Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι θα βαλει ειπε εξωτερικα δεν ειχε βαλει..Αν καταλαβαινω το ιδιο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:49 ----------

Κ κατι αλλο... Εφοσον δεν μπουν ψευτοκασες επρεπε να σοβατιστει ή να τσιμενταριστεί;Αυτο δε ξερω..

Μαραμοποδια υπάρχει ηδη αλλα τα εχει βαλει στραβα..

Επισης ας πουμε οτι παει σοβας. Μετα μεσα στο σοβα μπαίνουν αυτες η βιδες η πρέπει να μπει και ΟΥΠΑ δλδ πως διαολο θα αποδείξω οτι πρεπει να μπει ουπα..Γιατι αυτος δεν τις βαζει ...

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν εχει μεγαλο κενο ας χτιστει με τουβλο...Πρωτα χτιζεται η τσιμενταριζεται και μετα σοβαντιζεται....

Αυτες τις βιδες εμεις τις βαζουμε οπου υπαρχει ΜΠΕΤΟΝ...Σε τοιχο δλδ ΤΟΥΒΛΟ μπαινει βιδα με ΟΥΠΑ....Αλλα εγω τις θεωρω καλυτερες αυτες που σου χει βαλει....

Δημοσ.

Θεωρεις δηλαδή καλύτερες αυτες τις βιδες που εχει βαλει στο τουβλο απο το να εβαζε ουπα κ βιδα ;

Αυτες τις βιδες εμεις τις βαζουμε οπου υπαρχει ΜΠΕΤΟΝ...Σε τοιχο δλδ ΤΟΥΒΛΟ μπαινει βιδα με ΟΥΠΑ....

Αλλα εγω τις θεωρω καλυτερες αυτες που σου χει βαλει....

Μηπως ηθελες κατι αλλο να πεις;Γιατι ειναι λιγο αντιφατικό.. Απο τη μια λες οτι πρεπει να μπαινει ουπα σε τουβλα και απο την αλλη καλυτερα που εβαλε αυτες τις βιδες διχως ουπα; Αλλα λογω κενων δεν πιανουν πολυ βαθια

Δημοσ.

sorry ρε φιλε αλλα ο πατερας σου ειναι αφελης-καλοπιστος?

στην θεση σου θα του ελεγα κοφτα και χωρις συζητησεις "η τα κανεις οπως θελω η λ7 τα παλια τα χρονια",μονο ετσι αντιμετωπιζονται τετοιοι μαλ***

και ναι δυστυχως εδω στο Ελλαδισταν τπτ δεν ειναι αυτονοητο,πρεπει να εισαι κομπιουτερας,υδραυλικος,ηλεκτρολογος κλπ κλπ ωστε να κανονιζεις πως θα γινουν οι δουλειες απο την αρχη πριν ξεκινησουν και μετα να επιβλεπεις και τον καθε απατεωνα μηπως σου την κανει

δυστυχως

Δημοσ.

Ναι Million ετσι ειναι πως το καταλαβες; Λολ. Στην ουσια εχει παρει αρκετα χρηματα ομως κ με το παραπάνω για αυτη τη δουλεια. Ομως δεν εχει παρει για αλλη δουλεια στην οποια ομως εχει κοψει τα μεταλλα κτλ. Δλδ η ζημια του θα ειναι μικρή...Βεβαια αν ηθελε ο πατερας μου θα μπορουσε να τον γ@1!#4 κ να του κλεισει το μαγαζί.

Μου λεει οτι θα εκλεινε τα κενα κτλ..Κουβεντα για το οτι δεν επρεπε να υπάρχουν ο μαστορας.

Το πατερα μου τον ενοχλουν τα βασικα και οχι η στηριξη. Και εγω πιστευω πως δε θα κρεμασουν κτλ γιατι για καποιο λογο ετσι τα φερνει η τυχη και δε κρεμάνε.Οσο να νε ειναι σφινωμενα. Και δε προκειται να τα βαρεσει κανεις με δυναμη.ΕΙναι κολημενα με σιλικονη κ τις λιγοστες προχειρες βιδες και με το βαρος τους. Μακαρι να ηταν πιο εμφανες το προβλημα να μπορουσα να του πω κατι.

Θα τα βγαλει της κουζινας και θα μπαλωσει οπως οπως απο οτι καταλαβα...

Τωρα δεν ξερω για το αν πρεπει να μπουν ουπες κτλ.. αλλα τι να του λεω βαλε ουπες; Σιγα μη με ακουσει

Δημοσ.

