s4rdel Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Καλησπέρες, Θέλω να δημιουργήσω ένα ασύρματο δίκτυο, με χρήση ADSL, σε απόσταση περίπου 250 μέτρων. Βλέπω την πολυκατοικία αλλά όχι το μπαλκόνι του παιδιού που θέλω να συνδεθώ. Υπάρχουν routerάκια και ασύρματες κάρτες και στους δύο. Με την αγορά και τοποθέτηση στο router με το ADSL, ενός τέτοιου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612336θα μπορούμε να πιάσουμε δίκτυο και αν ναι θα έχει καλή ποιότητα το σήμα; Τι εμβέλεια έχει περίπου το συγκεκριμένο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους postάρουν!
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 14 dbi ειναι καλη απολαβη.τωρα εξαρτατε τι εμποδια θα εχεις αναμεσα.1 watt επισης ειναι πολυ.θεωρητικα θαπρεπει να πιανει.
s4rdel Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Θα παραγγείλω αύριο την κεραία, πιστεύω ότι θα με καλύψει ή τουλάχιστον θα πιάσει ένα ικανοποιητικό επίπεδο σήματος. Νομίζω ότι λόγο της ισχύς της κεραίας, ανεξαρτήτως εμποδίων θα έχει μία εμβέλεια 50-100 μέτρων με άψογο σήμα.Δεδομένου, ότι θα τοποθετηθεί σε μπαλκόνι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.