Daemonos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Το καρφούρ έχει el sabor chips και τυρί σε συσκευασία. Δέν ξέρω αν είναι καλό δέν έφαγα
evanipa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δέν ήξερα πού να ποστάρω για αυτό και το έριξα εδώ! Έχετε δεί στο σινεμά το μηχάνιμα που βγάζει το τυρί για τα μεξικάνικα πατατάκια? Πού μπορώ να βρώ ένα τέτοιο για το σπίτι ρε παιδιά? Και τυρι που προμηθευονται? στο σινεμά τόσο τα ποπ κορν όσο και τα νάτσος είναι πεντανόστημα. επιχείρησα πολλές φορές να φτιάξω μόνη μου μα ποτέ δεν μου βγαίνει η ίδια γεύση με αυτήν που έχουν τα του κινηματογράφου! έχω κοιτάξει και για μηχανήματα μα έχει μια φίλη μου και δεν κάνει τίποτα!! Το καρφούρ έχει el sabor chipsκαι τυρί σε συσκευασία. Δέν ξέρω αν είναι καλό δέν έφαγα χαχαχα ναι που είχε και κονσέρβα με αρακά! χαχαχαχα το τυρί στα nachos είναι τέλειο ρε! το έχουν τα περισσότερα cinema! πραγματι αυτο το τυρι δεν υπααααααααρχει!!!!!
santana99 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Το καρφούρ έχει el sabor chips και τυρί σε συσκευασία. Δέν ξέρω αν είναι καλό δέν έφαγα αυτό είναι φιλε το τυρί, απλά στο σινεμά το έχουν σε λίγο υψηλότερη θερμοκρασία για να κυλάει πιο ρευστά όπως το βλέπεις. όταν το δοκιμάσεις θα το καταλάβεις όμως. μα καλά 4 σελίδες απαντήσεις και δεν βρέθηκε ένας να το δοκιμάσει; και ναι από ότι γράφει είναι τσένταρ edit: δεν αναφερόμαστε όμως στην ίδια συσκευασία, εγώ το έχω δει και σε γυάλινο βαζάκι (και το έχω δοκιμάσει). βάζεις και doritos και είναι ολόιδιο
greekslave Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 οτι θες θα το βρεις εδω www.elsabor.gr ισως να εχουν και το μηχανημα που θες
kuzko21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 το τυρι ειναι τσενταρ. παρε τσενταρ και λιωστο οπως ειπε ο τουφας , σε μπεν μαρι. δοκιμασε , τι τη θες αυτη τη μεταλικη μαλακια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.