Teaser Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 ΛΟΛ να ηταν η μονη περιπτωση γιατι το αλλο το κορυφαιοστις εγραφες στους πρωτοετης που σκανε μυτη για βοηθεια οργανωμενοι ντοσιεδακι τετραδιακι-στυλο με τα αναλογο λογοτυπο και ενιοτε καραμελιτσες κρουσανακια κλπ Ναι μωρέ, είναι η πολιτικοποίηση που λέγαμε που σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, "Ο άνθρωπος είναι φύσει πολιτικό ον" Αν ζούσε σήμερα μάλλον θα το είχε ξανασκεφτεί αυτό που τόλμησε να ξεστομίσει ελαφρά τη καρδία...
elven Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 ΥΓ Καταλαβαίνετε πως ο καθένας σας πιστεύει κ̠ι σε κάτι διαφορετικό, ο ένας λέει για τις χρηματοδοτήσεις, ο άλλος για τη μη αναγκαιότητα της πολιτικής στα πανεπιστήμια και πάει λέγοντας... Περιμένω να ακούσω ποιος είναι ο άλλος.Δύο quote υπάρχουν,ένα δικό μου και ένα του pournaras. Σου απαντ'ω προσωπικά, επειδή έχω βαρεθεί να επαναλαμβάνεσαι,αναμασώντας το τσιτάτο: "'αλλο πολιτικοποίηση-πολιτική και άλλο κομματοποίηση-κόμματα. Λ...... 2.Αυτός ο κάποιος και κομματοκοποιημένος να είναι δεν θα μπορεί να κατέβει με τη σημαία του κόμματος του.Ας διατυμπανίζει ότι θέλει,με τις πλάτες του κόμματος δεν θα κατεβαίνει. Κανένας δεν θα τον εμποδίσει να κατέβει,δεν θα υπάρχει απαγόρευση στο να κατεβαίνουν οι κομματοκοποιημένοι,για τα κόμματα θα υπάρξει απαγορευση. 3.Γιατί ακόμα δεν έχεις καταλάβει το τι λένει όλοι εδώ μέσα. 4.Δεν παίζει κάτι τέτοιο,συγνώμη απο τον αχαρακτήριστο δεν γίνεται να απαιτείς.Δεν έχεις ιδέα πάντως για τα χρήματα που παίρνει μια παράταξη,το ίδιο μάλλον κι ο τέο,η χρηματοδότηση δεν είναι μόνο για αφίσεις. Το ότι δεν έχετε ιδέα δεν είναι κακό,προφανώς δεν έχετε ασχοληθεί ή δεν φτάσατε(αν ασχοληθήκατε) τόσο ψηλά στην ιεραρχία για να τα τσεπώνεται και να δείτε το ύψος του ποσού. Το bonus,αμφιβάλω αν ψηφίζει το 30% άντε 40% του συνόλου των φοιτητών,το υπόλοιπο 60-70% διαφωνεί σχετικά με τη χρησιμότητα του θεσμού,τουλάχιστον έτσι όπως είναι σήμερα,επομένως δεν έχει που να ρίξει την ψήφο του,επομένως η αποχή είναι ο μόνος τρόπος διαμαρτυρίας,εκτός αν και στις κανονικές εκλογές έχεις δει αναρχικούς να κατεβαίνουν υποψήφιοι,αφού διαφωνούν με το θεσμό,τι να ψηφίσουν; bonus2:Είναι τραγικό να παίρνεις τις μετρητοίς προτάσεις για αλλαγή που γράφονται σε ένα φόρουμ,μπροφανώς μιλάμε γενικά και θεωρητικά,η αλλαγή δεν θα γίνει σε 10 λεπτά ή σε ένα μήνα,κάποιοι θα πρέπει να κάνει τη μελέτη και να αποφασίσει για τα μέτρα,δεν είναι τόσο εύκολο. bonus3:Οι σημερινοί συνδικαλιστές φοιτητές να χαίρονται τα πανεπιστήμια όπως είναι σήμερα,τα χουν φτάσει ψηλά με τον αγώνα τους,καλύτερο ελληνικό δεν είναι ούτε στα 300 πρώτα της Ευρώπης(σε κανα δυο rankings χτυπάνε >100),congrats
pournaras Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Εδώ λοιπόν, πάει το ΥΓ που είχα γράψει 2 μηνύματα πριν και απάντησε ο elven, που ακόμα να ζητήσει συγνώμη για τη λάσπη του. Πως ο καθένας σας έμμεσα απαιτεί μία απάντηση έχοντας ως επιχειρήματα το κοντό και το μακρύ του. Όχι απάλευτε7, μόνο εσύ το λες αυτό. Κάποιοι κατέληξαν πως πρέπει να σταματήσει η κομματική επιχορήγηση και μετά όλα θα φτιάξουν... Δεν ειναι λιγο αδικο, καποιοι να ψαχνουμε να βρουμε εστω και μια λυση του 5% κι εσυ να γυρνας να λες οτι ειπαμε οτι με αυτη τη λυση ολα θα φτιαξουν; Κανεις δεν ειπε κατι τετοιο, απλα εκτος κι αν πιστευεις οτι η κομματικη επιχορηγηση ειναι καλη, εγω θεωρησα οτι πρεπει να απαγορευτει (και τροποι αποκλεισμου της υπαρχουν παρα πολλοι). Εισαι υπερ της απαγερευσης της επιχορηγησης λοιπον ή κατα; (δεν πιστευω η επιχορηγηση να χριζει του δημοκρατικου δικαιωματος να βρισκεται οπου γουσταρει) Και ας ειναι ακομη και λιγοτερο απο 5% το καλο που θα κανει η απαγορευση της, για μενα ειναι ενα πρωτο βημα απαγκιστρωσης απο τα κομματα. Ειστε υπερ λοιπον;
