Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα εισαι, και λαστιχα θα σου βαλει στα τζαμια, και κανονικα τις βιδες οχι πανω στα λαστιχα. Λιγο στραβα κομενα ειναι αλλα αυτο για να διωρθωθει επρεπε να αλλαζατε μαστορα απο την αρχη.

Αφου σου ειπε θα τα σοβατισει να μη φαινεται τιποτα αστον να δουμε τι θα βγει στο τελος..

Τραβηξα φωτογραφιες απο τα δικα μου που βαζω αυτην την περιοδο, θα τα ανεβασω σε μερικα λεπτα να δεις πως πρεπει να ειναι κανονικα..

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα περιμένω!Κ πως καταλαβαινεις οτι ειναι στραβα κομένα;

ΕΔΙΤ

Πως να ελεγωξω με το αλφάδι αν ειναι εντάξει; Δηλαδη σε πια σημεια και πως ακριβως..

Δημοσ.

Βλεπεις τις ψευτοκασες που επρεπε να σου ειχε βαλει. Το μαρμαρο που επρεπε να ειχε απο κατω. Ποσο κενο κανονικα κλεινει με σιλικονη. Που μπαινει η βιδα.

post-16814-129063006506_thumb.jpg

post-16814-129063006507_thumb.jpg

post-16814-129063006508_thumb.jpg

post-16814-129063006509_thumb.jpg

post-16814-129063006511_thumb.jpg

post-16814-129063006512_thumb.jpg

post-16814-129063006514_thumb.jpg

post-16814-129063006515_thumb.jpg

post-16814-129063006517_thumb.jpg

Δημοσ.

ακομα δεν εχω βαλει πουθενα σιλικονη, και ουτε εχει μπει μπογιατζης για να στοκαρει και να βαψει.Οταν τελειωσω με τα αλουμινια θα τον βαλω

Δημοσ.

εφαρμόζει πολύ καλά βλέπω! Χμ.. Τα κενάκια που μενουν δλδ σιλοκόνη κτλ. Και σε μας στο κανονικο σπιτι ετσι ηταν πολυ λιγο κενό δεξια κ αριστερά.

Αλλα ξερεις τι τσατσια κανει; Στην τελευταια φωτο εχεις ενα καλυμα. Καλυψε το κενο με αυτα και ετσι δε φαινοταν το κενό!

Επισης πως εβαλες τις φωτογραφίες τοσο καλά στο φορουμ;

Ειχε βαλει αλφάδι οταν τα τοποθετούσε η όχι;

Κλεινουν καλά όλα η θελουν ρεγουλάρισμα κτλ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα μικρα κενα που υπαρχουν στο πλαι κλεινουν με σιλικονη και γενικα οτι χαραμαδα υπαρχει κλεινει με σιλικονη. Χαραμαδα οταν λεμε μεχρι 1 χιλιοστο. 1 ποντος δεν κλεινει με σιλικονη, γιατι η σιλικονη δε βαφεται και θα γυαλιζει ασχημα..

Το αλφαδι το βαζεις οταν φτιαχνεις τις ψευτοκασες, αν προσεξες ειναι τα σιδερενια που ειναι μεσα στο σοβα, στην 3 και 4 φωτο. Αν παρεις εκει τις αλφαδιες, τα αλουμινια πανε και κουμπωνουν πανω ολοισια, παιρνεις μονο αλφαδι για να μη γερνει μπρος πισω οταν τα τοποθετεις. Ενωειτε ολα τα κανεις με αλφαδι, δεν κανεις τιποτα με το ματι..

Αυτα εγω μονος μου τα κατασκευασα και τα τοποθετησα, και τις ψευτοκασες. Οι ψευτοκασες μπηκαν πριν το σοβατισμα πανω στα τουβλα.Ο σοβατζης τις σοβατιζει και ερχονται στο ιδιο επιπεδο με τον σοβα.

Edit: Κλεινουν ολα τελεια γιατι εχω παρει πολυ σωστα μετρα. Η σειρα αυτη που ειναι η Europa 500 δεν "ρεγουλαρεται", αν παρεις λαθος μετρα δεν κλεινει καλα και αν παρεις πολυ λαθος μετρα δε κλεινει καθολου και το πετας.. Τωρα πως αυτος θα στο "ρεγουλαρει" δε καταλαβαινω , ισως στην alumil να γινεται αυτο, αφου στο λεει μπορει και να το κανει, δε μπορω να καταλαβω απο τις φωτογραφιες.

