almellon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Kai gia na sovareytoume apantwntas sto arxiko mhnyma toy filou mas.... File moy psaxe ta ola kai an vreis akrh pes mas kai emas na benoume. Pros to parwn soy proteinw na beneis sto EBAY kai eidika sto aggliko. De nomizw na psaxneis kapio adikeimeno kai na to vreis fthnotera sthn Ellada!!! Endiktika soy anaferw oti tis proales agoras mia psifiakh mhxanh 10megapixels ... me 40 lires + 20 ta metaforika!!! Dhladh moy kostise 90 eyrw kai th parelava se 4 meres!!! Vres moy se elliniko site paromoio adikeimeno kai as einai kai kineziko!! Apla, prosexe tous Amerikanoys, varane sta aytia me ta metaforika... thelei poly psaximo!
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Το κάθε ένα έχει τα υπέρ και τα κατά του. Σίγουρα το ebay είναι η κορυφή και κανείς δεν νομίζω πως το αμφισβητεί αυτό ως γεγονός. Σίγουρα μπορείς να βρείς ότι θελήσεις σε καλύτερες τιμές απ'οτι στα Ελληνικά sites δημοπρασιών. Παίρνεις όμως το ρίσκο της απώλειας του αντικειμένου κατά την μεταφορά (ειδικά από χώρες εκτός ευρωπαικής ζώνης). Προσωπικά έχω χάσει πληρωμένα αντικείμενα αρκετές φορές. Υπάρχει η περίπτωση ειδικά όταν είναι ασφαλισμένο και ακριβό το αντικείμενο, να φάς ένα τελωνείο στην μάπα και να λές .... γιατί δεν πήγα στο πχ... πλαίσιο να αγοράσω. Από εκεί και πέρα το ebay το θεωρώ απρόσωπο. Απλά αγοράζεις και τέρμα. Τα ελληνικά sites είναι διαφορετική φάση. Κάνεις μια συναλλαγή και μιλάς με τον αγοραστή ή τον πωλητή στο τηλέφωνο. Σε πολλές περιπτώσεις συναντιέσαι μαζί του και γίνεται η συναλλαγή χέρι με χέρι. Πόσοι από εμάς που είμαστε μέλη σε ελληνικά sites δημοπρασιών δεν έχουμε αποκτήσει εκτός από τα αντικείμενα που θέλαμε και πολύ καλούς φίλους μέσα από αυτή την διαδικασία? Πόσες φορές έχει χαθεί αντικείμενο και ο αγοραστής να χάσει τα χρηματά του? Συνήθως δεν ζημιώνεται, αφού οι περισσότερες συναλλαγές είναι με αντικαταβολή. Καλό και ενδιαφέρον το ebay. Δεν νομίζω όμως πως τα ελληνικά site αξίζουν αυτή την απαξιωτική αντιμετώπιση που δείχνεις. Και σε αυτά υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αντικειμένων για αγορά. Αρκεί να ψάξεις. Δεν νομίζω πως είναι σωστό να φτύνουμε εκεί που τρώμε, εδώ και πολλά χρόνια τώρα, αγαπητέ ..... almellon.
