το δεχτεις;
qangel Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μου τη σπαει οτα ειναι μουτρμενοι (αυτοι στα ταμεια) και που αν αγορασεις κατι που εχει πχ 0,55 δεν σ δινουν ρεστα (οχι απο τσιγκουνια αλλα κανω συλλογη...) Όταν γίνεται λόγω συλλογής είναι απαράδεκτο, κι έμενα μου έχει τύχει και μου την έδωσε. Υπάρχουν όμως και μέρες που για να βρεις ψιλά φτύνεις αίμα.. Έχω ακούσει τα διάφορα εκεί μέσα. Κλασική απορία γιαγιάς: "Αυτή η γατοτροφή είναι νόστιμη;":fear: Ή "Αυτό το αφρόλουτρο τι γεύση έχει;" http://www.youtube.com/watch?v=lQhXvc_-9O4
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 απο την μια κ αυτοι ανθρωποι ειναι κ μπορει να εχουν διαφορα προβληματα ωστε να ειναι μουτρωμενοι κ απο την αλλη σιγουρα βαριουνται να ψαχνουν να σου δωσουν ρεστα 5 λεπτα. το σιγουρο παντως ειναι οτι οι ταμιακοι υπαλληλοι δεν ειναι μηχανες για να εχουν συνεχεια ενα χαμογελο μεχρι με τα αυτια αλλα αν το καταφερνανε αυτο πιστευω οτι κ μεγαλυτερη κινηση θα ειχε το καταστημα αλλα κ καλυτερο κλιμα οχιιι δεν παει καθολου ετσι. εγω που ζω στο εξωτερικο, στο σουπερμαρκετ και σε ολα τα μαγαζια με χαιρεταν στο ταμειο περιμενουν να τους χαιρετισω κι εγω και επιστρεφεται παντα ακομα και το 1 σεντς. βεβαια στην ελλαδα μοιαζω με ουφο που χαμογελαω στον περιπτερα και τον ρωταω με το παρακαλω αν εχει εισητηρια για τρολευ
pan34 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μου την δινει να υπαρχει αλλη τιμη στο ραφι και να πληρωνω αλλη τιμη-παντα υψημοτερη στο ταμειο
Mika Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 καλα αυτο δεν ειναι μονο σπαστικο ειναι και καρα-παρανομο
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μου την δινει να υπαρχει αλλη τιμη στο ραφι και να πληρωνω αλλη τιμη-παντα υψημοτερη στο ταμειο καντους μια ωραια φασαρια να γουσταρουν:devil:
qangel Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 απο την μια κ αυτοι ανθρωποι ειναι κ μπορει να εχουν διαφορα προβληματα ωστε να ειναι μουτρωμενοι κ απο την αλλη σιγουρα βαριουνται να ψαχνουν να σου δωσουν ρεστα 5 λεπτα. το σιγουρο παντως ειναι οτι οι ταμιακοι υπαλληλοι δεν ειναι μηχανες για να εχουν συνεχεια ενα χαμογελο μεχρι με τα αυτια αλλα αν το καταφερνανε αυτο πιστευω οτι κ μεγαλυτερη κινηση θα ειχε το καταστημα αλλα κ καλυτερο κλιμα 1ον: Σίγουρα ναι, είμαστε κι εμείς άνθρωποι. Με διάφορα προβλήματα οπωσδήποτε, τα οποία όμως πρέπει να αφήνουμε έξω από την δουλειά μας. Όπως επίσης πρέπει να αφήνουμε και τα προβλήματα της δουλειάς έξω από το σπίτι μας. 2ον: Δεν νομίζω να παίζει θέμα βαρεμάρας στο ταμείο. Ο/Η ταμίας δεν βαριέται να δώσει ρέστα επειδή πρόκειται για ένα 5λεπτάκι. Είναι το ίδιο με ένα λεπτάκι ρέστα το ίδιο με ένα 50ευρω ρέστα. 3ον: Μηχανές δεν είμαστε, κανείς δεν είναι... Αλλά πληρώνομαι για να σου χαμογελώ και να κάνω την διαμονή σου ευχάριστη όσο θα κάνεις την αγγαρεία-ψώνια έχοντας το άγχος για τα λεφτά.
orck Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μηπως τα παραλεμε; ειδικα σε σουπερ ποτε δεν εχει συμβει να μην μου δωσουν τα ρεστα μεχρι το τελευταιο λεπτο, ΠΟΤΕ αλλα σε οσους συνεβη αυτο τοτε γιατι δεν ζητησαν τα ρεστα τους; ντραπηκαν εκεινη την στιγμη και βγαζουν τα απωθημενα εδω; και μια χαρα ευγενικοι ειναι οι υπαλληλοι μην πιανουμε παντα τις συγκρισεις με τις αλλες χωρες, δεν ειμαστε τοσο σκατα οσο νομιζουμε
slygeo87 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Eγώ δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που ρωτάς πάλι. Απ' τη μια αν έχεις πάρει το franchise γνωστής αλυσίδας τη πελατεία σου δεν πρόκειται να τη χάσεις σίγουρα. (αυτό δεν σε νοιάζει; ) Απ' την άλλη αν έχεις mini market/μπακάλικο γουατεβερ...σε τι θες πάλι να σε βοηθήσουμε;Έχεις 5-10 γείτονες που ψωνίζουν και βγάζεις το ψωμάκι σου.Right? Όσον αφορά τα των υπαλλήλων κλπ..εντάξει δε με νοιάζει και πολύ αν θα μου χαμογελάσει, τη μεγαλύτερη απαίτηση που έχω είναι σε περίπτωση που ρωτήσω που είναι το Χ προϊόν να μου απαντήσουν όμορφα και ευγενικά.
telegamesvg Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Eμενα μου τη δινουν γενικα τα Super Market και ο "καρτελιστικος" τροπος που δουλευουν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.