Προς το περιεχόμενο

Στο Σούπερ Μάρκετ

qangel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τη βαρεμαρα μεχρι να φτάσω στο ταμειο ...

την βαρεμάρα μέχρι να πάω στο Super Market

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν οι τιμές διαφέρουν από το ράφι στο ταμείο, και όταν η ουρά των πελατών είναι απέραντη αλλά οι υπάλληλοι στα ταμεία λιγοστοί.

Και τα δύο μου συμβαίνουν συχνά.

Δημοσ.

Επίσης γελάω με:

- αυτούς τους αγχωμένους που πασχίζουν να βάλουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα ψώνια στις σακούλες, λες και είναι σε αγώνα δρόμου κι αν το κάνουν φυσιολογικά θα τους φάνε οι άλλοι από πίσω.

- τις αντίστοιχες αγχωμένες ταμίες, που χτυπάνε μανιασμένες και πετάνε τα ψώνια, ειδικα σε σούπερ τύπου λίντλ που ο χώρος μετά το ταμείο είναι μικρός και δεν προλαβαίνεις να τα βάζεις στις σακούλες. Μάταια η βιασύνη.

- αυτούς που στέκονται 1 ώρα στα γάλατα και προσπαθούν να διαλέξουν, και τα κοιτάνε, τα ξανακοιτάνε, διαβάζουν τις ετικέτες, διαβάζουν από που είναι. Γάλα είναι γμτ, όχι σπίτι.

- τους λεμέδες με τα λίγα πράγματα που προτιμούν να πάνε στα ύπουλα να σου φάνε τη σειρά και να γίνουν ρεζίλι, αντί να ζητήσουν ευγενικά να τους δοθεί προτεραιότητα. "Χεχε, σε έχω δεί παππού με το 1 σαπούνι που ήρθες μπροστά μου κάνοντας τον Κινέζο. Πίσω πάλι. Και όχι, τώρα δε μπορείς να περάσεις."

- το οτι σε πολύ κεντρικό σούπερ της Αθήνας, ζυγίζεις μόνος σου τα λαχανικά. Πώς καταφέρνω και ζυγίζω πάντα π.χ. τις ντομάτες πατώντας την τιμή του μαιντανού, δεν ξέρω ;)

Αυριο που θα παω θα θυμηθώ κι άλλα.

Δημοσ.

τα εισαγομενα φρουτα και κρεατα, την στιγμη που υπαρχουν ελληνικα και ειναι και πολυ καλυτερα.

πχ. τα ακτινιδια απο τη Ν.Ζηλανδια και τα κρεατα απο Ολλανδιες, Γαλλιες και αλλα τετοια υποκαταστατα...

Δημοσ.
τα εισαγομενα φρουτα και κρεατα, την στιγμη που υπαρχουν ελληνικα και ειναι και πολυ καλυτερα.

πχ. τα ακτινιδια απο τη Ν.Ζηλανδια και τα κρεατα απο Ολλανδιες, Γαλλιες και αλλα τετοια υποκαταστατα...

Και επίσης το ακριβώς αντίθετο απ' αυτό.

Δημοσ.

nice topic χωστε κ αλλα.εμενα μου την εδωσε σημερα που στα 2 κεντρικα super market τις σπαρτης δεν βρηκα αυτο που εψαχνα. κ να πεις οτι ηταν τιποτα ακραιο .κοτοπουλο στηθος ηθελα κ δεν ειχε.

Δημοσ.

μου την σπανε οσοι αφηνουν το καροτσι στην μεση του διαδρομου για να πανε να παρουν κατι 2 διαδρομους πιο περα....ρε μπαγλαμα για αυτο το λογο εχει ροδες, παρτο μαζι σου!

και επισης οταν πατανε τις τσιριδες τα παιδακια! αφου το παιδι δεν αντεχει 2 ωρες μεσα στην βαβουρα, ή αστο σπιτι ή κανε πιο γρηγορα! ουτε το παιδακι φταιει, ουτε τα αυτια μου.

Δημοσ.
Όταν οι τιμές διαφέρουν από το ράφι στο ταμείο' date=' και όταν η ουρά των πελατών είναι απέραντη αλλά οι υπάλληλοι στα ταμεία λιγοστοί.

Και τα δύο μου συμβαίνουν συχνά. [/quote']

Εγώ εξαναγκάζομαι κάθε Σάββατο να πηγαίνω στο Carrefour και βλέπω τον ουρανό σφοντύλι:confused:

Δημοσ.

Στα μεγάλα σούπερ μάρκετ μου τη σπάει :

- Που ποτέ δεν παίρνω καρότσι γιατί τα βαριέμαι να το σέρνω (συνήθως με σέρνει αυτό:lol:) και αυτοτιμωρούμαι σηκώνοντας καλαθάκι γεμάτο μέχρι πάνω, γιατί το έλα μωρέ για 1-2 πραγματάκια ήρθα δεν παίζει...

-Που πάντα θα παρκάρω αλλού ντ'αλλού (και εφόσον δεν πήρα καρότσι) να σηκώνω τις σακούλες μέχρι το αυτοκίνητο (που πολλές φορές δεν θυμάμαι που έχω βάλει :P)

-Που πάντα όταν γυρίζω σπίτι συνειδητοποιώ οτι πήρα οτιδήποτε άλλο εκτός απο αυτό για το οποίο πήγα εξ'αρχής

-Γιατί θα τύχω (σχεδόν πάντα) στο ταμείο, που μπροστά μου ή το μηχάνημα της πιστωτικής κάρτας έχει χαλάσει, ή η μπροστινή κυρία θα κάνει φασαρία για τις "Πασχαλίτσες" που της φάγανε, ή η ταμίας θα σχολάει με αποτέλεσμα να αλλάζω ταμείο και την ώρα που έφυγα, να προχωράει κανονικά η ουρά:cry:

* και btw δεν μου έχει τύχει να μου φάνε τα ρέστα, ίσα ίσα που αν δεν έχουν 1λεπτα, 2λεπτα πχ. μου δίνουν 5λεπτο το οποίο και αφήνω στο ταμείο γιατί αν δεν κάνω λάθος το έλλειμα στο ταμείο το βάζει η ταμίας απο την τσέπη της σε πολλά σούπερ μάρκετς...

* και ετσι για να μην λέμε μόνο των αλλωνονε τα στραβά ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...