almellon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Το κάθε ένα έχει τα υπέρ και τα κατά του. Σίγουρα το ebay είναι η κορυφή και κανείς δεν νομίζω πως το αμφισβητεί αυτό ως γεγονός. Σίγουρα μπορείς να βρείς ότι θελήσεις σε καλύτερες τιμές απ'οτι στα Ελληνικά sites δημοπρασιών. Παίρνεις όμως το ρίσκο της απώλειας του αντικειμένου κατά την μεταφορά (ειδικά από χώρες εκτός ευρωπαικής ζώνης). Προσωπικά έχω χάσει πληρωμένα αντικείμενα αρκετές φορές. Υπάρχει η περίπτωση ειδικά όταν είναι ασφαλισμένο και ακριβό το αντικείμενο' date=' να φάς ένα τελωνείο στην μάπα και να λές .... γιατί δεν πήγα στο πχ... πλαίσιο να αγοράσω. Από εκεί και πέρα το ebay το θεωρώ απρόσωπο. Απλά αγοράζεις και τέρμα. Τα ελληνικά sites είναι διαφορετική φάση. Κάνεις μια συναλλαγή και μιλάς με τον αγοραστή ή τον πωλητή στο τηλέφωνο. Σε πολλές περιπτώσεις συναντιέσαι μαζί του και γίνεται η συναλλαγή χέρι με χέρι. Πόσοι από εμάς που είμαστε μέλη σε ελληνικά sites δημοπρασιών δεν έχουμε αποκτήσει εκτός από τα αντικείμενα που θέλαμε και πολύ καλούς φίλους μέσα από αυτή την διαδικασία? Πόσες φορές έχει χαθεί αντικείμενο και ο αγοραστής να χάσει τα χρηματά του? Συνήθως δεν ζημιώνεται, αφού οι περισσότερες συναλλαγές είναι με αντικαταβολή. Καλό και ενδιαφέρον το ebay. Δεν νομίζω όμως πως τα ελληνικά site αξίζουν αυτή την απαξιωτική αντιμετώπιση που δείχνεις. Και σε αυτά υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αντικειμένων για αγορά. Αρκεί να ψάξεις. Δεν νομίζω πως είναι σωστό να φτύνουμε εκεί που τρώμε, εδώ και πολλά χρόνια τώρα, αγαπητέ ..... almellon.[/quote'] File TOXOTHS milaw gia ayth th stigmh!! Fysika kai to fleamerket prosefere polla sto xwro twn dhmoprasiwn!!! Fysika kai to ibid ekane mia prospathia proseggishs se ayto to xwro!! Twra omws ti ginetai?? Vlepeis esy kamia dhmoprasia se kapio elliniko site?? Legontas dhmoprasia enow dhmoprasia!!! Oxi tis ekatontades pwlhseis pou tis vriskeis se 10ades ellinika sites!! Mporeis pleon na vreis ena adikeimeno pou se ediaferei me arxikh timh 1 eyrw kai na kathesai na perimeneis tis prosfores poy tha dwsoun gia na dwseis thn analogh??? OXI!! Xexaste ta ayta!! Twra o kathenas anoigei mia pwlhsh kai thn onomazei dhmoprasia!! Giayto to logo anaferomai sto EBAY, giati to thema htan ana yparxei kapio site dhmoprasiwn kai oxi an yparxei kapio site pwlhsewn !!
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Mporeis pleon na vreis ena adikeimeno pou se ediaferei me arxikh timh 1 eyrw kai na kathesai na perimeneis tis prosfores poy tha dwsoun gia na dwseis thn analogh??? OXI!! Xexaste ta ayta!! Twra o kathenas anoigei mia pwlhsh kai thn onomazei dhmoprasia!! Δέν ξέρω τι ακριβώς σε ενδιαφέρει, αλλά πάρε πρόχειρα, πρόχειρα δύο, τρείς δημοπρασίες όπως τις εννοείς. Σου δίνω κάποιες τυχαίες απο ibid.gr καθότι το flea είναι πεσμένο, οπότε δεν έχω την δυνατότητα να σου δώσω και μερικές από εκεί. (προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης). http://www.ibid.gr/ViewItem.asp?itemid=1640640 http://www.ibid.gr/ViewItem.asp?itemid=1646313 http://www.ibid.gr/ViewItem.asp?itemid=1640644 http://www.ibid.gr/ViewItem.asp?itemid=1649191
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Να υποθέσω πως θα αλλάξεις τώρα γνώμη ή θα πρέπει να σου δώσω και άλλες "ευκαιρίες" από το ibid? Εκτός αν θέλεις να περιμένω να σηκωθεί και το flea για να σου δώσω και από εκεί κάποιες. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! Μάθε να ψάχνεις καλύτερα και μην υποβιβάζεις τα ελληνικά sites.