Επεξ/σία από Radiatedsoul
Δημοσ.

Χαλα καλο αυτο γελαστοελευθερολογισμικο .

Ραντιετιντ οτως δεν βλέπω τροπο να μεταφερθει η πορτα ωστε να κλεινει καλά.. Εκτος αν βαλεις καποιο ελασμα κ ο μεντεσες εχει μεγαλυτερη αποσταση στο τελος απο την κασα κ ετσι μικρύνει το κενό.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:43 ----------

Θα πάω σημερα να κοψω κινηση παλι..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:43 ----------

Τελικά ηρθε σοβατζής βγηκαν τα αλουμινια της κουζίνας και εβαλε λάσπη και τα εχτισε και μετα στοκο..Και τωρα ειναι καλοκαιρινό το σπίτι.

Τα υπολοιπα κενα τα εκλεισε με λάσπη...

Τουλαχιστον τα θεωρατα κενα τα εκλεισε και πιστευω πως τα αλφαδιασε. Τωρα θα βαλει τα αλουμινια απο πανω...

Παντως δεν ξερω για τις βιδες κατα ποσο ειναι καταληλες

Δημοσ.

Επισης ειδα οτι η μπαλκονοπορτα που δε κλινει καλά ειναι οντος κομένη λάθος. Εχει 2 χιλιοστα αποκλιση.Δλδ κατω ειναι μικροτερη απο οτι απάνω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:13 ----------

Παρατηρώ πως τα φυλλα ειναι κομένα με αποκλιση. Δηλαδη πανω εχουν αλλη διασταση απο οτι απάνω. Ειναι σωστο αυτο;

Δηλαδή πχ συνολικα το ενα φυλο με το αλλο αποκλινουν 3 χιλιοστα( φενεται εντονα στο ματι οσο μεγαλωνει η αποσταση. ) Και ειδα οτι ειναι κομμενα λαθος. Αυτο ειναι αποδεκτο η οχι;

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια γεια σας. καινουργιος...κατακαινουργιος.....

Εχω το εξης προβλημα: Εβαλα κουφωματα PVC και κατα πως φανηκε, δεν εβαλαν σιλικονες κατω απο τα κουφωματα εκει που πατανε στο μαρμαρο κατα την τοποθετηση. Αποτελεσμα, μπαζουν απο κατω νερα. Εχω μαλιστα δυο στρογγυλους τοιχους που εχω πεντε παραθυρα το ενα διπλα στο αλλο χωρις τοιχο.

Προσπαθησα να κανω ο,τι γινεται απ εξω και απο μεσα. Τιποτε. Το μονο που εμεινε ειναι να προσπαθησω απο μεσα να στεγανοποιησω το κουφωμα που παταει πανω στο μαρμαρο. Δοκιμασα στοκοσιλικονη, μετα απο λιγο ξεκολλησε. Εβαλα μετα διαφανη σιλικονη, καλα βαλμενη και μπολικη, περιπου 1 εκ. παταει στο μαρμαρο και 1 εκ. σε υψος κολλησε στο κουφωμα. Χτες εβρεξε, παλι δακρυσε.

Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει υλικο που να στεγανοποιει το σημειο αυτο αλλα δε μπορω να το βρω. Θελω ενα υλικο που να κολλαει πολυ καλα στο μαρμαρο, χωρις να ξεκολλαει με την εμφανιση του νερου της βροχης και να κολλαει εξισου και στο κουφωμα στην πανω του μερια.

Μεχρι που σκεφτηκα να κολλησω ενα φιλετακι μαρμαρο εσωτερικα, κατα μηκος των παραθυρων.

Η εταιρεια εχει ερθει πολλες φορες για λυση αλλα τιποτε. Μου λεει αν θελω να τα βγαλουν και να τα ξαναπερασουν. Μπελας ρε παιδια....βαμμενο σπιτι, ηλεκτρικα ρολλα, κτλ. Θα τα διαλυσουν ολα. Γι αυτο προσπαθω να βρω λυση στεγανοποιησης. Στο κατω κατω εχει κουρτινακι και δε θα φαινεται ο,τι κι αν μπει. Ξερει καποιος καμμια καλη κολλα να μπει και να τελειωσω;

Ευχαριστω πολυ απο πριν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...