Προς το περιεχόμενο

Φοιτητικές Εκλογές

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Balsamomenos, καλά κάνεις και συνεχίζεις ακόμη και με δυσκολίες...ωραίος.

Lucifer αποδεικνύεται ότι ο λόγος σου είναι νόμος!:-D

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πριν κάμποσο καιρό, σκάει μύτη γκομενάκι γνωστής παράταξης.

Με αυτή μιλάω, έχουμε φάει σάπια 8ωρα νυχτερινά μαζί, παίζει τεσπά μια οικειότητα. Νομίζει πως πάω και την ψηφίζω κιόλας και είναι όλα καλά. Τέσπα, σκάει μύτη πριν κάνα 4μηνο, μου λέει "έχουμε πρόβλημα, χρειαζόμαστε άτομα να μπουν στο ψηφοδέλτιο". "Μπράβο" απαντάω εγώ και συνεχίζω να ζωγραφίζω την πύλη του βραδεμβούργου στις παλιές βαθμολογίες. "Μη με δείρεις" συνεχίζει, "αλλά μήπως θες να μπεις εσύ;" "Όχι" απαντάω εγώ και έχω φτάσει στο τέθριππο της πύλης που 'ναι και το πιο δύσκολο κομμάτι, όταν αρχίζει να μου εξηγεί για ποιο λόγο χρειάζονται άτομα και θα βοηθούσε αν έμπαινα στην παράταξη. Κάπου στο δεκάλεπτο, σπάω, της φωνάζω ΕΝΤΑΞΕΙ, ΣΚΑΣΕ, ΘΑ ΜΠΩ και σκέφτομαι πως σε μισή ώρα θα 'χω φύγει και μη με ξανάδε ποτέ κανείς. "Γιατί" σκέφτομαι, "σιγά μην αρκεί μια απλή προφορική κατάφαση, αλλιώς σιγά μη με ρωτούσε".

Πάω σήμερα να "ψηφίσω", να την πείσω δηλαδή πως την ψήφισα, ψηφίζω κλασσικά ΠΑΟΚ, φεύγω.

Και πριν μερικά λεπτά με ενημερώνουν στο MSN πως το όνομά μου έχει πάρει μερικές ψήφους.

Wha. Da. Fuck.

Χα!

Όχι μόνο αρκούσε η προφορική κατάφαση όπως φαίνεται, αλλά σου κάναν και προεκλογική εκστρατεία. :P

Όλοι μαζί

"Luci for president!"

Δημοσ.

Εμενα φετος δεν μου πανε καν να μπω στο ψηφοδελτιο τους, παντως καταχαρηκαν με το που εσκασα στο κατω πολυτεχνειο να ψηφισω, χαιρετουρες, χαμογελα, χαδια κλπ =D

Παντως αυτοι δεν σταυρωνουν στο ψηφοδελτιο ουτως η αλλως

Δημοσ.

Εντάξει, ΓΤΠ καταστάσεις όμως. Να δείτε που θα υπάρξουν και άτομα που θα ξεκόψουν επειδή είμαι με την τάδε παράταξη.

Βαλσαμωμένε, δεν κοιτάω καν τα ψηφοδέλτια ρε, πιάνω το λευκό και γράφω ΠΑΟΚ επάνω απλώς. Σιγά μην κοιτάξω τις λίστες υποψηφίων, οι περισσότεροι σαπίζουν στους πάγκους έτσι κι αλλιώς και τους ξέρω.

Εμένα μόνο δεν ήξερα.

Δημοσ.

εγω ειχα την εντυπωση πως σπουδαζες μεταπτυχιακο κ ετσι δανια παντως, καπως ετσι το χα κοψει

Δημοσ.

Τι έγινε;Πως τα πήγαμε σήμερα;

Between Lucifer θα μπεις(όχι ότι δεν ησουν λογικά) στην καταλογράφηση ή όπως λέγεται.

Κάθε υποψήφιος γράφει σε μια κατάσταση τα ονόματα και τα τηλέφωνα αυτών που θα τον ψηφίσουν ή που πιστεύει ότι θα τον ψηφίσουν.Αν ο υποψήφιος απουσιάζει τότε τα άλλα τα παληκάρια αρχίζουν τα τηλέφωνα.

Άρα και υποψήφιος να μην ξαναβάλεις στη λίστα θα μπεις.

Του χρόνου ύπνο δεν έχει δηλαδή,άλλαξε αριθμό

(Μπορεί αυτό να μην το κάνουν όλες οι παρατάξεις)

Δημοσ.

χαχα τι τραβατε εγω σημερα το καταχαρηκα γιατι δεν τολμησε να με ενοχλησει κανεις να παω να ψηφισω εχω κοψει μαχαιρι εδω και χρονια τα πολλα με ολα τα λαμογια:-P

Kαι ετσι για σπασιμο πηγα λεσχη το μεσημερι και να ειναι ολα φουλ τα γαβ γαβ παντου γυρω και να μην τολμησει κανεις να μου πει ελα ρε τι γινεσαι θα ψηφισεις και τα σχετικα!

ή τα κοβεις μαχαιρι ή καταληγεις υποψηφιος τελικα:-)

Δημοσ.
Αυτό αποκρύπτεται επιμελώς για να μην πέφτω σε γνωστούς.

αρχιτεκτονας... μονο απο την σκηνη με το "ψησιμο..."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...