dimitris75 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Παίδες υπάρχει ένα φορητό με επεξεργαστή INTEL P8600 2.4GHZ, RAM 2GB, HDD 250, 17.3" MONITOR, WEBCAM, HDMI, WI FI, VGA ATI RADEON HD4650 1GB MEMORY. Κοστίζει μόνο 600 €. Τι λέτε για παιχνίδια; Του βάζεις και άλλη μία μνήμη 2GB και θα πετάει το μηχανάκι. Ακούω γνώμες.
epivitor Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Φανταζομαι μιλας για το HP Pavilion dv7-2030ev το οποιο ακομα αναμενεται και κατα τη γνωμη μου αποκλειεται να κανει λιγοτερο απο 900 ευρω για να μη πω 1000 οταν ερθει.
dimitris75 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Σωστά μάντεψες φίλε μου. Το πωλούσε πριν 10 μέρες περίπου το κατάστημα ZERO ONE στα 599 €. Όμως τους τελείωσε. Τώρα το περιμένει να έρθει το play247. Πήρα τηλ να ρωτήσω πότε το περιμένουν. Μου είπαν περίπου σε μια εβδομάδα. Και σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα παρακαλώ. Η κάρτα γραφικών που έχει απ΄ότι έχω δει είναι πολύ καλύτερη από την GEFORCE 9600 GT. Ακούω γνώμες.
efstratios1982 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Σωστά μάντεψες φίλε μου. Το πωλούσε πριν 10 μέρες περίπου το κατάστημα ZERO ONE στα 599 €. Όμως τους τελείωσε. Τώρα το περιμένει να έρθει το play247. Πήρα τηλ να ρωτήσω πότε το περιμένουν. Μου είπαν περίπου σε μια εβδομάδα. Και σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα παρακαλώ. Η κάρτα γραφικών που έχει απ΄ότι έχω δει είναι πολύ καλύτερη από την GEFORCE 9600 GT. Ακούω γνώμες. Αυτός ο φορητός δεν υπήρχε ποτέ εκεί... το site τους έλεγε πως το αναμένουν. Όσο για την τιμή αν το δούμε σε αυτή τη τιμή μάλλον θα είναι σε όνειρο...
st2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 http://www.skroutz.gr/s/69720/Acer-Aspire-6930G-644G50MN.html σε αυτό έχω καταλήξει και εγω αλλα όχι για παιχνιδια αλλα για σχεδιαστικα προγραμματα(autocad και αλλα βαρυτερα) και θέλω λαπτοπ γιατι βολεύει να το κουβαλας μαζι σου και στις εκτος γραφειου αναγκες σου ειναι value for money?? ή θα το μετανιώσω σε 1χρονο???
epivitor Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 http://www.skroutz.gr/s/69720/Acer-Aspire-6930G-644G50MN.html σε αυτό έχω καταλήξει και εγω αλλα όχι για παιχνιδια αλλα για σχεδιαστικα προγραμματα(autocad και αλλα βαρυτερα) και θέλω λαπτοπ γιατι βολεύει να το κουβαλας μαζι σου και στις εκτος γραφειου αναγκες σου ειναι value for money?? ή θα το μετανιώσω σε 1χρονο??? Κοιτα φιλε, η 9600m gt εχει αρκετες δυνατοτητες αλλα δεν θα αποδωσει καλα σε εφαρμογες cad. Θα πρεπει να κοιταξεις για laptop με καρτες γραφικων Quadro FX (οχι NVS) ή Mobility FireGL τα οποια ειναι αρκετα ακριβοτερα απο αυτο που σκεφτεσαι.
dimitris75 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Παίδες επειδή σκοπεύω να το παραγγείλω ότι νεώτερο έχω θα σας ενημερώνω (θα του βάλω και ΧΡ). Θα τα πούμε.
