Προς το περιεχόμενο

Ξερει κανει περι το προγραμμα "Ε9: ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 2009"

Evgenios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Φετος πηρα σπιτι και θελω να κανω την αρχηκη δηλωση Ε9 (μεσου ιντερνετ).

Νομιζα ο,τι ειναι σαν το Ε1, αλλα δεν ειναι..

Μπενοντας στο gsis.gr και επειλεγοντας το E9 μου λεει να κατεβασω το εν λογου προγραμμα που αναφερω στο τιτλο.

Ξερει κανεις την ορθη χρηση του προγραμματος ; Γι να μην κανω καμια κοτσανα.

Ευχαρηστω

Δημοσ.

Ειναι πολυ ευχρηστο και σε παει βημα βημα...Το εκανα εγω.Στο τελος δημιουργεις ενα αρχειο .xml που το κανεις upload μεσω του taxinet.gr αφου βεβαια εχεις κωδικους για το συστημα.

Το Ε1 ειναι για την υποβολη της φορολογικης δηλωσης . Και αυτη μπορεις να την κανεις ηλεκτρονικα.

Δημοσ.
Ειναι πολυ ευχρηστο και σε παει βημα βημα...Το εκανα εγω.Στο τελος δημιουργεις ενα αρχειο .xml που το κανεις upload μεσω του taxinet.gr αφου βεβαια εχεις κωδικους για το συστημα.

Το Ε1 ειναι για την υποβολη της φορολογικης δηλωσης . Και αυτη μπορεις να την κανεις ηλεκτρονικα.

Το Ε1 το κανω καθε χρονο (μεσου ιντερνετ), απλος το ε9 ειναι το πρωτο μου. Θα το δωσω σε ενα λογιστη και του χρονου θα το κανω μονος μου.

Δημοσ.
Το Ε1 το κανω καθε χρονο (μεσου ιντερνετ), απλος το ε9 ειναι το πρωτο μου. Θα το δωσω σε ενα λογιστη και του χρονου θα το κανω μονος μου.

Αν δεν εισαι σιγουρος καντο ετσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...