Teaser Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Fort Boyard. Ταξίδι, δράση, αθλητικές (κυρίως) δοκιμασίες, ομαδικότητα. Από τα καλύτερα που έχω δει. Για τηλεπαιχνίδι γνώσεων μαρέσει το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" γιατί είναι ένα παιχνίδι καθαρά γνώσεων και όχι τύχης/χρόνου που έχουν πολλά από τα πρόσφατα που δείχνει η ΤV.
mimidon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Η μεταφορά του Tzameti στην TV, θα είχε ενδιαφέρον...Αργεί; Εσύ θα κοιτάς την λάμπα και εγώ θα ποντάρω στον πίσω σου..!
Merdock Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Εγώ θα ήθελα να παίξω σε αυτό [ame]http://www.youtube.com/watch?v=8pVSTezMdJc&feature=PlayList&p=73A0EFB79E97C6B2&index=13[/ame]
million_voices Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Στη στιγμή της αλήθειας, για να έχω πει μόλις κάτι σοκαριστικό, να με κοιτάξει η Μανωλίδου με έκπληξη/οίκτο και να της πω "τι με κοιτάς έτσι μωρή, εδώ εσύ πηδιέσαι με τον Άδωνι". ειναι τεμαχιο ολκης ομως,κλεισε και κανα ματι
karabouzouk... Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Εγώ θα ήθελα να παίξω σε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=8pVSTezMdJc&feature=PlayList&p=73A0EFB79E97C6B2&index=13 Απίστευτο...!!! Καλά μιλάμε δεν την παλεύουν αυτοί οι κινέζοι.. καμμένοι τελείως...!!
eu@ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Απίστευτο...!!! Καλά μιλάμε δεν την παλεύουν αυτοί οι κινέζοι.. καμμένοι τελείως...!! οντως..πως και δεν το εχουν φερει κ αυτο στην Ελλαδα ακομη?
karabouzouk... Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 οντως..πως και δεν το εχουν φερει κ αυτο στην Ελλαδα ακομη? Γιατί αν και είμαστε λίγο ότι να 'ναι λαός όπως και να το κάνεις έχουμε καλύτερα πράγματα να ασχοληθούμε....! Και μην ξεχνάς αυτοί μένουν σε μια πολυκατοικία όσοι μένουν στην ελλάδα σε μια ολόκληρη πόλη... γι αυτό και έχουν λαμπάξει λίγο...!!
eu@ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 εγω 8α 8ελα να παιξω στο ''μια τρυπα στο νερο''...πολυυυ γελιο...δεν υπαρχει περιπτωση να σοβαρευτω στιγμη!ο τυπος που κανει τα σχολια εχει πολυ γελιο,ολα ειναι πετυχημενα κ βγαζουν γελιο
karabouzouk... Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 εγω 8α 8ελα να παιξω στο ''μια τρυπα στο νερο''...πολυυυ γελιο...δεν υπαρχει περιπτωση να σοβαρευτω στιγμη!ο τυπος που κανει τα σχολια εχει πολυ γελιο,ολα ειναι πετυχημενα κ βγαζουν γελιο Μπααααα... είναι λίγο μούφα παιχνίδι.... αν δεν παίζουν κινέζοι δεν λέει..! καμένοι καμένοι αλλά αξιζει να τους βλέπεις να πηδάνε σαν κατσίκια και να τρώνε κάτι τούμπες όλα τα λεφτά..!!
eu@ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μπααααα... είναι λίγο μούφα παιχνίδι.... αν δεν παίζουν κινέζοι δεν λέει..! καμένοι καμένοι αλλά αξιζει να τους βλέπεις να πηδάνε σαν κατσίκια και να τρώνε κάτι τούμπες όλα τα λεφτά..!! ναι,λεμε σε ποιο εμεις θα θελαμε να παρουμε μερος...στο καστρο του τακεσι θα επαιζα μονο για το χαβαλέ,οχι στη καμερα ενω στο ''μια τρυπα στο νερο'' ακομη κι αν ειναι ψιλομουφα εχει γελιο κ ειναι απλό!
Merdock Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δεν είναι Κινέζοι,Ιάπωνες είναι Τέσπα αν καθίσετε και το ψάξετε θα δείτε ότι έχουν πολλά καμμένα τηλεπαιχνίδια που τα σπάνε.Ειδικά αυτά με τα J-Idols είναι όλα τα λεφτά.
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Γιατί αν και είμαστε λίγο ότι να 'ναι λαός όπως και να το κάνεις έχουμε καλύτερα πράγματα να ασχοληθούμε....! Και μην ξεχνάς αυτοί μένουν σε μια πολυκατοικία όσοι μένουν στην ελλάδα σε μια ολόκληρη πόλη... γι αυτό και έχουν λαμπάξει λίγο...!! Ιάπωνες είναι, το γράφει και στο video. Ποια είναι τα καλύτερα πράγματα που έχουμε να ασχοληθούμε δηλαδή; Η Στεφανίδου ή το X Factor; Τέλος πάντων, 2 τηλεπαιχνίδια που παίζανε εδώ και έκαναν κάποια επιτυχία τα έχουν φέρει από εκεί, μια χαρά βλέπω να πουλάνε εξελληνισμένα αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.