Προς το περιεχόμενο

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΦΤΗΝΑ ΑΓΡΑΦΑ CD ME ΘΗΚΗ

paokara4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ για το Disc Impex.Έχει πολλές μάρκες και φτηνές.Εγώ πήρα 100 CD (χωρίς αυτοκόλλητο μπροστά) με θήκη 17000.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by SPOOKER:<BR><STRONG>xaxaxa mhn tolmhseis kai pas ekei sthn amfithea.OI MEGALYTEROI KLEFTES..........</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>ʼντε πάλι.<BR>Ρε παιδιά γιατί είναι κλέφτες;<BR>SPOOKER μπορείς να μας πείς τι σου έκλεψαν;<P>DISC IMPEX.<BR>Παλαιολόγου και Υγείας - Αμφιθέα<p>[ 12-06-2001: Message edited by: flashfix ]

Δημοσ.

loipon an meneis a8ina, sumfono disc impex alla na pas ekei o idios.<BR>an de meneis a8ina o pio aksiopistos gia apostoles einai o cdmaster.<BR>elpizo na boi8isa...

Δημοσ.

Giati kleftes sthn disc impex ? egw exw brei ta kalutera cd (mitsui) stis kaluteres times ekei (ektos tou oti einai mia kopelitsa apexth ekei kai axizei na phgaineis ! wink.gif" border="0 )

Δημοσ.

An de theleis megales posotites kathe fora(opws eides o filos agorase paketo 100 cd) kali einai kai i kassetemporiki sto kentro tis Athinas sto tetragwno pou sximatizetai apo Patissiwn, Stadiou kai Panepistimiou mesa se mia stoa mprosta stin Patissiwn. To ftinotero einai me 130 drx alla genikws exei megali poikilia.<p>[ 12-06-2001: Message edited by: LL_NEO ]

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by LL_NEO:<BR><STRONG>An de theleis megales posotites kathe fora(opws eides o filos agorase paketo 100 cd) kali einai kai i kassetemporiki sto kentro tis Athinas sto tetragwno pou sximatizetai apo Patissiwn, Stadiou kai Panepistimiou mesa se mia stoa mprosta stin Patissiwn. To ftinotero einai me 130 drx alla genikws exei megali poikilia.<P>[ 12-06-2001: Message edited by: LL_NEO ]</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Συμφωνώ. Η Disc Impex εκτός ότι φέρνει πάντα τα μισά από αυτά που γράφει στο κατάλογο της δεν έχει και τις καλύτερες τιμές. Από την Κασσετομπορική πήρα αυτά τα noname cd χωρίς θήκη με 130 δρχ και γράφονται τέλεια ακόμα και σε 12x cdr . Μην ξεχνάτε ότι είναι και 80αρια!!! Αν θέλετε και θήκες χάρτινες νομίζω έχει με 10 δρχ .Και το πιο καλό είναι ότι δεν έχει περιορισμό ποσότητας για να πάρετε αυτή τη τιμή.Είτε 10cd πάρετε είτε 100 στις 130 δρχ το ένα θα το πληρώσετε.<BR>Πάντως έχει ποικιλία αν και δεν σύγκρινα τις τιμές.Ψάξτε το και πείτε μας να ξέρουμε.

Δημοσ.

O HAL εχει δικιο τα 80αρια εχουν τοσο (εχω γραψει πανω απο 70 μεχρι τωρα και εχω καψει μονο 4)οσο για τα φακελακια 15 το ενα ελαχιστα 25....πηγαινε και δε θα χασεις εχει μεγαλη ποικιλια το μονο σπαστικο ειναι ο πανικος που γινεται-απο τον κοσμο εννοω-

Δημοσ.

Εμενα παιδια ο γερακος στη Κασσετομπορική μου αφηνει τα no name 130 τα 10, 125 τα 50,120 τα 100 αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι χωρις θηκη.Η μονη θηκη 65δρχ.,η διπλη 120δρχ. και οι χαρτινες 60δρχ. αν δε κανω λαθος (μαλλον τοσο κανει -οι χοντρες,ασπρες- γιατι το συζητουσα με το γερακο).<BR>Στη Κασσετομπορική εχει μεγαλη ποικιλια.Αν θελετε κυκλοφορουν και επωνυμα cd με 170δρχ.με θηκη σε 10αδες(τελικη τιμη -οχι στη Κασσετομπορική ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...