Προς το περιεχόμενο

USB Προβλημα!

JohNickZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, αντιμετωπιζω προβλημα με ολεσ τις usb θυρες που εχει το πισι μου. Οτι κ να βαλω απο flashaki μεχρι και τηλεχειριστηριο δεν αναγνωριζει το πισι μου τπτ. κ νομιζω οτι δεν δινει ρευμα γιατι οταν συνδεω το φλασακι το λαμπακι αναβει αλλα σβηνει κατευθειαν! Σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι καμενη μια η δυο θυρες της μιας ομαδας στην μητρικη αλλα το προβλημα ισχυει για ΟΛΕΣ τις θυρες που υπαρχουν στο πισι. Μαλιστα σε ενα usb controller που εχει η μητρικη μου με leds δειχνει οτι ολα λειτουργουν κανονικα! Εχω δοκιμασει να περασω ξανα τα windows αλλα τπτ., εχω δοκιμασει να κανω uninstall ολουσ τουσ controllers απο device management κ παλι τπτ. εχω δοκιμασει να κανω στο bios load optimised settings μπας κ φταιει καμια ρυθμιση απο κει κ παλι τπτ. Ειδα οτι στην τροφοδοσια των usb απο την καρτελα στο control panel παει 500mΑ ρευμα σε καθε usb αλλα δεν ξερω τι παιζει. Παντως για την ιστορια το προβλημα αρχισε αφοτου γυρισα απο το πασχα κ τον ανοιξα. Μεχρι προτινως ολα δουλευαν ρολοι κ επειδη εκλεισα την τροφοδοσια του πισιου απο την πριζα δεν παιζει να εγινε τπτ. περιεργο οπως κεραυνους κ τετοια! ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?!

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Φιλε θες να μου εξηγησεις τι ακριβως πρεπει να κανω? Clear cmos ειναι το jumperaki στην μητρικη? Live cd?!

Δημοσ.
Φιλε θες να μου εξηγησεις τι ακριβως πρεπει να κανω? Clear cmos ειναι το jumperaki στην μητρικη? Live cd?!

Ναι με το jumber μπορείς να το κάνεις, όμως καλό είναι να διαβάσεις τις οδηγίες στο βιβλιαράκι της μητρικής. Ένας άλλος τρόπος είναι να βγάλεις από την πρίζα το pc μετά να βγάλεις τη μπαταρία της μητρικής για κανένα 10λεπτο και μετά να τη βάλεις ξανά.

Είναι πιθανόν να έχουν χαλάσει η usb σου και να χρειαστεί κάρτα pci σε usb. Δοκίμασε όμως αυτά που σου λέει και παραπάνω ο φίλος. Σχετικά με το live cd υπάρχουν πολλές εκδόσεις. Προσωπικά χρησιμοποιώ το hirens boot με το pc check

Δημοσ.

...για το clear cmos με πρόλαβαν, για το live cd εννοώ να δοκιμάσεις ένα λειτουργικό σε LiveCD (π.χ. openSUSE) για να αποκλείσουμε πρόβλημα με drivers @ win ;)

Δημοσ.

Εκατσα κ ασχοληθηκα λιγο σημερα, κανοντας clear cmos απο την μητρικη κ βγαζοντας την μπαταρια για 10 λεπτα αλλα δεν δουλευουν με την καμια. Όσο για προβλημα drivers το αποκλειω καθως απο τα εξπι εκανα μεταβαση σε 7 σε καθαρο install οποτε δεν νομιζω. Γιατι δεν δουλευει καμια γ@μωτο, αντε πες να καηκε 1 η 2 μεμονομενες ή ολοκληρη ομαδα usb της μιας θυρας της μητρικης αλλα ολες (2 υποδοχες για usb hub) ξαφνικα?! Οποιος θελει ας δωσει τα φωτα του, ευχαριστω κ παλι.

Δημοσ.

Οχι φιλε δεν ειναι στα 7 γιατι το ίδιο γινόταν στα xp κ για να πω κ την πικρη αληθεια ήταν ενας από τους λόγους που αποφάσισα να τα περάσω για να δω μπας κ φτιαξουν οι usb..

Δημοσ.

Ναι ε?

Τα δοκίμασες όλα αυτά κ τίποτα πάλι?

Bios -ρυθμίσεις για usb και ενεργοποίηση έχεις κοιτάξει.

Drivers της μητρικής ...που έχουν και για τις usb είπες έβαλες....δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Ή τα παιξαν ομαδικώς.....ή σου κρατάει μούτρα το πι σί σου που δεν το πήρες μαζί σου το πάσχα για να ψήσετε παρέα τον οβελία!!!!!!!!

Δημοσ.

Drivers της μητρικης δεν εχω περασει οριτζιναλ αλλα δουλευαν οταν τις ειχαν αναγνωρισει τα vista μονα τους κ υπεθεσα οτι δεν χρειαζεται κ στα 7 , αλλωστε στο κοντρολ πανελ τα usb controllers τα εχει βρει κανονικα.

Κοιταξα στα βιος κ ολα ειναι ενεργοποιημενα. Το μονο που με προβληματισε ηταν κατι για usb memory κ εχει δυο επιλογες "shadow" κ κατι ακομη που μου ξεφευγει αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο. "shadow" ειναι η προεπιλογή κ δεν το άλλαξα καθολου.

Παντως μου φαινεται σαν να υπαρχει καποιο προβλημα με το ρευμα η κ εγω δεν ξερω τι. Ειτε βαζω συσκευη είτε όχι το πισι δεν εχει καμια ανταποκριση.. Ουτε λαμπακια απο τις συσκευες που βαζω αναβουν ουτε τπτ.

Πφφφ... Γιατι δεν παιζουν οι γμμενες?

Δημοσ.

Εχω το MSI Κ8Ν ΝΕΟ με το NVIDIA NFORCE 3 250GB CHIPSET!

Θα προσπαθήσω να δανειστώ ενα τροφοδοτικό αλλα αν κ δεν θελω να ειμαι προκατηλλειμενος κ εγω το πρωτο υποψιαζομαι...

Live cd παντως δεν δοκιμασα κ δεν μπορω να καταλάβω τον λογο κ δεν ξερω απο που κ ποιο να κατεβασω κ τι κανει ακριβως!

Δεν εχω κανει τπτ. κ μου φαινεται τρομερα περιεργο να ειναι ΟΛΕΣ καμενες, οποιος αλλος θελει να πει την γνωμη του ευπροσδεκτος.

Δημοσ.

Εμ πεστο απ την αρχή.

Σ'ένα πρόχειρο search που έκανα αρκετοί αναφέρουν προβλημα παρόμοιο με το δικό σου.

Προτεινόμενη λύση: Bios update/upgrade.

Δημοσ.

MSI Live BIOSTM Version: 3.99.000

--------------------------------------------------------------------------------

MS-7030 (K8N Neo Series / K8N Neo Platinum)

Please Select and Click the button on the right to download and update the version online.

Search Results:

Item Name MS-7030 Update

Current Ver. 2.10 Online Ver. 2.10 Size 627KB

Notes 1. This is Award BIOS release.

2. This BIOS fixes the following problem of the previous version:

- Update CPU ID.

3. 2005/11/11

Your BIOS is the same or newer than what we provided. You do not have to update it.

Απ' ότι φαινεται έχω το πιο καινοθργιο που εχει βγει....

Πφφφφφφφφφφ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...