jimarass Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Παιδιά έχω μια ταινία ripped από dvd σε αρχείο avi η οποία έχει πολύ καλή ποιότητα αλλά ο ήχος είναι χαμηλής έντασης. Δοκίμασα και στον smplayer αλλά τίποτα. Η κάρτα ήχου είναι οκ και στο τέρμα!! Υπάρχει πρόγραμμα να για να κάνωsound boost στην ταινία??
micos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μήπως είναι mkv 720p με ήχο DTS; Το DTS είναι λίγο περίεργο σύστημα ήχου και έχω προσέξει ότι όντως, δεν έχει υψηλές εντάσεις όταν αναπαράγεται με συμβατικά μέσα. Στο KMPlayer έχει μια επιλογή στο Options-Preferences-Audio Proccesing-Volume που λέει Pre-Amplify AC3/DTS Τσεκάρισέ το και ανέβασε την προενίσχυση όσο θέλεις.
parsifal Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 jimarass, ποιον video player χρησιμοποιείς; Επίσης, αυτός παρέχει ενσωματωμένη υποστήριξη για την αποκωδικοποίηση ήχου ή φορτώνεται αυτόματα κάποιος εξωτερικός codec (π.χ. ffdshow Audio decoder)... ;
parsifal Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 O WMP δεν έχει built-in decoders, άρα χρησιμοποιείται κάποιος εξωτερικός codec. Ανάλογα με το ποιος είναι αυτός, μπορείς να βρεις ή όχι στο πάνελ των ρυθμίσεών του επιλογές για normalisation, volume boost κλπ. Π.χ. τέτοιοι codecs είναι ο AC3Filter, ο ffdshow-tryouts. Στο παρακάτω screenshot, η σχετική ομάδα ρυθμίσεων στον 2ο: Ακόμη και κάποιοι players έχουν τέτοιες επιλογές. Π.χ. ο micos000 ανέφερε τον KMPlayer. Εγώ θα αναφέρω τον αγαπημένο μου, Media Player Classic (και MPC-HC): Κ.ά. πολλοί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.