thakisn Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Το λαπτοπ μου έχει έξοδο hdmi.Μπορώ να αγοράσω πχ μια τηλεόραση 32αρα full hd με είσοδο hdmi και να την χρησιμοποιώ και ως οθόνη για τον υπολογιστή μου ή πρέπει να κάνω συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα εικόνας που θα μου δίνει??Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος,θα μπορούσε να μου πεί τις εντυπώσεις του?
gtso Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ την 32άρα μου για monitor στο PC που έχω χωρίς κανένα πρόβλημα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσεις
narcotic81 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 @gtso Ποια τηλεόραση έχεις φίλε μου? Ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω για να τη χρησιμοποιώ για οθόνη του υπολογιστή (όχι μόνο για παιχνίδια και ταινίες) αλλά δεν ξερω ποια να πάρω..
SOWHAT Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Bασικά παιδιά, νομίζω ότι συνήθως οι τηλεοράσεις δεν είναι προορισμένες για να γίνονται Οθόνες, εκτός και αν είναι Οθόνες-Τηλεοράσεις...Μάλιστα, έχω την εντύπωση ότι το γράφει και στις προδιαγραφές των τηλεοράσεων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.