kabouras Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 γιατι να σου πουμε??? εκει ειναι ολο το "μεγαλειο της ιδεας" στο μερος!! 1
teo64x Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δηλαδή θα ανοίξεις σουβλατζίδικο στο εξωτερικό και ζητάς ενδεικτικές τιμές των υλικών χωρίς να μας πεις από ποια χώρα θα τα αγοράζεις; Ή απλά αστειεύεσαι στο τελευταίο ποστ σου;
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 οχι, φοβαται μηπως παει κανεις αλλος και ανοιξει σουβλατζιδικο στην ιδια χωρα και του παρει την πελατεια... 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 πάντως υπάρχει ήδη άλλος "Κάβουρας" με σουβλατζίδικο και είναι και αρκετά διάσημος
peterako Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ο κουντουριανος στην κατερινη κανει ενα σουβλακι, ενα λουκανικο και ενα μπιφτεκι αλλο πραμα! αποτι προσεξα τα κρεατα δεν τα αγοραζουν ετειμα κατεψηγμενα αλλα τα περνουν και κα κανουν μονοι τους(τουλαχιστον στο κεντρικο μαγαζι). οταν ψηνουν μυριζει ολη η πλατηα ελευθεριας και εχουν τρελη πελατια, αλλα εχουν και χρονια στο επακγελμα. καντα ολλα χειροπηοιτα και ψηστα στα καρβουνα.
Donjimbeam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 παιδια για το σουβλατζιδικο ξερει κανεις τιμες αναλυτικες?? Με κανα εικοσαρικο ανοιγει πιστευετε???
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Στην Ελλάδα λες ή στο εξωτερικό ? (όπως έλεγαν στο προηγούμενα πόστ)αν λες για εδώ ξέρω σουβλατζίδικα που άνοιξαν με ~20 χιλιάρικα αλλα δεν ηταν και εστιατόρια φάση τρύπα και λαδόκολλα. Το σημαντικό ειναι το σημείο που θα το ανοίξεις και να δίνεις κρέατα το πολύ 5-6 ημερών αν πουλήσεις αρχαίο κρέας έχεις κλεισει πριν ανοίξεις.να ξέρεις πάντως οτι ειναι δύσκολο να πιάσει ενα τέτοιο μαγαζί και γενικά ειναι ρίσκο (εκτός αν έχεις εμπειρία κ καλό σημείο )
Donjimbeam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Οχι μιλαω για Ελλαδα σε ιδιοκτητο δικο μου μαγαζι γωνιακο σε γειτονια.Για λαδοκολα πιο πολυ αλλα με πολυ καλη ποιοτητα φαγητου.Επισης μονο για καλαμακια και μπιφτεκι οχι γυρο.Πες μου την γνωμη σου....
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 η γνώμη μου ειναι αν δεν έχεις την παραμικρή εμπειρία να μη το κάνεις (τα μαγαζιά κλείνουν μαζικά , κατάσταση για το πεος) αν ξέρεις όμως που πατάς και το μόνο που σου μένει να ψάξεις ειναι το κόστος τότε κάντο
Donjimbeam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 παιδια συγνωμη δουλειες δεν υπαρχουν ποια η αν υπαρχουν θα ειναι με 400 ευρω το μηνα.Τι να κανουμε δλδ η να μεταναστεψουμε η να κλειστουμε στο σπιτι μας αυτη ειναι η λυση σας?
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 παιδια συγνωμη δουλειες δεν υπαρχουν ποια η αν υπαρχουν θα ειναι με 400 ευρω το μηνα.Τι να κανουμε δλδ η να μεταναστεψουμε η να κλειστουμε στο σπιτι μας αυτη ειναι η λυση σας? τίποτα απο τα δύο θα το παλέψουμε όπως μπορούμε το θέμα ειναι να βγάλουμε όμως , όχι να χάσουμε κ αυτά που έχουμε γιαυτό προσοχή και σταθερά βήματα σε τέτοιου είδους κινήσεις αν το ανοίξεις τελικά καλές δουλειές (απλά ψάξτο καλά )
gigisoni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ενώ είναι λύση απλά να αποφασίσεις να ανοίξεις ένα μαγαζί, χωρίς να έχεις πείρα στο επάγγελμα, χωρίς να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις να ανοίξεις και να δουλέψεις, ζητώντας τις γνώμες αγνώστων χωρίς να γνωρίζουμε ούτε εσένα, τι σόι τύπος είσαι, ούτε τον συνέταιρό σου, που μένεις, την γειτονιά σου εννοώ, τι κόσμος μένει εκεί και πόσος, τι μαγαζιά υπάρχουν ήδη, τι μαγαζιά έχουν κλείσει, πόσο μεγάλο είναι το μαγαζί σου, κτλ κτλ Στο ξαναείπα και στο άλλο thread, δεν είναι φτιαγμένοι όλοι για ελεύθεροι επαγγελματίες, και ελεύθερος επαγγελματίας δεν είναι επάγγελμα. Μπορεί να είσαι το καλύτερο αφεντικό σε επιχείριση με χαρτικά, σε επιχείριση με σουβλάκια όμως να είσαι για τα μπάζα. Εσύ απλά θέλεις να ανοίξεις ένα μαγαζί ξεχνώντας το βασικότερο....τι θα σου άρεσε πάνω απ'όλα να δουλεύεις, 7 μέρες τη βδομάδα, και 12ωρο τουλάχιστον. Βάλε τον εαυτό σου μόνο, γιατί πολλά γίνονται, και σήμερα έχεις συνέταιρο, αύριο όχι. Είσαι έτοιμος; Μπορείς; Τι σου αρέσει να κάνεις; 4
Backpacker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Donjimbeam αγόρι μου τι έγινε?Δεν πήγε καλά το μαγαζί με τα χαρτικά και είπες να ανοίξεις σουβλατζίδικο? Εδώ δεν ήξερες τι θέλει για να ανοίξεις μαγαζί με χαρτικά που σε γενικές γραμμές μπροστά σε μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος και χώρο εστίασης είναι παιχνιδάκι...βρες καμιά δουλίτσα με όσα λεφτά βρεις και άσε το επιχειρείν γιατί έτσι όπως σε κόβω καλύτερα να ξέρεις ότι θα παίρνεις τον μισθό σου αλλιώς σε βλέπω καταχρεωμένο... ΥΓ off topic Διαβασα πιο πριν τον φίλο που έλεγε για το σουβλατζίδικο στο Βερολίνο και μου θύμισε τρελές εποχές με backpacking..το Gyros Land λέει διπλα απ΄τον σταθμό τρένων τον zoo bahnhof...τρελός γύρος...έβαζε κάτω πολλά γυράδικα της Ελλάδας... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα