Προς το περιεχόμενο

Σε ποιο τηλεπαιχνίδι θα θέλατε να παίξετε;

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ποιο τηλεπαιχνίδι απ αυτά που προβάλλονται φέτος στην ελληνική τηλεόραση θα θέλατε να παίξετε και γιατί;

Δημοσ.

Στη στιγμή της αλήθειας, για να έχω πει μόλις κάτι σοκαριστικό, να με κοιτάξει η Μανωλίδου με έκπληξη/οίκτο και να της πω "τι με κοιτάς έτσι μωρή, εδώ εσύ πηδιέσαι με τον Άδωνι".

Δημοσ.

Στο εισαι πιο εξυπνος απο ενα 10χρονο, ειδικα αυτον τον Βαγγελη η οπως στο διαολο τον λενε θελω να το κανω μαυρο στο ξυλο.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν θα πήγαινα στον Λιάγκα (50-50) γιατί θα με έβγαζε παντρεμένο ή ότι θα παντρευόμουνα σύντομα 100%

Δημοσ.
Σίγουρα δεν θα πήγαινα στον Λιάγκα (50-50) γιατί θα με έβγαζε παντρεμένο ή ότι θα παντρευόμουνα σύντομα 100%

Η ντε και καλά οτι με τα λεφτά που κέρδισες θα πάς ταξιδάκι.

Δημοσ.

Στο Ελλαδα εχεις ταλεντο.

Θα παρουσιαζα το "πως με τρια γιαουρτια και με τρεις μονο προσπαθειες

μπορεις να πετυχεις τρια προσωπα".

Δημοσ.

Και γώ στο big in japan ή ακόμα καλύτερα στο κάστρο του takeshi. Τα λατρεύω αυτά τα γελοία σκηνικά..

Ειδάλλως θα ήθελα να δοκιμαστώ στο ποιός θέλει να γίνει εκ/χος μιας και είμαι huge trivia fan.

Απο τα υπόλοιπα (όσα έχει τύχει να δω δλδ μιας και έχω τραγική σχέση με την tv) δεν παίζει κάτι να με τραβήξει...

Δημοσ.
.... ή ακόμα καλύτερα στο κάστρο του takeshi.

:lol::lol::lol::lol::lol:

αν ειναι δυνατον βρε κλαιν βλεπεις το καστρο του takeshi??:lol:

εγω το παρακολουθουσα καθημερινα πριν παω φροντιστηριο οταν ημουν τριτη λυκειου!:lol:

οταν ειναι και πας φωναξε με!να με βοηθησεις να ανεβω κι αυτον τον τοιχο στην εκκινηση..πολυ με δυσκολευει..:lol::P

Δημοσ.

το σημερινο επεισοδιο "στιγμή της αλήθειας" ειναι απο τα καλυτερα που εχουν δειξει!

ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στη κοπελα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...