Προς το περιεχόμενο

Επιλογη οθονης... SAMSUNG SYNCMASTER T220 ή LG W2261V-PF 22'' TFT BLACK

mohic4n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Το Full HD δεν έχει επίπτωση μόνο στην ανάλυση αλλά και στον πλούτο χρωμάτων.

τι εννοείς ακριβώς με το 2ο?

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Το Full HD δεν έχει επίπτωση μόνο στην ανάλυση αλλά και στον πλούτο χρωμάτων.

Οχι απολυτως καμια επιπτωση δεν εχει εκει.

Το μονο που αλλαζει τον "πλουτο" των χρωματων, ειναι τα πανελς ή η υπαρξη wide color gamut.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν είναι ρυθμισμένες σωστά δεν γίνεται δουλειά ακόμα και αν έχουν wide color gamut

Δημοσ.
Κοιτα, αμα ηθελα full hd σιγουρα θα επερνα την 2η γιατι η 1η δεν εχει....Το θεμα ειναι ποια ειναι καλυτερη επιλογη να κανω? Ποια εχει καλυτερη εικονα? Το full hd απο την αλλη εχω διαβασει απο εδω οτι σε 22" ειναι πολυ μικρα ολα κτλ.

Οποτε ειμαι σε διλλημα ποια απο τις δυο?????

Τι λετε λοιπον να παρω?????:shifty:

Δημοσ.

Η LG είναι καλή αν σε ενδιαφέρει να εχει HDMI tote LG.

ΑΝ όχι τότε πιάσε τιν Τ220 και μην το σκεφτείς καν ;) την έχω περίπου 1 χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος, και τα reviews που έχει πάρει είναι πάρα πολύ καλά.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Είμαι κ εγώ στο ίδιο δίλλημα. Τ220 ή W2261;

To θέμα είναι ότι πέρασα προχθές από το multirama της περιοχής μου κ μου είπαν σχετικά με την Τ220 πως αν την πάρω κ μέσα σε 7 μέρες δω καμμένο pixel μπορώ να την πάω πίσω κ θα μου την αντικαταστήσουν.

Τι λέτε; Να την πάρω;

Οι οθόνες συνήθως πότε βγάζουν τα καμμένα Pixel; Στην αρχή ή μπορεί να τα εμφανίσουν κ αργότερα;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πρόκειται να την αντικαταστήσουν λόγω καμένου pixel επειδή δεν καλύπτει η εγγύηση της Samsung μόνο 1, αλλά θα την πάρουν πίσω για οποιοδήποτε άλλο λόγο πχ δεν σου άρεσε το ύψος...αρκεί βέβαια να μην έχεις ξεσκίσει συσκευασίες και έτσι...βγάλτα προσεκτικά κτλπ κτλπ

τα καμένα pixels βγαίνουν από την αρχή συνήθως, είναι πολύ σπάνιο να "πεταχτούν" μετά

Δημοσ.

μεχρι και 15 μερες ειναι επικυνδυνη περιοδος για καμμενα πιξελ.. οσα εχω παρατηρησει μεσα στις πρωτες 2 εβδομαδες εχουν βγει και ενα στα 2.5 χρονια..

παρε LG να εισαι ξενιαστος μπας και ακολουθησουν το παραδειγμα της και οι υπολοιπες..

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που είπαν ότι μπορεί να γυρίσει πίσω και την Samsung ας πάει πρώτα για Samsung και μετά αποφασίζει :P

Δημοσ.

εγω θα ελεγα την lg λογω του full hd. καλη προταση φενεται και αυτη η οποια ειναι σε προσφορα κιολας.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168063

λεει οτι ειναι 1920χ1080 αλλα δεν λεει αν εχει hdmi και αν ειναι full hd.ξερει κανενας αν ειναι οντως full hd και αν εχει hdmi?

Δημοσ.

ετσι κι αλλιως στις 22αρες δεν πολυπαιζουν καμμενα πιξελ..

παντως καλυτερη επιλογη θα ηταν η LG με 3χρονακια zero pixel on site..

η samsung SYNCMASTER P2370 παμεμορφη παντως, FullHD ειναι 1920χ1080 αναλυση εχει, το HDMI δεν πολυλεει ετσι κι αλλιως.. εμενα αναβει μονο στα windows η οθονη με το HDMI,

για να μπω στο BIOS ειναι να δω τα windows να φορτωνουν μονο στο DVI..

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που έχει ανάλυση 1920χ1080 είναι full hd...

έχει DVI-D, φτάνει και περισσεύει...

Δημοσ.

Αν είχατε ήδη μία 22'' (Samsung 2232BW) με μέγιστη ανάλυση 1680 x 1050 και θέλατε μια δεύτερη, ποια από τις 2 θα παίρνετε; Η ανάλυση 1920 x 1080 της LG θα δημιουργήσει θέμα;

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί να δημιουργήσει? η μια θα τρέχει σε 1920χ1080 και η άλλη σε 1680χ1050

το θέμα είναι να συνηθίσεις τις διαφορές, το αν θα κακοφαίνεται είναι υποκειμενικό θέμα

Δημοσ.

Ναι αυτό λέω... βασικά ανοιχτούς φακέλους, εργαλεία του photoshop, κάνα παράθυρο του firefox... τέτοια πράγματα θα έχει...

Δεν νομίζω να δημιουργήσει πρόβλημα απλά να το σιγουρεύσω θέλω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...