Jason 93 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Η απορία μου είναι η εξής: Εχω στον υπολογιστή μου windows vista και 54 εγκατεστημένα πρόγραμματα στον σκλυρό μου. Κατα πόσο ο αριθμός των προγραμμάτων που έχεις επειρεάζει την απόδοση και την σταθερότητα του συστήματος ακόμη και αν δεν εκκινούνται με τα windows και απλός υπάρχουν? Ή αλλιώς αν εχω πολλά προγράμματα αλλα αυτα δεν εκτελούνται επειρεάζουν και πάλι την απόδοση του pc?
georgead Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Η απορία μου είναι η εξής: Εχω στον υπολογιστή μου windows vista και 54 εγκατεστημένα πρόγραμματα στον σκλυρό μου.Κατα πόσο ο αριθμός των προγραμμάτων που έχεις επειρεάζει την απόδοση και την σταθερότητα του συστήματος ακόμη και αν δεν εκκινούνται με τα windows και απλός υπάρχουν? Ή αλλιώς αν εχω πολλά προγράμματα αλλα αυτα δεν εκτελούνται επειρεάζουν και πάλι την απόδοση του pc? Ναι επειρεάζουν λογο του οτι φουσκωνουν την registry με ασχετα πραγματα (η registry ειναι ο πυρινας των windows)
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ή αλλιώς αν εχω πολλά προγράμματα αλλα αυτα δεν εκτελούνται επειρεάζουν και πάλι την απόδοση του pc? Drivers?Πολλα προγραμματα περνανε και τους δικους τους drivers,περα απο startup entries,registry.Και εκει ειναι που μπορει να γινει χαμος.Ευχτυχως πχ για τα vista 64bit που οι drivers δεν μπορουν να εχουν αμμεση προσβαση στον kernel και πρεπει να ειναι digitaly signed.Θεωρητικα παντα,γιατι πρακτικα-δυσκολα μεν-μπορει να γινει.
Jason 93 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Γνωρίζω τι είναι η registry και φροντίζω να την κραταω καθαρη με προγραμματα οπως το ccleaner και το registry shower. Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας και θα χαρω να ακουσω και αλλες γνωμες
ss13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Γνωρίζω τι είναι η registry και φροντίζω να την κραταω καθαρη με προγραμματα οπως το ccleaner και το registry shower.Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας και θα χαρω να ακουσω και αλλες γνωμες Δεν κάνουν και τίποτα τρελλό αυτά τα προγράμματα , μπορεί να σου κάνουν και ζημιά , απλά να έχεις ότι είναι απαραίτητο για τον υπολογιστή σου !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.