almellon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Να υποθέσω πως θα αλλάξεις τώρα γνώμη ή θα πρέπει να σου δώσω και άλλες "ευκαιρίες" από το ibid? Εκτός αν θέλεις να περιμένω να σηκωθεί και το flea για να σου δώσω και από εκεί κάποιες. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! Μάθε να ψάχνεις καλύτερα και μην υποβιβάζεις τα ελληνικά sites. Tha tis koitaxw molis "anaivei" to site na dw peri tinos prokaitai. Isws exei pesei katara sta sites dhmoprasiwn kai molis benoume nekrwnoun!! To insomnia,to in.gr, to google kai tosa alla giati den peytoun pote??? Telws pantwn, oso asxoloumai me to thema toso eknevrizomai!! Ws twra eixame to flea pou mas espaze ta neyra , twra thaxoume to ibid, ti na pw....
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Εχουν βγάλει ανακοίνωση από το πρωί ότι κάνουν κάποιες εργασίες για να αυξήσουν την ταχύτητα απόκρισης της σελίδας επειδή κάποιοι χρήστες παραπονέθηκαν για καθυστέρηση. Σήμερα και αύριο (αν θυμάμαι καλά) θα παρουσιάζονται κάποια προβλήματα κατά διαστήματα εως ότου τελειώσουν. Υπομονή! Και το ebay κάθε παρασκευή μεσημέρι κάνει συντήρηση.
NOMIKOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 . Παίρνεις όμως το ρίσκο της απώλειας του αντικειμένου κατά την μεταφορά (ειδικά από χώρες εκτός ευρωπαικής ζώνης). Προσωπικά έχω χάσει πληρωμένα αντικείμενα αρκετές φορές. Υπάρχει η περίπτωση ειδικά όταν είναι ασφαλισμένο και ακριβό το αντικείμενο' date=' να φάς ένα τελωνείο στην μάπα και να λές .... γιατί δεν πήγα στο πχ... πλαίσιο να αγοράσω. Από εκεί και πέρα το ebay το θεωρώ απρόσωπο. Απλά αγοράζεις και τέρμα. Τα ελληνικά sites είναι διαφορετική φάση. Κάνεις μια συναλλαγή και μιλάς με τον αγοραστή ή τον πωλητή στο τηλέφωνο. Σε πολλές περιπτώσεις συναντιέσαι μαζί του και γίνεται η συναλλαγή χέρι με χέρι. Πόσοι από εμάς που είμαστε μέλη σε ελληνικά sites δημοπρασιών δεν έχουμε αποκτήσει εκτός από τα αντικείμενα που θέλαμε και πολύ καλούς φίλους μέσα από αυτή την διαδικασία? .[/quote'] Συμφωνό απόλυτα και τα ίδια έχω τονίσει και σε παλιότερα μηνυματά μου.Μέσα από το fleamarket , γιατί αυτό έχω χρησιμοποίσει κατά κόρο τα τελευταία χρόνια πάνω από τα αμέτρητα αντικήμενα που έχω αποχτήσει και έχω δώσει σε χρόνο dt ,αυτό που μετρά είναι η ανθρώπινη επαφή που υπάρχει.Σε αναφορά αν υπάρχουν δημοπρασίες ή μόνο πωλήσεις ένα έχω να αναφέρω,υπήρξαν φόρες στο fleamarket σε κλείσιμο δημοπρασιών που στην τελευταία ανανέωση σελίδας δίνονταν στα τελευταία δευτερόλεπτα και 5 χτυπήματα από διαφορετικούς χρήστες (έτσι έχασα δυστυχώς κάτι πολύ καλά νομίσματα και σπάνια έντυπα που τώρα δεν μπορώ να τα ανακαλύψω πουθενά).Εύχομαι και στα δύο site πρώτα στο fleamarket να μην μας εγκαταλήψει γιατί είναι αναγκαιότητα πρώτου μεγέθους και στο ibid να δυναμώσει και να αποχτήσει τον κόσμο του,γιατί γίνονται καλές προσπάθειες.