Dimitris_T Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Αυτός ο φορητός δεν υπήρχε ποτέ εκεί... το site τους έλεγε πως το αναμένουν. Όσο για την τιμή αν το δούμε σε αυτή τη τιμή μάλλον θα είναι σε όνειρο... Όντως δεν ήταν ποτέ διαθέσιμος, και μάλιστα στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν έκαναν καν το κόπο να μου απαντήσουν σε mail που έστειλα σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Εντελώς συμπτωματικά μόλις έστειλα το mail για την ερώτηση και την παραγγελία σβήστηκε τελείως το προιον από τον κατάλογο. Από play247 πήρα απάντηση σήμερα ότι δεν γνωρίζουν ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμο και μου συνέστησαν να μην προβώ σε παραγγελία (προφανώς επειδή θα αλλάξει η τιμή).
micky28 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Καλή σας μέρα. Εγώ τελικά το έκανα το βήμα και έκανα παραγγελία το Fujitsu Amilo Pi3540 απο κατάστημα που το είχε προσφορά στα 627€. Το λίνκ το είχα βάλει εχτές για το πού είναι το προιόν αυτο. Αμέσως με πήραν τηλ και το έχουν και διαθέσιμο. Ωφείλω να ομολογήσω πως αν και το θεωρώ καλή τιμή και λόγο BluRAy τα παιδιά απο εκέι με ρώτησαν απο μόνοι τους αν θέλω δώρο τσάντα μεταφοράς η ασύρματο ποντίκι. Αντίστοιχα απο πλαίσιο που είχα ψάξει δώρο δεν μου έδιναν. Σήμερα περιμένω να παραλάβω , άρα σύντομα θα σας πω κριτικές.
ss13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Καλή σας μέρα. Εγώ τελικά το έκανα το βήμα και έκανα παραγγελία το Fujitsu Amilo Pi3540 απο κατάστημα που το είχε προσφορά στα 627€. Το λίνκ το είχα βάλει εχτές για το πού είναι το προιόν αυτο.Αμέσως με πήραν τηλ και το έχουν και διαθέσιμο. Ωφείλω να ομολογήσω πως αν και το θεωρώ καλή τιμή και λόγο BluRAy τα παιδιά απο εκέι με ρώτησαν απο μόνοι τους αν θέλω δώρο τσάντα μεταφοράς η ασύρματο ποντίκι. Αντίστοιχα απο πλαίσιο που είχα ψάξει δώρο δεν μου έδιναν. Σήμερα περιμένω να παραλάβω , άρα σύντομα θα σας πω κριτικές. Παιδιά κάπου διάβασα ότι υπάρχει νόμος για 2 χρόνια εγγύηση στους φορητούς και όχι 1 που δίνουν οι εταιρείες !!
st2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Κοιτα φιλε, η 9600m gt εχει αρκετες δυνατοτητες αλλα δεν θα αποδωσει καλα σε εφαρμογες cad. Θα πρεπει να κοιταξεις για laptop με καρτες γραφικων Quadro FX (οχι NVS) ή Mobility FireGL τα οποια ειναι αρκετα ακριβοτερα απο αυτο που σκεφτεσαι. Πρέπει να φτάσω σε τέτοιο επίπεδο http://www.skroutz.gr/s/63139/HP-EliteBook-8730w-FU472EA.html ??? εγω δεν έχω μαντηλι να κλάψω θα δωσω τοσα λεφτά??
epivitor Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Πρέπει να φτάσω σε τέτοιο επίπεδο http://www.skroutz.gr/s/63139/HP-EliteBook-8730w-FU472EA.html ??? εγω δεν έχω μαντηλι να κλάψω θα δωσω τοσα λεφτά?? Oχι βεβαια, δε χρειαζεται να παρεις και το ακριβοτερο μοντελο. Κατι τετοιο χρειαζεσαι.
BritGreek Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Αυτό δηλαδή δεν είναι καλό για το φίλο μας; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=14441
Delpiero10 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 γνωριζει κανεις ποτε θα βγει το dv7-2080 της σειρας των HP Pavilion dv7-2000 γιατι οπως βλεπω το dv7-2030ev ηδη κυκλοφορησε
epivitor Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Αυτό δηλαδή δεν είναι καλό για το φίλο μας; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=14441 Αυτο που δειχνεις δεν εχει ακομα κυκλοφορησει και αποκλειεται (εκτος συγκλονιστικου απροοπτου) να κανει τοσο οσο λενε τα διαφορα eshops. Ιδανικες για CAD εφαρμογες (ποσο μαλλον για βαριες εφαρμογες που θελει ο φιλος) ειναι οπως ειπα οι Quadro FX (οχι NVS) και οι Mobility FireGL. Βεβαιως κυκλοφορουν και καποιοι drivers που προσπαθουν να εξομοιωσουν τον τροπο λειτουργιας των αλλων καρτων με αυτον των Quadro και FireGL αλλα χωρις ιδιαιτερως καλα αποτελεσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.