ANHLIKOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Θα χαλάσω λιγο το σερί, αλλα δεν μου άρεσε τοσο... Αν εξαιρέσεις το τελος το οποίο ηταν αρκετά καλό. Το υπόλοιπο μου φάνηκε αδιάφορο. Τι να πεις? Γούστα ειναι αυτα.
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Α! ναι σήμερα βγαίνει... Πρέπει να μπαίνουμε σιγα σιγα στο πρόγραμμα, είχαμε ξεσυνηθίσει. Ελπίζω να μην είναι τόσο γλυκανάλατος πάλι.
seishirosakura Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 House goes Dexter! Δεν ενθουσιάστηκα...
firewalker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μόλις διάβασα ότι την Cameron θα την κάνουν ξου από την σειρά.
seishirosakura Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μόλις διάβασα ότι την Cameron θα την κάνουν ξου από την σειρά. Πηγή; Μικρό το κακό ούτως ή άλλως. Ρόλο γλάστρας είχε τώρα τελευταία ουσιαστικά.
john1987 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Εμενα παντως το σεναριο στο τελευταιο επεισοδιο μου φανηκε μη ρεαλιστικο. Λες και ενδιαφερεται ο Αμερικανος για τις γενοκτονιες στις χωρες του τριτου κοσμου...Και καλα..
firewalker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Πηγή; Μικρό το κακό ούτως ή άλλως. Ρόλο γλάστρας είχε τώρα τελευταία ουσιαστικά. Το είπε η Lisa Edelstein σε μια συνέντευξη που έδωσε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Εμενα παντως το σεναριο στο τελευταιο επεισοδιο μου φανηκε μη ρεαλιστικο. Λες και ενδιαφερεται ο Αμερικανος για τις γενοκτονιες στις χωρες του τριτου κοσμου...Και καλα.. Ενω ολα τα αλλα στο house σου φαινονται οκ? Μιλαμε για τις περιπτωσεις του στυλ 1 στο εκατομμυριο,οποτε αντιστοιχα πεσαμε και στους 2 αμερικανους που τους ενδιαφερει το θεμα.
seishirosakura Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Το είπε η Lisa Edelstein σε μια συνέντευξη που έδωσε. Γυναικεία ζήλεια! Επομένως πάνε τα σενάρια επιστροφής στο παραδοσιακό τρίο;.. Δε μπορώ να πω ότι λυπάμαι ιδιαίτερα... Σαν χαρακτήρας η Κάμερον είχε εξαντληθεί νομίζω...
john1987 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ενω ολα τα αλλα στο house σου φαινονται οκ?Μιλαμε για τις περιπτωσεις του στυλ 1 στο εκατομμυριο,οποτε αντιστοιχα πεσαμε και στους 2 αμερικανους που τους ενδιαφερει το θεμα. Οχι ρε συ αλλα μου φανηκε λιγο δηθεν και λιγο προπαγανδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Λες και ενδιαφερεται ο Αμερικανος για τις γενοκτονιες στις χωρες του τριτου κοσμου...Και καλα.. ο συγκεκριμένος χαρακτήρας δεν είναι Αμερικάνος
marantonis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Άλλο ενα πολυ καλο επεισοδιο. Σαφως καθυστερημενα, αλλα τον συμπαθησα τον Τσέις. Ποσο Θεικη μπορει να ηταν η ατακα-αναφορα στο True Blood?? :o
KWSN_Men Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Άλλο ενα πολυ καλο επεισοδιο. Σαφως καθυστερημενα, αλλα τον συμπαθησα τον Τσέις. Ποσο Θεικη μπορει να ηταν η ατακα-αναφορα στο True Blood?? :o Αυτόθηκα [sic] στα γέλια... I am vampire Suckie...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.