sno0py Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Περιμένω να ακούσω ποιος είναι ο άλλος.Δύο quote υπάρχουν,ένα δικό μου και ένα του pournaras. 2.Αυτός ο κάποιος και κομματοκοποιημένος να είναι δεν θα μπορεί να κατέβει με τη σημαία του κόμματος του.Ας διατυμπανίζει ότι θέλει,με τις πλάτες του κόμματος δεν θα κατεβαίνει. Κανένας δεν θα τον εμποδίσει να κατέβει,δεν θα υπάρχει απαγόρευση στο να κατεβαίνουν οι κομματοκοποιημένοι,για τα κόμματα θα υπάρξει απαγορευση. 3.Γιατί ακόμα δεν έχεις καταλάβει το τι λένει όλοι εδώ μέσα. 4.Δεν παίζει κάτι τέτοιο,συγνώμη απο τον αχαρακτήριστο δεν γίνεται να απαιτείς.Δεν έχεις ιδέα πάντως για τα χρήματα που παίρνει μια παράταξη,το ίδιο μάλλον κι ο τέο,η χρηματοδότηση δεν είναι μόνο για αφίσεις. Το ότι δεν έχετε ιδέα δεν είναι κακό,προφανώς δεν έχετε ασχοληθεί ή δεν φτάσατε(αν ασχοληθήκατε) τόσο ψηλά στην ιεραρχία για να τα τσεπώνεται και να δείτε το ύψος του ποσού. Το bonus,αμφιβάλω αν ψηφίζει το 30% άντε 40% του συνόλου των φοιτητών,το υπόλοιπο 60-70% διαφωνεί σχετικά με τη χρησιμότητα του θεσμού,τουλάχιστον έτσι όπως είναι σήμερα,επομένως δεν έχει που να ρίξει την ψήφο του,επομένως η αποχή είναι ο μόνος τρόπος διαμαρτυρίας,εκτός αν και στις κανονικές εκλογές έχεις δει αναρχικούς να κατεβαίνουν υποψήφιοι,αφού διαφωνούν με το θεσμό,τι να ψηφίσουν; bonus2:Είναι τραγικό να παίρνεις τις μετρητοίς προτάσεις για αλλαγή που γράφονται σε ένα φόρουμ,μπροφανώς μιλάμε γενικά και θεωρητικά,η αλλαγή δεν θα γίνει σε 10 λεπτά ή σε ένα μήνα,κάποιοι θα πρέπει να κάνει τη μελέτη και να αποφασίσει για τα μέτρα,δεν είναι τόσο εύκολο. Συμφωνω και επαυξανω δεν ειπε κανεις να μην κατεβουν οι κομματοποιημενοι μονοι με τις πλατες του κομματος λεμε! Επισης συμφωνω οτι 60-70% απεχουν οχι γιατι δεν ειναι πολιτικοιποιημενοι αλλα εχουν συχτιρισει με οτι επικρατει εκει μεσα Και τελος η κλασικη παγιδα "δωσε μας λυση εσυ για το προβλημα" λες και οτι λυση εχεις σκεφτει σε 5 λεπτα ξερω εγω ή ακομα και μονος σου θα ειναι ιδανικη.. Χρειαζεται μελετη για το πως θα ξεφορτωθουμε τον καρκινο απο τις σχολες. Αλλα οπως γνωριζετε δεν παιζει να γινει α)γιατι οπως ειπαμε εχουν γερες πλατες και οχι μονο πολιτικες αλλα και απο τους ιδιους καθηγητες και δοιηκηση που θρονιαζονται σε καθοριστικες θεσεις με τις πλατες ενος κομματος μια και τους κανουν διευκολυνσεις. β)Και για δευτερον λογο γιατι πολυ απλα δεν νομιζω οτι μπηκαμε στην σχολη για την πολιτικη ωστε να ασχολουμαστε με αυτην 24/24 ωρο για να αλλαξουμε "αυτα"(δλδ κομματικη κατασταση και την σαπιλα που συνοδευουν)που δεν προκειται να αλλαξουν... Η γνωστη καραμελα στο χερι σου ειναι να αλλαξουν αυτα...σιγουρα εσυ να πηγαινεις με το σταυρο στο χερι και οι αλλοι να σου σκαβουν 10 λακουβες μια και ειναι βολεμενοι για να θελουν την αλλαγη. Αν μετα τα τελευταια ποστς ακομα δεν καταλαβαινουν μερικοι δεν εχει νοημα και ο αντιλογος τζαμπα χρονο χανουμε.
