Προς το περιεχόμενο

Satellite A200-1AX from Vista to Xp.. drivers

p0z3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παιδιά ένα φιλαράκι μου ζήτησε να του κάνω format στο laptop του!

Το laptop είναι το Satellite A200-1AX..... Όταν το αγόρασε ο φίλος μου είχε Vista πάνω και μου ζήτησε να του βάλω Xp γιατί κολούσαν πάρα πολύ!!:shock:

Εεε και εγώ σαν κακομήρης... πήγα να κάνω κανονικό format... έλα όμως που δεν γινόταν!! Με τα λίγα με τα πολλά βρήκα το cd των XP με Sata Drivers πάνω και μπόρεσα και το έκανα format....

Η έκδοση των Xp που έβαλα είναι: Windows Xp Sp3 English Version

Έχω όμως πολλά προβλήματα που δεν μπόρεσα να λύσω ακόμα και με ατέλειωτο googling...

1) Υπάρχει καμία λύση για να κάνω τα αγγλικά Xp σε ελληνικά??

2) Ενω μπήκα στο site της Toshiba για να κατεβάσω drivers για τα Xp δεν μπόρεσα να βρώ τα drivers για Bluetooth και Wi-Fi.... Για Bluetooth βρήκα αλλά δεν δουλεύει!!:cry:

3) Έχει ένα ψιλο προβληματάκι.... όταν πάω να κάνω μετακίνηση ενός παραθύρου... ξέρεται.. απο την μπλέ γραμμούλα πάνω.... η μετακίνηση είναι τετραγωνισμένη και κολλάει λίγο.... ΓΙΑΤΙ??? :shock:

Το φιλαράκι μου τα έχει παίξει..... αλλά και εγώ.. νόμιζα ότι ήταν πιο έυκολο....

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει????

plzzzzz!!!!!!

Δημοσ.

Φίλε μου, δυστυχώς έτσι συμβαίνει!

Και γω κάτοχος του ίδιου μοντέλου είμαι αλλά επειδή αντιμετώπισα παρόμοια προβλήματα με έλλειψη drivers για κάποια υποσυστήματα, αποφάσισα τελικά να μην το ρισκάρω και να μείνω στο λειτουργικό που συνόδευε τον υπολογιστή.

Στο κάτω κάτω της γραφής το ποτάμι της -τεχνολογικής- εξέλιξης δεν γυρίζει πίσω, άσε που όλα τελικά -με τα Vista εννοώ- είναι θέμα συνήθειας.

Δημοσ.

ΑΑ σοβαρά??? Τόσο δύσκολα είναι αυτά!!!

Το πρόβλημα ειναι ότι τώρα τον έκανα format....

Δηλαδή λές να βάλω τα Vista πάλι??

Κολούσαν πάρα πολύ όμως!! Εσένα κολλάει?

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Παιδιά ένα φιλαράκι μου ζήτησε να του κάνω format στο laptop του!

Το laptop είναι το Satellite A200-1AX..... Όταν το αγόρασε ο φίλος μου είχε Vista πάνω και μου ζήτησε να του βάλω Xp γιατί κολούσαν πάρα πολύ!!:shock:

Εεε και εγώ σαν κακομήρης... πήγα να κάνω κανονικό format... έλα όμως που δεν γινόταν!! Με τα λίγα με τα πολλά βρήκα το cd των XP με Sata Drivers πάνω και μπόρεσα και το έκανα format....

Η έκδοση των Xp που έβαλα είναι: Windows Xp Sp3 English Version

Έχω όμως πολλά προβλήματα που δεν μπόρεσα να λύσω ακόμα και με ατέλειωτο googling...

1) Υπάρχει καμία λύση για να κάνω τα αγγλικά Xp σε ελληνικά??

2) Ενω μπήκα στο site της Toshiba για να κατεβάσω drivers για τα Xp δεν μπόρεσα να βρώ τα drivers για Bluetooth και Wi-Fi.... Για Bluetooth βρήκα αλλά δεν δουλεύει!!:cry:

3) Έχει ένα ψιλο προβληματάκι.... όταν πάω να κάνω μετακίνηση ενός παραθύρου... ξέρεται.. απο την μπλέ γραμμούλα πάνω.... η μετακίνηση είναι τετραγωνισμένη και κολλάει λίγο.... ΓΙΑΤΙ??? :shock:

Το φιλαράκι μου τα έχει παίξει..... αλλά και εγώ.. νόμιζα ότι ήταν πιο έυκολο....

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει????

plzzzzz!!!!!!

Δες εδώ μπας και σε βοηθήσει , αν και το βλέπω δύσκολο !!:devil:

http://forums.computers.toshiba-europe.com/forums/message.jspa?messageID=101394

http://forums.computers.toshiba-europe.com/forums/thread.jspa?messageID=132909

Δημοσ.

Φίλε πήγα στη σελίδα που μου έδωσες! Ευχαριστώ... κατέβασα αρκετά drivers και δούλεψαν πολλά πράγματα... Τους drivers για το Wi-Fi μόνο δεν βρήκα αφού είναι χαλασμένη η σελίδα της Toshiba όταν πάω να τους κατεβάσω!

Δημοσ.

Για το WiFi μπορείς να ζητήσεις drivers από την επίσημη ιστοσελίδα της Intel. Το μοντέλο μας έχει τον ολοκληρωμένο 4965AGN, οπότε είναι πολύ εύκολο να βρεις από το συγκεκριμένο site τους κατάλληλους και επίσημους οδηγούς, χωρίς να φοβάσαι για προβλήματα συμβατότητας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε ευχαριστώ πολύ!! Το Internet επιτέλους δουλεύει!!

Ξέρει κανείς γιατί κολάει στην μετακίνηση του παραθύρου??

Στα Vista μου λέει ο φίλος μου δεν κολλούσε!!

Για το WiFi μπορείς να ζητήσεις drivers από την επίσημη ιστοσελίδα της Intel. Το μοντέλο μας έχει τον ολοκληρωμένο 4965AGN, οπότε είναι πολύ εύκολο να βρεις από το συγκεκριμένο site τους κατάλληλους και επίσημους οδηγούς, χωρίς να φοβάσαι για προβλήματα συμβατότητας.
Δημοσ.

μαλλον κατι παει στραβα με τους drivers για τα γραφικα.

Πες στο φιλαρακι σου να αφησει τα vista γιατι ειναι μαλλον ιδεα του οτι κολλανε και του εχουν κατσει στραβα απο αυτα που ακουει απο δω κι απο κει. Αν κολλανε φταιει κατι αλλο και οχι τα vista ας κανει κανενα scan για ιους. Με τα XP τον βλεπω να κανει καθε λιγο και λιγακι format

Δημοσ.

Μου παραπονιώταν συνέχεια οτι κολλούσε.... εε και εγώ δεν ήξερα..... πήγα και του έβαλα τα Xp.. και τώρα άστα να πάνε...

Λέτε να βάλω Vista ε??

Κάτι άλλο...... παίζει να βάλω κανα Windows 7?? Δεν ξέρω και πολύ απο τα καινούργια WIndows αλλά λένε ότι είναι καλά και πολύ σταθερά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...