μιλα στον πατερα σου να του πει οτι οτιδηποτε προβλημα εμφανιστει θα ερθει να το διορθωσει αν και οπως τον κοβω απο αυτα που γραφεις ο τυπος δεν εχει τσιπα ουτε εμπιστοσυνη

τεσπα να ξερεις οτι καλα σου τα τοποθετουν και εχεις προβληματα οχι οπως σου τα εχει βαλει αυτος στον αερα

γιατι δεν βρισκεις εναν αλουμινα (ξερω ειναι δυσκολο,κορακας κορακου ματι δεν βγαζει) να ερθει να δει την δουλεια (με πληρωμη εννοειται) και να σας πει την γνωμη του και τι πρεπει να κανετε?

Δημοσ.

Ειναι μια φαση.. Θα προσπαθήσω να πεισω τον πατέρα μου να παρει εγγυηση αυτο που λες οτι δε θα χαλασουν κρεμασουν κτλ.. Σωστο αυτο..

Τωρα αλουμιναδες θα ψαξω για τις υπολοιπες δουλειες γιατι του ειπα και οταν ηταν μπροστα ο αλλος "Να μη του δωσεις να κανει το μαγαζί ,εγω δε θα του το δινα με τιποτα ,ουτε φραγκα να του δωσεις"

Κ το γαματο ηταν οτι το ειπα εφοσον ειχε πει για τις διορθώσεις κτλ οτι ειναι σωστος κτλ.. Κ μαλαγανιες που εκανε!!!

Το γαματο ηταν οτι ειχαν βγει ολοι οι ενοικοι εξω απο τις φασαριες.

Αλλα ο πατερας μου του ελεγε μλκ οτι θελω να συνεργαστουμε κτλ.. Οταν τα φτιάξεις να ερθεις κ για τα αλλα κτλ.. Κ πιστευε πολλες μλκ που ελεγε.

Βρηκα εναν τυπα που εβαζε αλουμιλ τον ρωτησα πως κανει την δουλεια του , πως γεμιζει τα κενά κτλ που βαζει τις βιδες κ γενικα διαφορα του εσπασα τα @@ . Κ του ειπα οτι θα τον εχω υποψην μου για την δουλεια. Δεν με ικανοποιησε απολυτα αλλα φαινοταν πολυ καλυτερος απο τον αλλο. Δηλαδη το λαστιχο ελεγε πως βαζει παντοτε.Κ καποια αλλα πραγματα.Φαινοταν πιο αξιοπιστος..

Οποιος εχει κατι να προτεινει... δεκτο

Δημοσ.

κοιτα κατ'αρχας οταν εχεις να κανεις με πασης φυσεως μαστορια ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ,ΚΑΝΟΝΑΣ

μετα ψαξε στην περιοχη σου για αλουμιναδες και πες τους οτι θα τους δωσεις πχ ενα 50αρικο απλα για να ερθουν να δουν την δουλεια και να σας προτεινουν λυσεις,φυσικα ο πατερας σου πρεπει να ειναι παρων και να πειστει οποτε μην του κουβαλησεις κανεναν γκιοζη και πιστεψε με δυσκολα πετυχαινεις καλα μαστορια

δεν ξερω αν εχεις καποιον συγγενη αντρα μεγαλυτερης ηλικιας που να μπορει να σε βοηθησει η εστω να πας συστημενος σε καποιον γνωστο αλουμινα φιλου,συγγενη κτλπ

πραγματικα σου ευχομαι καλη τυχη φιλε

Υγ οι παλιοτεροι λενε οτι αν ο αντρας δεν μαμ*** και αν δεν χτισει σπιτι δεν γινεται αντρας,τωρα ξερεις γιατι

Δημοσ.

Πρέπει να βρω κανένα της προκοπής. Αλλα στη περιοχή λ.αλεξανδρας δε ξερω τι θα βρω

Υγ οι παλιοτεροι λενε οτι αν ο αντρας δεν μαμ*** και αν δεν χτισει σπιτι δεν γινεται αντρας,τωρα ξερεις γιατι

Τελεια φιλοσοφία κ οντως ισχυει τελικά.

Τωρα για τα προκαταβολικα δεν μπορει να συνεχισει αλλιως τη δουλεια.. Ηθελε το 40% μπροστα οτι ειναι κανονας λεει ο πατερας μου

Δημοσ.

Λοιπον πρεπει να αποδειχθεις πως δεν εχεις καμια εμπειρια σε οτι αφορα μαστορια. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ 40% προκαταβολη!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!

Τωρα για να τελειωνεις μ αυτη την υποθεση-εχεις 3 επιλογες:

1. Τον εμπιστευεσαι: Κρατας το λογο του σε οτι σου λεει, του δινεις και το μαγαζι και ο Θεος βοηθος.

