Προς το περιεχόμενο

καλωδιο τηλεφωνου και τυλιγμα

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω μια ερωτηση για να μου φυγει η αμφιβολια.το καλωδιο τηλεφωνου που εχω και ειναι κουμπωμενο απο την μια ακρη στο τηλεφωνο και απο την αλλη ακρη στο ρουτερ απο την μερια του ρουτερ επειδη ειναι αρκετα μεγαλο το εχω κανει κυκλους και το εδεσα με ενα δεματικο να μην ειναι χυμα.πειραζει τιποτα στο σημα της γραμμης επειδη ειναι τυλιγμενο???

ευχαριστω

Δημοσ.

ειναι 15 μετρα το καλωδιο, και οσο περισεψε το εκανα κολουρα χωρις πουθενα να σπαει το καλωδιο.να το αφισω ετσι??

Δημοσ.

δεν εχει καμια απωλεια με το καλωδιο οσα μετρα και να ειναι

εδω για να ερθει μεχρι το σπιτι μας κανει πολλες φορες και πανω απο 3000 μετρα

δηλαδη ο φιλος θα δουλευει καλα και ο απο πανω οροφος (που ειναι ουσιαστικα περιπου 5 μετρα πιο μακρυ καλωδιο δεν θα παιζει;)

απλα δεν ειναι καλο να ειναι πεταμενο στο πατωμα γιατι το πατανε/σκονταφτουν ολοι και θα βγαλει προβλημα, εαν ειναι τακτοποιημενο και χωρις ανθρωπινη προσβαση τοτε ειναι οκ

πηγενε και φτιαξε ενα στα μετρα που θες...εχεις απωλια με τοσο μακρυ...
Δημοσ.

δηλαδη ο φιλος θα δουλευει καλα και ο απο πανω οροφος (που ειναι ουσιαστικα περιπου 5 μετρα πιο μακρυ καλωδιο δεν θα παιζει;)

Θέλω να πάω στο ισόγειο για να έχω γρηγορότερο internet! :lol:

πλάκα κάνω μην παρεξηγηθει κανείς!

Δημοσ.

ναι αλλα επειδη απο τον οτε μεχρι το σπιτι(καφαο) ερχεται με οπτικη ινα δεν εχει απωλειες, οποτε τα δεκαπεντε μετρα μπορει να εχει απωλειες. ειναι απειροελαχιστες βεβαια και δεν θα δεις διαφορα αν αλλαξεις καλωδιο.

διαφορα θα εβλεπες στις μεγαλυτερες ταχυτητες internet που δεν υπαρχουν στην ελλαδα οπως 60mbp/s

Δημοσ.
ναι αλλα επειδη απο τον οτε μεχρι το σπιτι(καφαο) ερχεται με οπτικη ινα δεν εχει απωλειες, οποτε τα δεκαπεντε μετρα μπορει να εχει απωλειες. ειναι απειροελαχιστες βεβαια και δεν θα δεις διαφορα αν αλλαξεις καλωδιο.

διαφορα θα εβλεπες στις μεγαλυτερες ταχυτητες internet που δεν υπαρχουν στην ελλαδα οπως 60mbp/s

Καλά θα ήταν να έρχονταν με οπτική ίνα. Σαπισμένα χάλκινα καλώδια έχει ο ΟΤΕ. :P

Δημοσ.
δεν εχει καμια απωλεια με το καλωδιο οσα μετρα και να ειναι

εδω για να ερθει μεχρι το σπιτι μας κανει πολλες φορες και πανω απο 3000 μετρα

απλα δεν ειναι καλο να ειναι πεταμενο στο πατωμα γιατι το πατανε/σκονταφτουν ολοι και θα βγαλει προβλημα, εαν ειναι τακτοποιημενο και χωρις ανθρωπινη προσβαση τοτε ειναι οκ

φιλε μου εισαι σιγουρος για αυτο που λες??? δεν γινεται να εισαι και 3000μετρα (δεν εχει καλα καλα dsl στα τωσα μετρα..αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις) απο το dslam και να εχεις και 24....δεν εχεις δει τους παροχους που λενε ΩΣ 24mbps? οσα πιασεις δλδ...και εγω 24ρα εχω αλλα πιανω 18...εχω απολια...και δεν ειναι και τοσο ο οροφος παρα τι καλωδια ερχονται στο σπιτι σου απο οτε....

επισης δεν ειπα οτι θα εχει μεγαααλες απολιες αλλα μικρες που μπορει να μην ειναι καν εσθητες...αναλογος αλλα γιατι να μην αξιοποιει πληρως τη γραμμη του?

topic starter (δεν θυμαμαι ονομα τωρα) βρες ενα μικρο καλωδιο και δοκιμασε να δεις στα ποσα κλειδωνει το modem σου με το μικρο και στα ποσα με το μεγαλο...

Δημοσ.

το τηλεφωνο και το adsl ερχεται σπιτια μας με χαλκινο καλωδιο (ειτε ειμαστε στον ΟΤΕ ειτε σε οποιονδηποτε εναλλακτικο)

η διαφορα 3-5 μετρων ειναι αμελητεα

αληθεια θα μου εξηγησει κανεις που θα μπορουσα να αξιοποιησω την 60Mbps που εχουν μερικες πολεις στο εξωτερικο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...