dkangel000039 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 παιδια βοηθειααααα εχω ενα δεμα απο αμερικη (ρουχα) αξιας 140 ευρω κ μου ζητανε 125 ευρω για εκτελωνισμο λεγοντας πως ειναι τοσα γιατι ειναι κ η αμοιβη του εκτελωνιστη μεσα που ειναι 70 ευρω!!!!! μπορω να κανω κατι? γινεται να παω να τα εκτελωνισω μονος μου?
peravrexei Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Περίεργο γιατί ξέρω ότι μέχρι 150 ευρώ δεν πληρώνεις έξοδα τελωνείου. Με τι μεταφορική στα στείλανε πχ Fedex ή USPS (αμερικάνικα ΕΛΤΑ); Μόνος σου μπορείς να τα εκτελωνήσεις αλλά θα φας μια μέρα στο τελωνείο,έχει πολύ γραφειοκρατία.
darkangel000039 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 λαθος ποστ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:28 ---------- Περίεργο γιατί ξέρω ότι μέχρι 150 ευρώ δεν πληρώνεις έξοδα τελωνείου. Με τι μεταφορική στα στείλανε πχ Fedex ή USPS (αμερικάνικα ΕΛΤΑ);Μόνος σου μπορείς να τα εκτελωνήσεις αλλά θα φας μια μέρα στο τελωνείο,έχει πολύ γραφειοκρατία.
dkangel000039 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Περίεργο γιατί ξέρω ότι μέχρι 150 ευρώ δεν πληρώνεις έξοδα τελωνείου. Με τι μεταφορική στα στείλανε πχ Fedex ή USPS (αμερικάνικα ΕΛΤΑ);Μόνος σου μπορείς να τα εκτελωνήσεις αλλά θα φας μια μέρα στο τελωνείο,έχει πολύ γραφειοκρατία. ειναι δυσκολη διαδικασια?εννοω χρειαζεται καποιες ειδικες γνωσεις ή μπορω να τη κανω μονος μου?
peravrexei Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 απ΄ότι ξέρω πρέπει να έχεις κάποια έντυπα τα οποία θα τα πάρεις από την εταιρεία που σου έφερε το προιόν και μετά θα πας τελωνείο θα γλυτώσεις κάποια χρήματα αλλά ξαναλέω έχει πολύ τρέξιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.