aledjo Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 εσενα τι σε ενωχλει ?? ακομα μαθαινω χD αστους να λενε.... παρε τα τραγουδια σου και παιξε ακομα και με winamp και ας μη μιξαρεις πολλοι θα σε ακουσουν, λιγοι ως κανεις δε θα καταλαβει τιποτα. μιλαω ως ανθρωπος που δουλευω σε αυτο το επαγγελμα
-nick- Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ναι και θα το παίζεις και "DJ" μετά στους βλάκες που δεν ξέρουν την τύφλα τους. Αν σε πετύχω θα σου πετάξω γιαούρτι με μέλι ρε
biscoto Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 εγω δεν καταλαβα γιατι πρεπει να βαζουν το "DJ" μπροστα απο το ονομα τους.. δεν ειδα κανενα αλλο επαγγελμα να το κανει αυτο, αμα ειναι οι τραγουδιστες να λεγοντε LS Πασχαλης, οι καθαριστριες τουαλετων TC Μαρουλα κλπ κλπ οπου DJ= Disc Jokey, LS= Lead Singer, TC= Toilet Cleaner
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 εγω δεν καταλαβα γιατι πρεπει να βαζουν το "DJ" μπροστα απο το ονομα τους.. δεν ειδα κανενα αλλο επαγγελμα να το κανει αυτο, αμα ειναι οι τραγουδιστες να λεγοντε LS Πασχαλης, οι καθαριστριες τουαλετων TC Μαρουλα κλπ κλπ οπου DJ= Disc Jokey, LS= Lead Singer, TC= Toilet Cleaner δες το γιατι
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 nick[;2709920']Ale DJ o ...... ναι σωστα το καταλαβες...
-nick- Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 ναι σωστα το καταλαβες... Θα με βάλεις ανακτορο τσαμπα?
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 nick[;2710194'']Θα με βάλεις ανακτορο τσαμπα? αμα φερεις 2-3 γυναικες μαζι σου, τοτε ισως...
p_under Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 πρωτότυπα οντως ( 10 ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:46 ---------- εγω δεν καταλαβα γιατι πρεπει να βαζουν το "DJ" μπροστα απο το ονομα τους.. δεν ειδα κανενα αλλο επαγγελμα να το κανει αυτο, αμα ειναι οι τραγουδιστες να λεγοντε LS Πασχαλης, οι καθαριστριες τουαλετων TC Μαρουλα κλπ κλπ οπου DJ= Disc Jokey, LS= Lead Singer, TC= Toilet Cleaner κορυφη ( 10 )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.