Προς το περιεχόμενο

Δωρεαν ολα τα κινητα εως 500 ευρω με φορητοτητα στο ΓΕΡΜΑΝΟ

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νομίζω οτι έχει γίνει κάποιο λάθος. Ο γερμανός ΜΕ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ δίνει δωρεάν το ΟΜΝΙΑ 8 gb sto cosmote 300 (43,5 + τελη). Εκανα αίτηση το απόγευμα...

νομίζω το ίδιο ισχύει και στα oteshop για οποιαδήποτε νέα σύνδεση ή μετατροπή από κάρτα σε σύνδεση ή φορητότητα. Επίσης ισχύει το ίδιο για Nokia 5800 / LG Arena.

Ακόμη όλες οι άλλες συσκεύες έχουν χαμηλότερες τιμές από πρόγραμμα 180 (30 ευρώ πάγιο) και πάνω.

Δημοσ.

Ειναι προσφορα, γιατι το κινητο κανει γυρω στα 500. Εμενα 5 μηνες μου παν.

Γυρω στα 320-340 βγαινει δηλαδη και εχεις και τη συνδεση...

κι εμένα το ίδιο deal μου έδωσαν (επίσης το ιδιο και για το LG Arena)

για το iphone 3G 8gb ήθελαν και €205 σε αυτό το πάγιο.

αυτό που δεν είμαι σίγουρος, είναι το αν ισχυει πως μπορώ να αλλάξω πάγιο (σε χαμηλότερο) μετά την πάροδο 3 μηνών (κάπου διάβασα για 5).. ξέρει κανείς;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:16 ----------

Μπενουν οι χαρτες του Garmin an θες.

Επισης στο Κεντρο σε Γερμανο μια κοπελα το πηρε επιτοπου κινητο + καρτα.

Ναι αυριο ΤΕΛΟΣ.

Επίσης μου είπε οτι το gps του arena μονο μεσω ιντερνετ δηλαδη χρεωσης δουλευει ενω του 8500 μπορεις να βαλεις και προγραμμα πλοηγησης για symbian.

Μου είπανε επίσης ότι σε 7 ήμέρες παράδοση συσκευής και σε άλλες 7 η ενεργοποίηση κοσμοτε. Επίσης αύριο λήγει η προσφορά!

Δημοσ.

offtopic : Παραέχει γίνει το κακό με τις συνδέσεις των κινητών. Σήμερα με πήραν στο κινητό απο τη vodafone, ενώ έχω σύνδεση cosmote για να με ενημερώσουν για τις προσφορές τους.

Δημοσ.

Mε 48 ευρω το μήνα παίρνεις το ομνια... Δηλαδή αν υποθέσουμε οτι κάποιος πληρώνει σε κάποια σύνδεση (και όχι καρτοκινητό) 25 ευρω δίνει αλλά 25 και πάιρνει δωρεάν το ομνια. Και 5 μήνες να μείνει 5Χ25=125 πάλι συμφέρει. με 125 ευρω δεν πάιρνεις ομνια

Δημοσ.

παιδιά ερώτηση: για να πάρει κανείς την προσφορά πρέπει να πάει σε πάγιο γύρω στα 45 ευρώ ή μπορεί να πάρει δωρεάν κάποιο πιο φτηνό κινητό από το Omnia, όπως το Blackberry Storm με χαμηλότερο πάγιο;

αν μπορείς να το πάρεις σε χαμηλότερο πάγιο και να μείνεις σε αυτό το πάγιο μόνο 5 μήνες, τότε ναι είναι προσφορά

Δημοσ.

βασικα ουτε οι ιδιοι ξερουν

εγω ρωταω εαν αντι για μια γραμμη με 45€ παγιο μπορω να παρω ενα οικογενιακο με παγιο συνολικα πανω απο 45€ και περνω αντικρουομενες αποψεις εαν θα παρω την επιδοτηση (πχ το δωρεαν omnia)

Δημοσ.
παιδιά ερώτηση: για να πάρει κανείς την προσφορά πρέπει να πάει σε πάγιο γύρω στα 45 ευρώ ή μπορεί να πάρει δωρεάν κάποιο πιο φτηνό κινητό από το Omnia, όπως το Blackberry Storm με χαμηλότερο πάγιο;

αν μπορείς να το πάρεις σε χαμηλότερο πάγιο και να μείνεις σε αυτό το πάγιο μόνο 5 μήνες, τότε ναι είναι προσφορά

η επιδότηση κάνει 'απότομη βουτιά' στο 43άρι πάγιο (Cosmo300)

αν θυμάμαι καλά, στο προηγούμενο πάγιο (30κάτι ευρώ) ήθελε +€200 για το Ομνια!

σώνει και καλά, να το σπρώχνουμε το 50αρικο δηλαδή

Δημοσ.

προσωπικά δεν ξέρω τι προσφέρει ο γερμανός, αλλά σε κατάστημα oteshop ισχύει ότι πάιρνεις επιπλέον επιδότηση για νέα σύνδεση/φορητότητα για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευή, αλλά για πρόγραμμα 3 ωρών και πάνω (30 ευρώ πάγιο).

Συμφέρει ιδιαίτερα σε πρόγραμμα 23,5 ωρών με πάγιο 33,5 ευρώ γιατί εκεί η επιδότηση είναι περίπου 240 ευρώ.

τώρα, πόσο ακόμα θα ισχύει αυτό....

φυσικά για Omnia, arena, nokia 8500 ισχύει ότι είναι δωρεάν στο πρόγραμμα με 65 ώρες, αλλά έχουν επίσης μειωμένες τιμές και σε μικρότερα προγράμματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...