Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 γιατί είναι θεωρητικά όπως το λες και ο ίδιος, κλειδώνεις πιο κάτω διότι στα 5.8mbit θα είχες αποσυνδέσεις...
100 010 00 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Για να σου απαντησω και καπως αλλιως......... στα 4 χιλιομετρα δεν μπαινει internet......... αυτα βεβαια δεν ισχυουν σε ολες τις χωρες οπως τσιμπουκισταν, παπαριασταν, αρχιδισταν και ελλαδα
Street-Fighter Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μάλιστα... Με βλέπω τοτε να μιλαω με την αντιπροσωπία bsb για να κανονίσουμε να μας βάλουν dslam η όπως αλλιώς λέγονται. tnx για της απαντήσεις σας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 να βάλουν mini-dslam μόνο και μόνο επειδή το ζήτησε ένα συνδρομητής? yeah right
Street-Fighter Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 να βάλουν mini-dslam μόνο και μόνο επειδή το ζήτησε ένα συνδρομητής? yeah right 2 βασικα. Εγω και η BSB η αντιπροσωπία της. Btw το κόστος ποσο να ανέρχεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 εδώ δεν βάζουν mini-dslam στο Περιστέρι που είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους στην Ελλάδα σε έκταση και πληθυσμό, θα βάλουν για αυτά που λες?
Street-Fighter Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 εδώ δεν βάζουν mini-dslam στο Περιστέρι που είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους στην Ελλάδα σε έκταση και πληθυσμό, θα βάλουν για αυτά που λες? E δεν θα χασω και κατι αν προσπαθήσω. Το κοστος πόσο να πηγαίνει? 1000ευρω? 2000ευρω? ποσο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 προφανώς αρκετά πιο πάνω, αν ήταν μόνο τόσο θα είχαμε mini-dslams σε αρκετούς δήμους που έχουν τέτοια προβλήματα... πχ το DSLAM Πεντέλης που είμαι εξυπηρετεί 3 Δήμους από ένα σημείο, Μελίσσια, Βριλήσσια, Πεντέλη (Νέα και Παλιά)...φαντάσου για τι αποστάσεις λέμε τώρα...
Street-Fighter Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 μάλιστα. Δυσκολα τα πράγματα δηλαδή...
dhmak Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Γειά χαρά παίδες, έρχομαι να ρωτήσω: με αυτά τα στατιστικά η γραμμή μου είναι καλή - πώς την κόβεται, έχει θόρυβο κ.α. ;;
Street-Fighter Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Γειά χαρά παίδες, έρχομαι να ρωτήσω: με αυτά τα στατιστικά η γραμμή μου είναι καλή - πώς την κόβεται, έχει θόρυβο κ.α. ;; δεν υπάρχει γραμμή που να μην εχει θόρυβο. Αν εμενα θεωρείτε χαλια εσενα ειναι μέτρια. Το μέγιστο που μπορείς να πιάσεις ειναι 11mbps/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 η απόσταση σου από το dslam ΑΝ ισχύουν αυτά τα στοιχεία που δίνει το router είναι απίστευτα μικρή... σε G.DMT πιάνεις 11mbps...αν το γυρίσεις σε ADSL2+ θα πιάνεις σχεδόν 24mbit...
dhmak Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Όντως φίλε ThReSh απέχω κανα τετράγωνο απ' τον ΟΤΕ, μπορείς να μου πείς πώς θα αλλάξω απο G.DMΤ σε ADSL2+ ;; ThReSh τί λές να ξετσεκάρω απ' την σελίδα ;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 λογικά μέσα από το web configuration του router σου, στις επιλογές για WAN, είτε το βάζεις adsl2+ είτε auto modulation..στη χειρότερη μέσα από telnet. Αυτά ΑΝ υποστηρίζει το router σου adsl2+, αλλιώς πρέπει να το αλλάξεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.