Teaser Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 bomus3:Οι σημερινοί συνδικαλιστές φοιτητές να χαίρονται τα πανεπιστήμια όπως είναι σήμερα,τα χουν φτάσει ψηλά με τον αγώνα τους,καλύτερο ελληνικό δεν είναι ούτε στα 300 πρώτα της Ευρώπης(σε κανα δυο rankings χτυπάνε >100),congrats Με πιο απλά λόγια, ο συντελεστής συσχέτισης "r" μεταξύ Υ="αποτυχίας, σαπίλας, οπισθοδρομισμού" και Χ="βαθμός ύπαρξης κομματικών παρατάξεων" θα έλεγα ότι τείνει στον άσσο! Η πράξη και η διεθνής εμπειρία μιλάει όχι εμείς.
teo64x Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δεν έχεις ιδέα πάντως για τα χρήματα που παίρνει μια παράταξη,το ίδιο μάλλον κι ο τέο,η χρηματοδότηση δεν είναι μόνο για αφίσεις.Το ότι δεν έχετε ιδέα δεν είναι κακό,προφανώς δεν έχετε ασχοληθεί ή δεν φτάσατε(αν ασχοληθήκατε) τόσο ψηλά στην ιεραρχία για να τα τσεπώνεται και να δείτε το ύψος του ποσού. Elaborate...?
elven Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Νομίζω πως δε γίνεται να "κοπεί" η κομματική σημαία. Και η χρηματοδότηση να κοπεί (που δεν είναι και τόσο μεγάλη για 20 αφίσες κάθε μερικές εβδομάδες) δε θα πάψουν οι κομματικές παρατάξεις, γιατί απλά δεν κρέμονται από τη χρηματοδότηση. Για αυτό το είπα. Λεφτά πέφτουν για νοίκια,κοινόχρηστα,θέρμανση,χαρτικά(που το ποσό είναι μεγάλο,μην ακούμε χαρτικά και νομίζουμε είναι λίγα),για events,για πολλά. Σε αυτά τα παραπάνω πέφτει το κλέψιμο απο τα "κεφάλια" Anyway νομίζω το θέμα εξαντλήθηκε
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Προκαλεί προβλήματα ο κομματισμός των παρατάξεων? Είναι κάτι το οποίο πάει πίσω την παιδεία? Ναι ή Όχι? Εγω λεω Οχι. Αλλα ειναι τα προβληματα στην παιδεια μας, και οχι το συγκεκριμενο..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 bonus3:Οι σημερινοί συνδικαλιστές φοιτητές να χαίρονται τα πανεπιστήμια όπως είναι σήμερα,τα χουν φτάσει ψηλά με τον αγώνα τους,καλύτερο ελληνικό δεν είναι ούτε στα 300 πρώτα της Ευρώπης(σε κανα δυο rankings χτυπάνε >100),congrats Μαλλον μπερδευεις τους συνδικαλιστες φοιτητες με τις εκαστοτε κυβερνησεις.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μαλλον μπερδευεις τους συνδικαλιστες φοιτητες με τις εκαστοτε κυβερνησεις. Α! Γιατί εγώ νόμιζα πως είναι το ίδιο...
teo64x Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Α! Γιατί εγώ νόμιζα πως είναι το ίδιο... Α! Νόμιζες λάθος.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Α! Νόμιζες λάθος. Που να στο εξηγώ τώρα... Λες και είσαι σε άλλον πλανήτη! Anyway, καλή επιτυχία...
teo64x Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Που να στο εξηγώ τώρα... Λες και είσαι σε άλλον πλανήτη! Anyway, καλή επιτυχία... Ναι, καλύτερα άστο, αυτά τα πιάσαμε ήδη στον πλανήτη μου από κάτι ραδιοεκπομπές.
Teaser Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μήπως να τελειώνουμε με το σπαμ? sorry συμφορουμίτες, αλλά έφυγαν αναφορές από το πληκτρολόγιο μου.
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μπορείς. Απλώς, για πρακτικούς λόγους, τα άτομα που συμφωνούν σε κάποια πράγματα συσπειρώνονται μαζί. Ή ενδεχομένως τα ατομα που ανηκουν απ τα γεννοφάσκια τους σε καποιο πολιτικο χωρο, να συσπειρωνονται λογω των κομματικων καταβολων τους και μετα να αποφασιζουν οτι συμφωνουν σε κατι (η πιο ρεαλιστικα, απλα να συγκεντρωνονται για να τους ανακοινωθει η κομματικη γραμμη). Εχω την εντυπωση οτι ισχυει το 2ο.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:42 ---------- Ένας από αυτούς είναι πως βολέματα, θετικά φακελώματα, θεσούλες, ρουσφέτια, μαθηματάκια και τα σχετικά, έχουν τη δυνατότητα να υποσχεθούν μόνο κυβερνητικές παρατάξεις... Διαφωνω φιλε τεο. Το αλισβερίσι ειναι απο και προς, ολους. Αλλος βεβαια λιγοτερο, αλλος περισσοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.