Evgenios1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Γεια σας. Φετος πηρα σπιτι και θελω να κανω την αρχηκη δηλωση Ε9 (μεσου ιντερνετ). Νομιζα ο,τι ειναι σαν το Ε1, αλλα δεν ειναι.. Μπενοντας στο gsis.gr και επειλεγοντας το E9 μου λεει να κατεβασω το εν λογου προγραμμα που αναφερω στο τιτλο. Ξερει κανεις την ορθη χρηση του προγραμματος ; Γι να μην κανω καμια κοτσανα. Ευχαρηστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ειναι πολυ ευχρηστο και σε παει βημα βημα...Το εκανα εγω.Στο τελος δημιουργεις ενα αρχειο .xml που το κανεις upload μεσω του taxinet.gr αφου βεβαια εχεις κωδικους για το συστημα. Το Ε1 ειναι για την υποβολη της φορολογικης δηλωσης . Και αυτη μπορεις να την κανεις ηλεκτρονικα.
Evgenios1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ειναι πολυ ευχρηστο και σε παει βημα βημα...Το εκανα εγω.Στο τελος δημιουργεις ενα αρχειο .xml που το κανεις upload μεσω του taxinet.gr αφου βεβαια εχεις κωδικους για το συστημα. Το Ε1 ειναι για την υποβολη της φορολογικης δηλωσης . Και αυτη μπορεις να την κανεις ηλεκτρονικα. Το Ε1 το κανω καθε χρονο (μεσου ιντερνετ), απλος το ε9 ειναι το πρωτο μου. Θα το δωσω σε ενα λογιστη και του χρονου θα το κανω μονος μου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Το Ε1 το κανω καθε χρονο (μεσου ιντερνετ), απλος το ε9 ειναι το πρωτο μου. Θα το δωσω σε ενα λογιστη και του χρονου θα το κανω μονος μου. Αν δεν εισαι σιγουρος καντο ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.