Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω και εγώ την εμπειρία μου. Είχα λογαριασμούς 30-35 ευρώ max με επιδότηση 70 ευρώ από cosmote.Έψαξα σε καταστήματα wind και vodafone (διαφέρουν τραγικά οι επιδοτήσεις από κάταστημα σε κατάστημα της ίδιας εταιρίας) και μου έδινε το 5800 από 351 σε 165 ευρώ με πάγιο 27.5 ευρώ. Η πλάκα είναι ότι με πήρε η cosmote χτες και μου έδινε 145 ευρώ, και μου λέει παραπάνω με το ίδιο πάγιο (κάπου στα 25 ευρω) δυστυχώς δε μπορεί να δώσει.

Γενικά πάντως μου έκανε έκπληξη ότι διαφέρει η επιδότηση τόσο πολύ από κατάστημα σε κατάστημα, wind ν.σμύρνης μου έδινε 185 ευρώ, wind καλλιθέας 45-50 ευρώ...

Δημοσ.

Μην σου φαίνεται παράξενο. Αν κάποιο κατάστημα είναι franchise κάποιου μεμονωμένου ιδιώτη, τότε έχει την ευελιξία να ζητήσει παραπάνω επιδότηση από την εταιρεία. Αν είναι αλυσίδα από franchise καταστήματα που μέσα δεν δουλεύει ο ιδιοκτήτης αλλά μόνο υπάλληλοι, τότε θα σου πουν την επίσημη επιδότηση που ισχύει από την εταιρεία. Σε όλες τις εταιρείες γίνεται αυτό.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν και το εχω γραψει και στο section για προσφορες σε θεματα κινητης λογω εορτων ας μου επιτραπει να το γραψω και εδω μιας και η ιστορια επαναλαμβανετε...

Μιας και ειμαι σε φαση ανανεωσης με voda πηρα τηλεφωνο και ρωτησα τι ποσο πρεπει να επιστρεψω (9/5/10 συμπληρωνω χρονο) για να κανω φορητοτητα σε δυο αριθμους που εχω....Ρωτησαν ευγενεστατα γιατι θελω να κανω φορητοτητα και εγω παλι ευγενεστατα αλλα χωρις δισταγμο ειπα οτι θεωρω απαραδεκτο την συμπεριφορα προς παλιους συνδρομητες (μου εδιναν επιδοτηση 65 ευρω) ενω κοπτοντε για νεους που δινουν επιδοτηση 300 ευρω για προγραμα Unlimited 35 και πανω .Συμφωνησε και μου ειπε οτι θα ζητησει αυξηση επιδοτησης απο 65 σε 205 ευρω και παγιο μειωμενο 50 %. Σημερα εγινε δεκτο το αιτημα !!!!

• Moderators
Δημοσ.
Αν και το εχω γραψει και στο section για προσφορες σε θεματα κινητης λογω εορτων ας μου επιτραπει να το γραψω και εδω μιας και η ιστορια επαναλαμβανετε...

Μιας και ειμαι σε φαση ανανεωσης με voda πηρα τηλεφωνο και ρωτησα τι ποσο πρεπει να επιστρεψω (9/5/10 συμπληρωνω χρονο) για να κανω φορητοτητα σε δυο αριθμους που εχω....Ρωτησαν ευγενεστατα γιατι θελω να κανω φορητοτητα και εγω παλι ευγενεστατα αλλα χωρις δισταγμο ειπα οτι θεωρω απαραδεκτο την συμπεριφορα προς παλιους συνδρομητες (μου εδιναν επιδοτηση 65 ευρω) ενω κοπτοντε για νεους που δινουν επιδοτηση 300 ευρω για προγραμα Unlimited 35 και πανω .Συμφωνησε και μου ειπε οτι θα ζητησει αυξηση επιδοτησης απο 65 σε 205 ευρω και παγιο μειωμενο 50 %. Σημερα εγινε δεκτο το αιτημα !!!!

Ειμαι περιεργος να δω εμενα τι θα μου πουν οταν μαθουν πως εκανα φορητοτητα στην Cosmote παλι σημερα (λεω παλι διοτι αυτο ειχα κανει τον περασμενο χρονο οπως φαινεται καποια ποστ παραπανω :lol:).

Η Cosmote παντως μου εκανε καλη προσφορα για φορητοτητα, με χαμηλοτερο παγιο για τις αναλογες υπηρεσιες με την Βοντα και χρηση 315 ευρω για αγορα συσκευης. Οποτε αναρωτιεμαι τι θα προσφερει η Vodafone την αλλη εβδομαδα που λογικα θα επικοινωνησει για να με κανει να το ξανασκεφτω...

Σημειωση: Η Vodafone μου εδωσε επιδοτηση 102 ευρω.

Δημοσ.
Ειμαι περιεργος να δω εμενα τι θα μου πουν οταν μαθουν πως εκανα φορητοτητα στην Cosmote παλι σημερα (λεω παλι διοτι αυτο ειχα κανει τον περασμενο χρονο οπως φαινεται καποια ποστ παραπανω :lol:).

Η Cosmote παντως μου εκανε καλη προσφορα για φορητοτητα, με χαμηλοτερο παγιο για τις αναλογες υπηρεσιες με την Βοντα και χρηση 315 ευρω για αγορα συσκευης. Οποτε αναρωτιεμαι τι θα προσφερει η Vodafone την αλλη εβδομαδα που λογικα θα επικοινωνησει για να με κανει να το ξανασκεφτω...

