Προς το περιεχόμενο

Επιλογη οθονης... SAMSUNG SYNCMASTER T220 ή LG W2261V-PF 22'' TFT BLACK

mohic4n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν ειναι σε ξεχωριστο αρχειο μπορεις πανευκολα να τους μεγαλωσεις :-)

Φαντασου ποσο ακομ απιο μικρα θα ηταν σε -1 ιντσα...

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με αυτα που διαβαζω με βαλατε παλι σε σκεψεις...:confused:

Επειδη ομως θελω να παρω μια οθονη 22" εδω και καιρο προτεινετε μου καποια και γραψτε και κανα 2-3 επιχειρηματα για να με πεισετε:-D

Δεν παει αλλο:-(

Δημοσ.
Αν ειναι σε ξεχωριστο αρχειο μπορεις πανευκολα να τους μεγαλωσεις :-)

Φαντασου ποσο ακομ απιο μικρα θα ηταν σε -1 ιντσα...

Ναι το ξερω το τροπαρι με ξεχωριστο αρχειο.Στα hardcoded ομως ειναι πικρα...Παιζει να ειμαι και ο μοναδικος που συνεχιζει να πιστευει οτι οθονη πανω απο 20in για main monitor ειναι overkill.Περναω απιστευτες ωρες μπροστα στην 19αρα μου και δεν με ενοχλουν τα ματια μου.Δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να πω το ιδιο με 22αρα πχ...

Πρεπει να δοκιμασω καποια στιγμη την 24αρα για main.Οχι τπτ αλλο,να μου φυγει η περιεργεια...

• Super Moderators
Δημοσ.

θέμα συνήθειας είναι Twisted_Wicked...

θα προσαρμοστεί το μάτι αργά ή γρήγορα και μετά η 19αρα θα σου κακοφαίνεται...

Δημοσ.

για 1920 ανάλυση πιστεύω η ελάχιστη διάσταση ειναι 26. οι υπόλοιπες τα εμφανίζουν μικρά.προσωπική άποψη

Δημοσ.

σωστά αλλά πρέπει να είσαι κοντά για να βλέπεις.οπότε κοντά και μεγάλη οθόνη= κουραση(πάλι προσωπική άποψη)

πάντα μου άρεσαν οι 19,22 tft και δεν μπορούσα τις 17,20

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι;

Αν δεν υπήρχε ο παράγοντας της εγγύησης της LG με τα 0 pixel τότε ακόμα θα προτιμούσαμε τις LG ή Τ220 υπερτερεί;

Είμαι κ εγώ σε αναζήτηση οθόνης!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
αν θες full hd πάρε την 2η, αλλιώς την πρώτη...

Κοιτα, αμα ηθελα full hd σιγουρα θα επερνα την 2η γιατι η 1η δεν εχει....Το θεμα ειναι ποια ειναι καλυτερη επιλογη να κανω? Ποια εχει καλυτερη εικονα? Το full hd απο την αλλη εχω διαβασει απο εδω οτι σε 22" ειναι πολυ μικρα ολα κτλ.

Οποτε ειμαι σε διλλημα ποια απο τις δυο?????

Δημοσ.

Το Full HD δεν έχει επίπτωση μόνο στην ανάλυση αλλά και στον πλούτο χρωμάτων. Θεωρητικά η LG είναι καλύτερη επιλογή και βέβαια θα έχει και καλύτερη μεταπώληση λόγω πάνελ. Από' κει και πέρα η ποιότητα εικόνας και στις δύο είναι τυπική, αν εγκατασταθεί σωστά στο ύψος των ματιών θα έχεις και καλό μαύρο, σε άλλη περίπτωση τα χρώματα και ιδιαίτερα το μαύρο θα φαίνονται ελαφρώς, ξεπλυμένα. Να έχεις υπόψη σου οτι αν θές να συνδέσεις κονσόλα επάνω τότε το Full HD panel σου λείνει τα χέρια διότι θα περνάς 1080p μέσω HDMI. Ενώ σε αντίθετη περίπτωση π.χ. με το PS3 που υποστηρίζει μόνο βίντεο σήματα 576, 720, 1080 θα σου κόβει εικόνα . Μιλάω εκ πείρας διότι έχω Samsung 20' 1680 x 1050.

Προσωπικά μόνο για τους λόγους που αναφέρω θα πήγαινα στην LG.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...