2. Δεν τον εμπιστευεσαι: Του λες παρε 1-2 χιλ οσο ειναι το κοστος των αλουμινιων, γυρνα πισω τα υπολοιπα και αντε γεια. Αν δε δεχτει, καταγγελια και δικαστηρια.

3. Καθεσαι απο πανω του μεχρι να σου τελειωσει τη δουλεια στο σπιτι οπως την θελεις εσυ και μετα τον διαολοστελνεις. Το 40% ομως ενδεχομενως να ειναι περισσοτερα λεφτα απ οσα αξιζει η εργασια του.

Διαλεγεις και παιρνεις.

Σε καθε περιπτωση ομως, διαλεξε μαστορα απο κει π παιρνεις τα αλουμινια..Δε μπορει αν πας σε μεγαλη αλυσιδα να μην εχουν δικους τους εμπιστους συνεργατες..

Δημοσ.

Τελικά θα βελτιώσουν την κατασταση στο σπιτι.(3).Αλλα και παλι με το ζορι να τα βαλουν σωστα; Το θεμα ειναι οτι κ εγω δεν ξερω πως γινεται ακριβως . Αν ηξερα θα το εκανα μονος μου .Αλλα λεει οτι εχει κοψει για το μαγαζί; Εγω θα τον διαολοστελνα αλλα ο πατερας μου δε το κανει.

Πχ αντε να τους πω να βαλουν ουπες. Τι ουπες κτλ ... Αντε να ξερω αν τα σοβατισουν καλα η αν πρεπει να βαλουν τσιμεντο κτλ.. Δε τα ξερω καλα όλα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:22 ----------

Πρεπει να τον πεισω να μη δωσει λεφτα εαν δεν γινει η δουλεια σωστα κ τελειωμένη στο μαγαζί μετα ;

Δημοσ.

Εντάξει, μην λέμε ότι θέλουμε.

Τα αλουμίνια κοστίζουν πολύ σαν υλικό και αν κοπούν δεν είναι εύκολο να ξαναχρησιμοποιηθούν για άλλη δουλειά. Κανείς αλουμινάς δεν πρόκειται να κάνει την δουλειά πρίν πιάσει χρήμα στα χέρια του σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση θέλει να του βρείτε το κουμπί (αν έχει) για να μαζέψει ότι μαζεύεται.

Πχ αφήστε ένα υπόλοιπο που θα πληρωθεί όταν τελειώσει και την την άλλη δουλειά. Όταν με το καλό θα ζητήσει τα λεφτά πείτε του να μαζέψει την κατάσταση και εκεί στο σπίτι. Το πιθανότερο είναι τουλάχιστον να γλυτώσετε τα λεφτά.

Δημοσ.

σε καθε περιπτωση θα του αφησεις καποιο καλουτσικο υπολοιπο για να τον αναγκασεις να τελειωσει τις δουλειες σωστα και να μεινεις ευχαριστημενος στο τελος

μην ακους ολοι ετσι μαθαμε,παθαμε και μαθαμε και συνεχως παθαινουμε εννοειται

ζητα την γνωμη καποιου αλουμινα επι πληρωμη οπως σου ειπα

γενικως για τετοιες μεγαλες σχετικα δουλειες που δεν ξερεις και τι πρεπει να γινει φωναζεις 3-4 μαστορια στο σπιτι πχ και συζητας μαζι τους αναλυτικα πως θα γινει η δουλεια και φυσικα για το τελικο κοστος,ρωτας και τπτ φιλους που εχουν εμπειρια απο αναλογες δουλειες και στο τελος τα μαζευεις ολα και ξερεις πανω κατω οποτε επιλεγεις τον συμφεροτερο μαστορα απο αποψης τιμης αλλα και ποιοτητας δουλειας,παιζουν φυσικα και συστασεις μαστορων απο φιλους-γνωστους που εμπιστευεσαι την κριση τους κλπ

φυσικα οταν γινονται τετοιες δουλειες εισαι εκει και επιβλεπεις κλπ αλλα φυσικα με τροπο για ως γνωστον τα μαστορια ειναι παντογνωστες και δεν σηκωνουν πολλα πολλα σε γενικες γραμμες

Υγ για την ηλικια σου (20 νομιζω οτι ειδα) πολυ καλος εισαι μην αγχωνεσαι

Δημοσ.

@@ Eπιδιορθώσεις θα κανει και ειμαι σιγουρος..Δε περιμενω σοβαροτητα απο αυτον. Μαλλον σοβαροφάνεια.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.. Τωρα βλέπουμε...

Ο καιρος θα δειξει αν θα κρεμάσουν κτλ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...