Προς το περιεχόμενο

2x(2x2gb) ram 800Mhz γνώμες

Technology fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε βεβαιώ οτι πριν 2 μερες κοστιζαν 40€ :P

Όντως και εγώ χθές που τις είδα 40 έκαναν και μολις τις παρήγγειλα, ελπίζω να μην είναι κανα τυπογραφικό λάθος :P

Δημοσ.
...clockάρουν οι XMS2;

Χμμ έλα μου ντε.. βασικά υπάρχουν ακόμα κιτάκια (DDR2) που να κλοκάρουν καλά;

Τις Dominator μου εν τις έχω ψάξει ακόμα να δω αν πάνε, στα 960MHz τις έχω με 1:1.

Δημοσ.
Τις Dominator μου εν τις έχω ψάξει ακόμα να δω αν πάνε, στα 960MHz τις έχω με 1:1.

οι dominator clockάρουν αλλά αυτές οι XMS2... δεν ξέρω, κάτι μου λέει ότι θα clockάρουν συμπαθητικά... :o

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι με 480 FSB, έχω 2 επιλογές (νταξ τις άλλες δεν τις αναφέρω καν):είτε στα 1152, είτε στα στρογγυλά 1200.

(και ναι, ξέρω, αντί να ρωτάω, θα έπρεπε ήδη να τρέχω memtest, απλά ρωτάω μπας και ξέρει κανείς κάτι συγκεκριμένο)

Δημοσ.

στον τίτλο λέει 2χ(2χ2) οπότε ? 4+4=8 αλλά και 2χ2 σκέτα να ήταν πάλι με τις μνήμες που λέω παραπάνω θα μπορέσει να κρατήσει 1200Mhz και αυτά αν αντέχει το board του

από την άλλη τα dominator παίζουν 1100 5-5-5-15 1.9 χαλαρά

Δημοσ.

Τελικά όλα καλά πήγαν η μόνη βλακεία είναι οτι 1 απο τα 4 dimmakia δε χωράει λόγω μεγάλης ψύχτρας, οπότε το καλοκαιράκι μετά την εξεταστική λέω να πάω σε υδρόψυξη, εντωμεταξύ τώρα που έχω 3χ2gb δουλεύει το dual channel? αν όχι θα ταν καλύτερα να βγαζα το ένα και να χα 2χ2gb ?

• Moderators
Δημοσ.

Οχι δε δουλευει, και εφοσον δε χρησιμοποιεις τα παραπανω gb απο τα 4 καλο θα ηταν να το βγαλεις.

(βεβαια αν δε τα χρησιμοποιεις, γιατι τα αγορασες? :X)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...