Προς το περιεχόμενο

+1000 στο Πλαισιο

johnny21a

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα αγοραρα μεσω internet ενα λαπτοπ, το παρελαβα χτες και διαπιστωσα οτι ηταν σπασμενο στο κατω μερος στην υποδοχη της μπαταριας, το πηγα στο καταστημα, Πλαισιο Ηρακλειου, οπου ολοι ηταν ευγενεστατοι, απο τον υπευθυνο μεχρι τον τεχνικο και μου το αλλαξαν κατευθειαν.

Απλα ηθελα να το πω για να μην λεμε μονο τα αρνητικα, μπραβο στα παιδια

(Απο οσα εχω διαβασει δε θελω καν να φανταστω τι θα γινοταν αν το ειχα παρει απο αλλο γνωστο online καταστημα...)

Δημοσ.

Νταξ ούτε και εγώ είχα πρόβλημα με πλαίσιο ποτέ.Όταν θέλουν είναι εξυπηρετικοί...

Δημοσ.

κανονικα δεν πρεπει να λεμε μπράβο

αφου γιαυτο πληρώνοντε και αυτη ειναι η υποχρεωσή τους

που παμε να λέμε ευχαριστω επειδη κανουν αυτο που δικαιουμαστε ....

Δημοσ.

το πλαισιο ειναι πρωτο σε τετοια θεματα.. στο eshop θα σου ελεγαν οτι το σπασες εσυ.. και αντε βγαλε ακρη

Δημοσ.

ThReSh νομίζω οτι χέρω που το πας!

Αν είναι turbo-X η ζημιά σε κόστος για αυτούς θα είναι μικρη οπότε...

Αλλά αν ήταν αλλη μάρκα λες να ρίχνανε πιστόλι?:devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι σίγουρο και πάλι, γενικότερο το Πλαίσιο έχει πολύ καλό RMA απλά θέλω να δω αν ήταν turbo-x ή όχι...

Δημοσ.

το Πλαισιο εχει το καλυτερο support, το e-shop εχει το χειροτερο aftes-sales δεν αξιζει πια να αγοραζεις απο εκει

• Super Moderators
Δημοσ.

αν κάποιος έχει την δυνατότητα να κάνει RMA στο eshop Μενιδίου το after-sales του είναι normal...

παντού υπάρχουν και αρνητικά και θετικά, το Πλαίσιο δεν αποτελεί εξαίρεση

Δημοσ.

Μη με προκαλειτε για το Πλαισιο, στο τσακ κρατηθηκα να μην ανοιξω νεο θεμα με παραπονα...

Αλλα τελικα θα το κανω, πειτε μου αν θελετε να γραψω εδω την περιπετεια μου ή να κανω νεο θεμα

Δημοσ.

Φιλε αν εχεις παραπονα κανε το σε ξεχωριστο θεμα για να φαινεται δηλαδη γιατι ο τιτλος δεν βοηθαει, και για να απαντησω στον φιλο, οχι το λαπτοπ ΔΕΝ ηταν Turbo-X, ηταν Compaq.

Δημοσ.

Γενικα εγω δεν μπορω να πω οτι ειναι οι καλυτεροι σε τιμες και σε προσφορες, ουτε καν μπορω να πω για τα υπολοιπα υποκαταστηματα, απλα εμενα η εμπειρια μου ηταν πολυ θετικη με το συγκεκριμενο υποκαταστημα και ηθελα να πω ενα μπραβο...

• Super Moderators
Δημοσ.
Φιλε αν εχεις παραπονα κανε το σε ξεχωριστο θεμα για να φαινεται δηλαδη γιατι ο τιτλος δεν βοηθαει, και για να απαντησω στον φιλο, οχι το λαπτοπ ΔΕΝ ηταν Turbo-X, ηταν Compaq.

συμφωνώ καλύτερα σε άλλο topic...

thnx για την απάντηση johnny

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...