fermat Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Γεια σας παιδια , θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση σε ότι αφορά τη σύνδεση μου.Έχω forthnet εως 24Μbps σε γραμμή PSTN αλλα συχνα γίνονται διακοπές.Στο σπιτι μου έχουμε συναγερμό και 2 τηλεφωνικές συσκευές.Στις τηλεφωνικές συσκευές έχω βαλει φλιλτρο.Πήρα την τεχνική υποστίριξη της forthnet τηλέφωνο να ρωτήσω για τις διακοπές που έχω και μου είπαν τα έξης.α)Οτι φταίει το καλωδιο που συνδεέι την πριζα τηλεφώνου με το router επειδή ειναι 5 μέτρα και έπρεπε να είναι μικρότερο.β)Φταίει ο συναφερμος σπιτιου ότι δεν έχω βάλει φίλτρο. Μήπως μπορει να μου πει τι κάποιος τι φταιει ακριβως και πως μπορώ να βρω οδηγίες για το πως μπαίνει το φίλτρο στο συναγερμό;
adi32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Πρεπει να ρωτησεις αυτον που σου εβαλε το συναγερμο Λογικα βαζεις το φιλτρο ενδιαμεσα εκει που ερχεται το καλωδιο του τηλεφωνου και συνδεεται στο συναγερμο
100 010 00 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Οντως οι συναγερμοι δημιουργουν προβληματα και θελουν φιλτρο. Βαλε καποιο καλο φιλτρο ομως
BritGreek Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δηλαδή χρειάζονται απαραίτητα μερεμέτια, έτσι; Ένας φίλος έχει το ίδιο πρόβλημα. Καλώδιο τηλεφώνου δεν φαίνεται πουθενά, ούτε υπάρχει κοντά ορατή τηλεφωνική πρίζα.
norris Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 και εγω αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα και απλα εβγαλα το καλωδιο του τηλεφωνου απο τον συναγερμο...
vdanasto Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Χρειάζεται απαραίτητα φίλτρο ο συναγερμός. Είναι σαν να έχεις τηλεφωνική συσκευή χωρίς φίλτρο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 βασικά είναι ακόμα χειρότερα διότι κάνει κλήσεις στο κέντρο του αρκετά συχνά (είδα αναλυτικό πρώτη φορά και έμεινα μλκς) με αποτέλεσμα τα dcs να πέφτουν σύννεφο... φρόντισε να μπει άμεσα και ΣΩΣΤΑ φίλτρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.