Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μολις χτυπησα την Samsung SyncMaster T240 ! Κορυφαια οθονη! για τα λεφτά της
skiabox Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μονο που μυριζει ακομα. Ισως επειδη τα πλαστικα ζεστενονται για πρωτη φορα. Ελπιζω μεχρι αυριο να εχει ξεθυμανει! Μη φανταστειτε τιποτα τραγικο απλα ενα τοσο μεγαλο αντικειμενο λογικο ειναι να μυριζει την πρωτη μερα!
NaGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Samsung T260 309,9 προσφορά απο e-shop, όποιος βιάζεται για 26 ας σπεύσει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Το ειδα πριν 5 λεπτα κυριολεκτικα... Αλλα ΟΧΙ, ΔΕ θα παρω ΠΑΛΙ απο ισοπ. Θα περιμενω καρτερικα την HP μου ή οχι???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Aααα ρε φοξμαρκετ τι μας κανεις... Δυστυχως αποφασισα να το φαω το αγγουρι.
coreygaylas Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 μας βλεπω ολους να αλλαζουμε οθονη το καλοκαιρι http://www.hwbox.gr/showthread.php?t=4903
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Ναι καλα... εχεις ιδεα ποσο κουραστικο ειναι να λαμβανει αλλη εικονα το καθε ματι? ΕΠειδη ειχα την τυχη να δοκιμασω κατι αντιστοιχο...στα 10 λεπτα ηθελα να το κλεισω
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 αν είσαι "pro" gamer και ο αντίπαλος παίζει με CRT έχεις μειονέκτημα... Αν ο αντίπαλος παίζει με CRT, πρέπει να πάει να δει κάνα γιατρό ή να πιάσει καμιά δουλειά να αγοράσει καμιά οθόνη της Προκόπης... Μολις χτυπησα την Samsung SyncMaster T240 ! Κορυφαια οθονη! Καλορίζικη... Σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος... 24άρα οθόνη με DVI-HDMI και αρκετά όμορφη χωρίς να δώσεις ούτε 300Ευρώ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Αν ο αντίπαλος παίζει με CRT, πρέπει να πάει να δει κάνα γιατρό ή να πιάσει καμιά δουλειά να αγοράσει καμιά οθόνη της Προκόπης... καλά ok ότι πεις... αν νομίζεις ότι σε διαγωνισμούς παιχνιδιών FPS παίζουν με tft τότε δεν χρειάζεται να συνεχίσω...
PaokToTheBone Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Samsung T260 309,9 προσφορά απο e-shop, όποιος βιάζεται για 26 ας σπεύσει. Την τσιμπησα...Την ΗΡ δν 8α την ξαναφερει το μαγαζι εδω στην Σαλονικα... Ενταξει προτιμουσα την HP αλλα εφοσον δν μπορω να την παρω απο εδω δν με πειραζει και η T260...Πιστευω ειναι πολυ καλη αγορα.
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 καλά ok ότι πεις... αν νομίζεις ότι σε διαγωνισμούς παιχνιδιών FPS παίζουν με tft τότε δεν χρειάζεται να συνεχίσω... Thresh τα πράγματα τα κοιτάω πιο απλά και είναι πιο απλά. Είμαι ένας αρκετά απαιτητικός χρήστης και χρόνια τώρα Gamer. Ο περισσότερος κόσμος είναι πολύ πιο χαλαρός από εμένα όσον αφορά τόσο τις απαιτήσεις του από ένα PC, πόσο μάλλον από παιχνίδια. Εμένα λοιπόν η οθόνη που έχω, όσο και αυτές που είχα δεν μου είχαν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα πουθενά, φαντάσου τι πρόβλημα θα δημιούργησαν στους άλλους πιο απλούς χρήστες. Θα μου πεις έπαιξες διαγωνισμό Counter Strike? Όχι δεν έπαιξα, αλλά αν το πάρουμε έτσι το Input Lag να το κοιτάνε αυτοί που ασχολούνται με διαγωνισμούς FPS σε επαγγελματικό επίπεδο (να βγάζουν λεφτά τα άτομα), όχι εμείς... Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 για αυτό είπα pro gamer και όχι casual... ασφαλώς και σε καταλαβαίνω απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι υπάρχουν περιπτώσεις που μετράει το παραμικρό και το input lag παίζει ρόλο, προφανώς εσένα και σε εμένα δεν μας πολυενδιαφέρει αλλά μην νομίζεις ότι σκέφτονται όλοι έτσι...
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 εσένα και σε εμένα δεν μας πολυενδιαφέρει αλλά μην νομίζεις ότι σκέφτονται όλοι έτσι... Το κακό είναι ότι σκέφτονται και μερικοί το Input Lag, απλά επειδή το έχουν μάθει σαν όρο... Όπως με το Bottleneck κάτι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 παρόλα αυτά είναι σωστό να αναφέρεται εφόσον είναι αρκετό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.