Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα!

Αγόρασα 2 ρολόγια πό Ολλανδία και από εκεί τα στέλνουνε με TNT POST !

Τηλεφώνησα στην TNT Greece και μου είπαν ότι δεν Έχουν σχέση με αυτούς!

ΞΈρει κανείς με ποιους συνεργάζοντε εδώ στην Ελλάδα?

Δημοσ.

Ελα φιλε την ειχα πατησει και γω ετσι και εψαχνα να βρω ακρη...

Η TNT Ολλανδιας στελνει με τα κλασσικα ΕΛΤΑ.

2 φορες που εχω παρει...την μια ηρθε με Πορτα Πορτα και την αλλη με τον παραδοσιακο τροπο.

Μην ψαχνεις στην TNT...δεν εχει καμια σχεση.

Δημοσ.
Ελα φιλε την ειχα πατησει και γω ετσι και εψαχνα να βρω ακρη...

Η TNT Ολλανδιας στελνει με τα κλασσικα ΕΛΤΑ.

2 φορες που εχω παρει...την μια ηρθε με Πορτα Πορτα και την αλλη με τον παραδοσιακο τροπο.

Μην ψαχνεις στην TNT...δεν εχει καμια σχεση.

Ωραία!!! Και σε περίπτωση που Έχω κΆνει κάποιο λΆθοε στην διεύθυνση τι γίνετε?

Πρέπει να Έχω κάνει βλακεία και δεν Έχω βάλει τον ακριβή αριθμό της διεύθυνσης!

Εχω πάρει στα ΕΛΤΑ της περιοχής μου μήπως δούνε κΆτι με το όνομά μου και το κρατήσουν αλλά δεν βγΆζω άκρη! τι γίνετε σε αυτήν την περίπτωση?

Επιστρέφει πίσω στον Αποστολέα που στην προκειμένη περίπτωση είναι στην Ολλανδία?:-(

Δημοσ.

Ζητα τους το tracking number γιατι εχουν σιγουρα.

Βαλτο εδω: http://www.tntpostpakketservice.nl/en/consumer/trackparcel/ για να δεις που βρισκεται.

Και αν μπορεις μετα επικοινωνησε με τα ΕΛΤΑ και πες τους οτι εισαι ο παραληπτης και αν γινεται για το συγκεκριμενο πακετο να στο παραδωσουν καπου αλλου.

Λογικα θα χεις δωσει και καποιο τηλεφωνο που μπορει να γινει η εξακριβωση.

Αλλιως μετα απο μερικες μερες επιστρεφεται στην Ολλανδια αν δεν κανω λαθος.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Sorry που ξεθαβω τοσο παλιο νημα, αλλά εχω πεσει ακριβως στην ιδια περιπτωση! Ξερουμε αν ισχυει ακομη? Περιμενω απο TNT Post απο Ολλανδια. Με ΕΛΤΑ κουριερ ερχεται? Βαζω το tracking number (που μου εδωσαν απο TNT Post και δουλευει στη δικια τους σελιδα) στη σελιδα των ΕΛΤΑ κουριερ και δεν βγαζει κατι!

Δημοσ.

θα τηλεφωνήσεις στα ελτά την δευτέρα. και με αυτόν τον κωδικό που έχεις απο τντ θα σου δώσουν άλλον αριθμό για τα ελτά.

μήν πανικοβάλλεσαι.

όταν εισέρχονται εντός ελλάδας δέματα έχουν άλλον κωδικό. :-)

Δημοσ.

Ευχαριστω

θα τηλεφωνήσεις στα ελτά την δευτέρα. και με αυτόν τον κωδικό που έχεις απο τντ θα σου δώσουν άλλον αριθμό για τα ελτά.

μήν πανικοβάλλεσαι.

όταν εισέρχονται εντός ελλάδας δέματα έχουν άλλον κωδικό. :-)

Ευχαριστω! Βασικα η σελιδα των ΕΛΤΑ κουριερ ειχε προβλημα (αυτο παει να πει συμπτωση!) και δεν μου εβγαζε πληροφοριες για το tracking number που εβαζα. Τελικα δουλεψε σημερα και οντως βγαζει την πορεια του δεματος. Οποτε, ναι, επιβεβαιωνω οτι η TNT POST Ολλανδιας στελνει και μετα εδω στο παραδιδει η ΕΛΤΑ κουριερ. Αυριο θα μιλησω με ΕΛΤΑ κουριερ για να κανονισω παραλαβη.

• Like 1
Δημοσ.

καλώς να το παραλάβεις φίλος!

και εγώ παλιά απο μια παραγγέλια από ολλάνδια ΤΝΤ το παρέλαβα απο ΕΛΤΑ,δοκίμαζα το track number στο ελτα tracking και δέν υπήρχε!

πήρα τήλ στα ελτά και τους είπα τέλος πάντων για το δέμα και μου έδωσαν άλλον κωδικό!

ολά καλά λοιπόν. ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...