Προς το περιεχόμενο

Φιάσκο Depeche Mode

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι και να πω, ειναι απλα πολυ λιγο....απαραδεκτη αντιμετωπιση και ταλαιπωρια σε χιλιαδες οπαδους των depeche mode.Ο Gahan πρεπει να ηπιε πολυ coca-cola με αποτελεσμα να αναβληθει η συναυλια, τουλαχιστον για σημερα.Δεν ξερω ποσοι απο εσας υπεστησαν το σημερινο μαρτυριο....

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα ρε, βαλανε τοσο κοσμο να τρεχουνε στου διαλου τη μανα και τους πακετωσανε στη ψυχρα..? αα ρεε..

Δημοσ.

Τραγικοί...

Απλά τραγικοί!!

Αρκετοί φίλοι μου κατέβηκαν γι αυτό το λόγο αθήνα και εγώ τελευταία στιγμή δεν ήρθα λόγω δουλειάς (και μάλιστα έβριζα που δεν μπόρεσα να έρθω).

Απαράδεκτοι...

Δημοσ.

θελαν να διευκολυνουν τα παιδια που δεινουν πανελληνιες μεθαυριο...

γιατι σημερα διαβαζω σταματανε μαθηματα,οποτε θα πανε στην συναυλια κ μετα θα κατσουν να διαβασουν:P

αυτες οι κ)*(εταιριες των αρπαχτων μια ζωη μλκς κανουν.δεν ειναι οτι ακυρωσαν την συναυλια τελευταια στιγμη ,ειναι οτι απ οτι διαβαζω ταλαιπωρουν τον κοσμο στο παρκινγκ κ ειχαν μονο μια πορτα εισοδος-εξοδος!!!

Δημοσ.

απαράδεκτοι...

επειδή έγινε κόκαλο ο μα**κας απο την κόκα έπρεπε να μας το πούν 10 παρα τέταρτο... συγχαρητήρια! Και φάγαμε στη μάπα τους άμπαλους τους MOTOR και τους Puressence που στα 10 τραγούδια που είπαν τα 15 ήταν φάλτσα!

Δημοσ.

80 ευρώ για να πάνε, νε πακετωθούνε, να στριμωχτούνε, να φάνε την πίκρα τους και να σαρδελοποιηθούνε στα αυτοκίνητα για 3+ ώρες. Τώρα αν τους πω ότι στη Βουλγαρία παίζουν με 20 ευρώ (και μην ακούσω μ@λ@κιες του τύπου "στη Βουλγαρία είναι όλα φτηνότερα..."), πολλοί θα εύχονταν να ήταν ακόμα εκεί χθες για να μην πετούσαν μόνο μπουκαλάκια!!! Αρε ΝτιΝτι Μιούζικ, πάλι στο τζάμπα τη βγάλαμε ε??

• Moderators
Δημοσ.

Αληθεια τι ακριβως εγινε? Γιατι κι εγω ηθελα να κλεισω εισιτηριο, αλλα μολις εμαθα την ημερομηνια... 3 μερες πριν τις πανελληνιες... εε γκουχ!

Δημοσ.

Κόκα πρέζα τέζα!

Βγαίναν κατα τις 9 και κατα τις 10 παρά βγαίνει ένας εκπρόσωπος και λέει sorry μπλα μπλα ακυρώνεται!!! (φύγαν μπουκάλια όπως αντιλαμβάνεσαι)

είσαι απο τους τυχερούς που δεν πήγαν λοιπόν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...