Σημειωση: Η Vodafone μου εδωσε επιδοτηση 102 ευρω.

Να προβλεψω επιδοτηση πανω απο 250 ευρω και παγιο με μειωση 30-50% ?

• Moderators
Δημοσ.
Να προβλεψω επιδοτηση πανω απο 250 ευρω και παγιο με μειωση 30-50% ?

To ελπιζω, αν και για να ειμαι ειλικρινης σκοπευω να ζητησω απο μονος μου ανω των 315 της Κοσμοτε και 30% τουλαχιστον μειωση.

Θεωρω πως μεταξυ τους οι εταιρειες γνωριζουν τα ποσα που δινουν οι ανταγωνιστες τους. Αρα η Βοντα υπολογιζει πως τα 315 ευρω που δινει η Κοτε μπορει να δωσει παραπανω. Αλλωστε θα τα βγαλει απο τον Χ πελατη της που δεν θα το ψαξει και απλα θα δεχθει την επιδοτηση που του δινει αρχικα και θα ειναι και ευχαριστημενος.

Βεβαια εχω αλλον εναν "ασσο" στο μανικι μου (σκοπευα να ανοιξω θεμα για ενημερωση των υπολοιπων φιλων του forum, αλλα δεν ξερω αν ειναι λογικο να ανοιχθει νεο θεμα για αυτο).

Ειχα αλλαξει το προγραμμα μου σε Unlimited 50 πριν δυο μηνες και μου ειχαν πει πως θα διατηρουσα την εκπτωση 25% που μου ειχαν απο την περασμενη φορα. Τον πρωτο μηνα ειχα ξεχασει να το ελεγξω, αλλα αυτον συνειδητοποιησα πως δεν μου ειχαν αφαιρεσει το ποσοστο. Φυσικα τους τηλεφωνησα και με ενημερωσαν πως δεν ισχυε η εκπτωση αν αλλαζα προγραμμα, ενω πριν αλλαξω τους ειχα ρωτησει για να ειμαι σιγουρος και μου ειπαν πως θα ισχυε ανεξαρτητως αλλαγων. Long story short, ελαβα μηνυμα το πρωι πως θα μου τα αφαιρεσουν στον επομενο λογαριασμο.

Οποτε εχετε το υποψη σας πως ενδεχομενως να ξεχαστει να αφαιρεθει το ποσοστο σε αλλαγη προγραμματος.

Δημοσ.

Οποτε εχετε το υποψη σας πως ενδεχομενως να ξεχαστει να αφαιρεθει το ποσοστο σε αλλαγη προγραμματος.

Εγω περυσι που πηρα επιδοτηση ημουν στο Voda 200 με 50% εκπτωση και πριν μερικους μηνες που βγηκαν τα νεα προγραμματα πηγα το Unlimited 35 αλλα μου διατηρησαν την εκπτωση.

• Moderators
Δημοσ.
Εγω περυσι που πηρα επιδοτηση ημουν στο Voda 200 με 50% εκπτωση και πριν μερικους μηνες που βγηκαν τα νεα προγραμματα πηγα το Unlimited 35 αλλα μου διατηρησαν την εκπτωση.

Oποτε ειναι πιθανο σε καποιον απο τους δυο μας να ηταν τυχαιο... Δεν ξερω τι να πω, παντως πλεον θα κοιταζω καλυτερα τον λογαριασμο μου :-)

Δημοσ.
Oποτε ειναι πιθανο σε καποιον απο τους δυο μας να ηταν τυχαιο... Δεν ξερω τι να πω, παντως πλεον θα κοιταζω καλυτερα τον λογαριασμο μου :-)

Πολυ καλα θα κανεις !!!!

Δημοσ.

Η κορη μου εχει συνδεση Voda που ληγει τον Αυγουστο. Πηρε τηλ να ρωτησει ποσα πρπει να επιστρεψει για να κανει φορητοτητα και πες πες της εκαναν την επιδοτηση απο 165 ευρω στα 265 και μειωση παγιου 30% . Αυτα σημερα.

Δημοσ.

Ισως ναι...Αλλα η wind ειναι η πλεον φθηνοτερη.

Εξευτελιστηκα ομως.

ΥΓ:Cosmote εχω και προς το παρον δε σκεφτομαι να αλλαξω.

Θα δουμε τον Σεπτεμβρη-Οκτωβρη που θα ερθει το φιρμανι για επιδοτηση.

Δημοσ.
Ισως ναι...Αλλα η wind ειναι η πλεον φθηνοτερη.

Εξευτελιστηκα ομως.

ΥΓ:Cosmote εχω και προς το παρον δε σκεφτομαι να αλλαξω.

Θα δουμε τον Σεπτεμβρη-Οκτωβρη που θα ερθει το φιρμανι για επιδοτηση.

δεν υπαρχει ακριβη-φθηνη...

αναλογα με την χρηση ερχεται και το κοστουμι...

Δημοσ.

Εγώ πάλι ήταν να κόψω το συμβόλαιο μου και τους είπα από την αρχή τι θέλω.

Τους είπα ότι θέλω 200Ευρώ επιδότηση από 120Ευρώ που είχα αρχικά...

Μου το έκαναν και έμεινα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...