johnny21a Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Προσφατα αγοραρα μεσω internet ενα λαπτοπ, το παρελαβα χτες και διαπιστωσα οτι ηταν σπασμενο στο κατω μερος στην υποδοχη της μπαταριας, το πηγα στο καταστημα, Πλαισιο Ηρακλειου, οπου ολοι ηταν ευγενεστατοι, απο τον υπευθυνο μεχρι τον τεχνικο και μου το αλλαξαν κατευθειαν. Απλα ηθελα να το πω για να μην λεμε μονο τα αρνητικα, μπραβο στα παιδια (Απο οσα εχω διαβασει δε θελω καν να φανταστω τι θα γινοταν αν το ειχα παρει απο αλλο γνωστο online καταστημα...)
d3m0n Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Νταξ ούτε και εγώ είχα πρόβλημα με πλαίσιο ποτέ.Όταν θέλουν είναι εξυπηρετικοί...
nickarmy Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 κανονικα δεν πρεπει να λεμε μπράβο αφου γιαυτο πληρώνοντε και αυτη ειναι η υποχρεωσή τους που παμε να λέμε ευχαριστω επειδη κανουν αυτο που δικαιουμαστε ....
swiftech Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 το πλαισιο ειναι πρωτο σε τετοια θεματα.. στο eshop θα σου ελεγαν οτι το σπασες εσυ.. και αντε βγαλε ακρη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 τι μάρκα αν επιτρέπεται?
patentapc Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ThReSh νομίζω οτι χέρω που το πας! Αν είναι turbo-X η ζημιά σε κόστος για αυτούς θα είναι μικρη οπότε... Αλλά αν ήταν αλλη μάρκα λες να ρίχνανε πιστόλι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 δεν είναι σίγουρο και πάλι, γενικότερο το Πλαίσιο έχει πολύ καλό RMA απλά θέλω να δω αν ήταν turbo-x ή όχι...
doctorm Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 το Πλαισιο εχει το καλυτερο support, το e-shop εχει το χειροτερο aftes-sales δεν αξιζει πια να αγοραζεις απο εκει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 αν κάποιος έχει την δυνατότητα να κάνει RMA στο eshop Μενιδίου το after-sales του είναι normal... παντού υπάρχουν και αρνητικά και θετικά, το Πλαίσιο δεν αποτελεί εξαίρεση
k_dinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μη με προκαλειτε για το Πλαισιο, στο τσακ κρατηθηκα να μην ανοιξω νεο θεμα με παραπονα... Αλλα τελικα θα το κανω, πειτε μου αν θελετε να γραψω εδω την περιπετεια μου ή να κανω νεο θεμα
johnny21a Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Φιλε αν εχεις παραπονα κανε το σε ξεχωριστο θεμα για να φαινεται δηλαδη γιατι ο τιτλος δεν βοηθαει, και για να απαντησω στον φιλο, οχι το λαπτοπ ΔΕΝ ηταν Turbo-X, ηταν Compaq.
kantaras Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 παιδες μονο πλαισιο για να εχετε την κεφαλα σας υσυχη.
johnny21a Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Γενικα εγω δεν μπορω να πω οτι ειναι οι καλυτεροι σε τιμες και σε προσφορες, ουτε καν μπορω να πω για τα υπολοιπα υποκαταστηματα, απλα εμενα η εμπειρια μου ηταν πολυ θετικη με το συγκεκριμενο υποκαταστημα και ηθελα να πω ενα μπραβο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Φιλε αν εχεις παραπονα κανε το σε ξεχωριστο θεμα για να φαινεται δηλαδη γιατι ο τιτλος δεν βοηθαει, και για να απαντησω στον φιλο, οχι το λαπτοπ ΔΕΝ ηταν Turbo-X, ηταν Compaq. συμφωνώ καλύτερα σε άλλο topic... thnx για την απάντηση johnny
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.