georgemvg Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ξέρω ότι κυκλοφορούν κάποια προγραμματάκια για να κάνεις λίστα τις ταινίες σου και δοκίμασα το Mbase2 από εδώ: http://www.quadware.com/downloads.html Μόνο που ψάχνω κάποιο που να δείνει την δυνατότητα να πας στον φάκελο της ταινίας και όχι μόνο να παίζει την ταινία. Υπάρχει κάτι τέτοιο;
micos000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ένα από τα πιο πλήρη προγράμματα που ξέρω για οργάνωση ταινιών είναι το All My Movies. Δεν είναι free όμως και δεν ξέρω αν έχει αυτήν τη δυνατότητα που ζητάς. Δες και μερικά ακόμα free movie organizers.
slygeo87 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 To ''All My Movies'' είναι πολύ όμορφο πρόγραμμα αλλά δυστυχώς θέλει πολύ δουλειά και όρεξη για να φτιάξεις τη βάση δεδομένων σου.Κρίμα...=ρ
georgemvg Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Τελικα το mbase μονο μια ταινια δεν ανοιγε, δεν ξερω για πιο λογο. Ολες τις υπόλοιπες με διπλο κλικ ανοιγε το folder τους. Τα δοκίμασα όλα, και εχω να πω οτι ειναι με διαφορα το καλύτερο και πιο απλό, χωρίς να του λείπουν πράγματα. Απλά το allmymovies είναι πιο επαγγελματικο μια και εχει και barcodes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.