Προς το περιεχόμενο

House Season 6 Topic - ΠΡΟΣΟΧΗ: Spoilers μέχρι και την 5η Season!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε σεις λέτε; Λέτε να

κόψει κανα πόδι ο house;

Μπα, δεν υπαρχει λογος για κατι τετοιο...

Το βλεμα του στο τελος ηταν ποιο πολυ για το δηλειμα good guy vs bad guy..

Απο την μια εχει τον Ουιλσον που τον λεει οτι εγινε καλος ανθρωπος, και αρχιζει να το πιστευει και ο ιδιος, και απο την αλλη πηγε και εκοψε το ποδι του στρατιωτη. Ναι μεν το κανε με καλες προθεσεις, να τον "βοηθησει" να μεινει σπιτι, αλλα μετα που τον ειδα στην καρεκλα χωρις ποδι σου λεει μηπως δεν ειμαι και τοσο καλος... imho :-)

seishirosakura με ακρωτηριασες!

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Μολις το ειδα.

Ε δεν ηταν και τοσο yiammi ρε παιδια:-) Ηταν ενδιαφερον πινελια/ξεπετα παντως,αλλα παμε πισω στον κ.House και παλι παρακαλω;)

Δημοσ.

Ε ναι ρε Gio,

δεν ειπα τσοντα με πρωταγωνιστρια την Cuddy :-D Δεν ηταν ασχημο, αλλα συμφωνω, επιστροφη στον δρ. Ηouse παρακαλω.

Δημοσ.

εδειχνε κατι κοντινα στο μωβ μπλουζακι πολυ διαβολικα. Πως

να μην καταφερει να παρει την αυξηση!!!??? . Ωραιο επεισοδειο, αλλα πολυ αργα στην σειρα, κατι τετοιο επρεπε να ειχε γινει στις 2 πρωτες σεζον. Ο χαρακτηρας της καντυ ειναι λιγο πολυ διαμορφωμενος και ξεραμε οτι ειναι ικανη διευθηντρια, αρα......

παντος με χαλαει η σχεση της με τον ντετεκτιβ, λιγο αταιριαστη, δειχνει μια δυναμικη, πληθωρικη γυναικα και ο αλλος εχει λιγο γκουφη χαρακτηρα. Οχι οτι και ο χαουζ ειναι ο ιδανικος, αλλα ειναι ποιο σοφιστικε. Κατι σαν εμενα θα της πηγενε γαντι λοοοολ

Δημοσ.

Ωραιο επεισοδειο, αλλα πολυ αργα στην σειρα, κατι τετοιο επρεπε να ειχε γινει στις 2 πρωτες σεζον. Ο χαρακτηρας της καντυ ειναι λιγο πολυ διαμορφωμενος και ξεραμε οτι ειναι ικανη διευθηντρια, αρα......

To επεισόδιο μάλλον ήταν περισσότερο για να μας δείξει πως όλη της η μέρα περιστρέφεται γύρω από τον House - ακόμη και σε μια κρίσιμη μέρα. Κοινώς,μας λένε "υπάρχει ακόμη λόγος ύπαρξης της Κάντυ στη σειρά μην ξενερώνετε ακόμη". Προβλέπεται απρόσμενο μεθυσμένο σεξ σύντομα, δεν ξέρω.

Δημοσ.

Εντελως αδιαφορο το βρηκα και κλασσικο filler.

Ευτυχως που εκλεισε τη συμφωνια με την ασφαλιστικη στο τελος διοτι δεν θα κοιμομουνα το βραδυ...

Δημοσ.

παντος με χαλαει η σχεση της με τον ντετεκτιβ, λιγο αταιριαστη, δειχνει μια δυναμικη, πληθωρικη γυναικα και ο αλλος εχει λιγο γκουφη χαρακτηρα

Ε τωρα και συ,

Ολα αυτα γινονται μεχρι που θα καταλαβει οτι ο ντετεκτιβ ειναι υποκαταστατος House...

Δημοσ.

Εμένα πάντως αυτό το ξύπνημα στις 5 η ώρα μου φάνηκε κάπως...

Είδατε τι δουλευταράδες είναι στο Αμέρικα; Γι'αυτο είναι υπερδύναμη λολ λολ

Και εγω που νομιζα πως ξυπνάω νωρίς στις 6:20... :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...