Infrared_Light Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 To Flea ειναι καλό siteμε κακή διαχείριση. Είναι θέμα χρόνου να βγί κάποιος και να διαφιμίσει κάποιο στην τηλεόραση.... Και τέλος... Το έχω ξαναδεί το έργο όταν όλοι διαβάζαμε κάποια άλλα site Και το Ιν έγινε νο1 σε 3 μέρες. Το ίδιο και με yAHOO κΑΙ Google.... Site δημοπρασιών με cold fusion? kala....
tolis46 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟΠΑΖΑΡΟ http://kinitopazaro.gr/index.php ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΤΑ 30% ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΠPΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ 500% !!!!
dantouan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Το flea ειναι και παλι up, γιανα δουμε το ibid τωρα που εγινε δωρεαν θα κρατησει τους χρηστες του....????
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Το flea ειναι και παλι up, γιανα δουμε το ibid τωρα που εγινε δωρεαν θα κρατησει τους χρηστες του....???? Είμαι πολύ περίεργος να μου πείς πού το είδες up?? Συνέχεια κάτω είναι. :?
freelove Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Αν και δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς' date=' ας το αφήσουμε. Εγώ μιλάω για δυνατότητες, για σταθερότητα, για αξιοπιστία, για σύγχρονη μορφή και εμφάνιση και εσύ μιλάς για άλλα πράγματα. Τώρα που είδες εσύ 25000 Euro ταινία και τι φταίει ο διαχειριστής αν κάποιος τρελός την πουλάει τόσο, τι να σου πω. Απλά, το fleamarket είναι πολύ απλό και επειδή οι περισσότεροι στην Ελλάδα είναι εκτός από τσαμπατζήδες και ψιλοάσχετοι βολεύονται. Αν κάποια στιγμή οι δημοπρασίες πάρουν λίγο τα πάνω τους (που σιγά σιγά τα παίρνουν) τότε το ξανασυζητάμε. [/quote'] ti ennoeis ta panw tous??
almellon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 ti ennoeis ta panw tous?? Profanws o filos mas ennoei na ftasoun tis 50 tis 100 xiliades dhmoprasies , dhladh na gemisoume "pwlhtes"!! Einai kapoioi pou den exoun me ti na asxolounte kai anoigoun dhmoprasies gia na perasei h wra tous xwris na vlepoun ti episkepsimothta exei to kathe site, ti ediaferon yparxei apo tous xrhstes. Kai epidh mas eipe oti sto fleamarket mpenane oi asxetoi ( elpizw na ftiaxei grhgora gia na mporesoume na na epektinoyme thn asxetila mas ) , na pliroforisw to filo mas oti osa provlimata kai naxe to site kata kairoys, 1 prosfora stis 1000 dhmoprasies tha thn eixe , toylaxiston sto xwro twn syllektikwn , ena xwro pou kathierosan kai kataxiwsan to flea. As bei o filos mas edw : http://www.ibid.gr/SearchByTitle.asp?CategoryId=16&nomosId=0&BOperator=2&gallery=2&photo=2&quick=2&HasPoints=2&AuctionType=2&Active=1&Query=&SellerName=&FeedB=0&Description=0&MinPrice=0&MaxPrice=0&StartPrice1=0&StartPrice2=0&Reserved=2&BestOffer=0&StartPrice2=0&StartPrice2=0&StartPrice2=0&StartPrice2=0&AlterStyle=1&OrderBy=7&Direction=2&submit1=++Go++ na katalavei ti enoow kai meta na mila peri asxetwn !!! 9322 dhmoprasies -> prosfora: 1 !!! Dhladh ena sto insomnia kathe mera 2-3 atoma eggrafan 1000 mynhmata alla den ta diavaze kaneis, pio o logos yparxhs toys??? Alla panw ap' ola metra " για δυνατότητες, για σταθερότητα, για αξιοπιστία, για σύγχρονη μορφή και εμφάνιση " kai tipota allo!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.