Προς το περιεχόμενο

Αγορα laptop για παιχνιδια κατω απο 700Ε

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλσπερα παιδια, σκεφτομαι να παρω laptop εως 700Ε. Το θελω κυριως για παιχνιδια οσο και αν ακουγεται οξυμωρο (και laptop και παιχνιδια και εως 700Ε???:-)) Εχω βρει εναν ο οποιος φαινεται αρκετα καλη περιπτωση http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906647 Θελω να μου πειτε την γνωμη σας, η αμα εχετε καποια καλυτερη προταση ειμαι ολος αυτια:-)

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι φιλε μου το ξερω, αλλα επειδη μολις προχθες μου χαλασε το laptop που ειχα (μου χαλασε η καρτα γραφικων) χρειαζομαι αμεσα υπολογιστη μεχρι αυτο το κοστος και οσο το δυνατον καλυτερες δυνατοτητες για παιχνιδια, ξερω τι μπορω να παρω με αυτα τα χρηματα, δεν εχω αυταπατες...:-). Απλα ρωτησα αν μπορει να μου πει καποιος πιο εμπειρος την γνωμη του για το laptop η αν εχει κατι καλυτερο υπ'οψην του. Αυτα....:-)

Δημοσ.

Φιλε με το συγκεκριμενο μηχανημα θα παιζεις απλα αξιοπρεπως εγω εχω το toshiba sat pro a300 με τον rm-70 που εχει τη μιση cache και την ιδια καρτα γραφικων και παιζω πχcod 4 στη native αναλυση με ολα τσιτα πλην του aa...ο επεξεργαστης μη σε προβληματιζει,εκτως και αν θες φορητοτητα....

Δημοσ.

ευχαριστω για την συμβουλη:-), οσο για την φορητοτητα αν καταλαβα καλα, σπανια τον χρησιμοποιω εκτος πριζας

Δημοσ.
ρε παιδια καλο το λενοβο αλλα με την quadro 140nvs δε παιζει να δει προκοπη σε games...(νομιζω αυτη φοραει)

γιατι,θα δει με την 4500;

τουλαχιστον αυτο εχει και εναν τ8100 πανω

δεν εχω εικον της αγορας αν παιζει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα,αλλα γενικα ειναι κριμα να παρεις λαπτπ γι παιχνιδια,ποσο μαλλον με αυτο το μπατζετ

καλυτερα να παρεις ενα πισι,κι ενα νετμπουκ

καλυτερα θα παιζεις και θα χεις και το νετμπουκ σα φορητο αν χρειαζεσαι

Δημοσ.
γιατι,θα δει με την 4500;

τουλαχιστον αυτο εχει και εναν τ8100 πανω

δεν εχω εικον της αγορας αν παιζει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα,αλλα γενικα ειναι κριμα να παρεις λαπτπ γι παιχνιδια,ποσο μαλλον με αυτο το μπατζετ

καλυτερα να παρεις ενα πισι,κι ενα νετμπουκ

καλυτερα θα παιζεις και θα χεις και το νετμπουκ σα φορητο αν χρειαζεσαι

+1 , ακόμα καλύτερα να φτιάξει ένα pc κομμάτι κομμάτι . Με τα χρήματα αυτά θα πετάει !! :devil:

Δημοσ.

στην Media Markt, είδα ένα HP φορητό υπολογιστή που έχει blueray .. και κάτω από 700 ευρώ. και επεξεργαστή Intel ,

Δημοσ.

Στα χρηματα που διαθετεις και για το λογο που το θελεις το laptop εγω εχω να σου προτεινω μονο αυτο το acer.

Πολυ καλο και το lenovo που λενε τα παιδια αλλα με την quadro 140nvs δε μπορεις να κανεις πολλα πραγματα στα games.

Δημοσ.

Καταρχας σας ευχαριστω για τις προτασεις σας:-). Σταθερο δεν ενδιαφερομαι να παρω γιατι ειμαι φοιτητης και θελω να τον εχω μαζι μου ειτε στην πολη που σπουδαζω ειτε στον τοπο που μενω (φαναταστειτε να κουβαλαω καθε διακοπες ενα desktop μαζι μου:lol::lol::lol:) Οσο για τα παιχνιδια που ειπα μαλλον δεν το εθεσα καλα. Με ενδιαφερει μεχρι την συγκεκριμενη τιμη να εχει οσο καλυτερα χαρακτηριστικα γινεται για παιχνιδια, χωρις αυτο να σημαινει οτι το θελω αποκλειστικα για παιχνιδια. Οπως ειπα και παραπανω ξερω οτι και laptop και παιχνιδια δεν πανε μαζι ποσο μαλλον σε αυτη την τιμη:lol::lol:. Παρ'ολα αυτα το acer του epivitor φαινεται πολυ καλη περιπτωση:-)

Δημοσ.
Σταθερο δεν ενδιαφερομαι να παρω γιατι ειμαι φοιτητης και θελω να τον εχω μαζι μου ειτε στην πολη που σπουδαζω ειτε στον τοπο που μενω (φαναταστειτε να κουβαλαω καθε διακοπες ενα desktop μαζι μου:lol::lol::lol:)

Φίλε μου, σαν συμφοιτητής σου, σου προτείνω να αφήσεις την υπόθεση laptop, γιατί έτσι ακριβώς την έπαθα και εγώ, πήρα αρχικά λαπτοπ και κατέληξα να παίρνω desktop. Τώρα, επίσης, εξαρτάται κατά το πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις... :) Το acer του επιβητορα το έχω δοκιμάσει παρεπιμπτόντως και έχει καλές επιδόσεις στα παιχνίδια, με μόνο πρόβλημα τα προβλήματα των laptop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...