monoxromos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Φιλοι γεια σας.Ειμαι καινουργιος και ζητω την καταννοηση σας. Αντιμετωπιζω το εξης,σοβαρό για μένα πρόβλημα. Ανοιγω τον υπολογιστη μου,επιτραπεζιος με professional Win.XP ελληνικα. Οταν παταω το εικονιδιο του connex για να κανω συνδεση ,πρεπει να περασουν περιπου 5 λεπτα! μεχρι να ενεργοποιηθει η διαδικασια συνδεσης και αυτο γινεται οταν επισης μετα απο 5 λεπτα κατω δεξια μου βγαζει την προειδοποιηση οτι εχω ανενεργο το τειχος προστασιας. Δεν ξερω αν το ενα με το αλλο εχουν συνδυαστικη σχεση. Επανεγκατεστησα το connex αλλα τα ιδια ,εκανα πολες φορες σαρωση με αντιβιοτικο,βελτιωθηκε σε αλλα επιπεδα η λειτουργια του υπολογιστη, αλλα στο συγκεκριμμενο τιποτα. Θα ηταν μεγαλη μου τιμη να ειχα την πολυτιμη βοήθειά σας. Σας ευχαριστω πολύ
parsifal Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μόνο στο εικονίδιο του Conn-X παρατηρείς αυτήν την πεντάλεπτη καθυστέρηση; Τα υπόλοιπα προγράμματα ξεκινούν κανονικά... ;
monoxromos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου. Τετοιας εκτασης καθυστερηση ναι σε αυτο ειδικα.
georgeascona Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Περίεργο. Για πες μας τα specs του μηχανήματος.
monoxromos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Αν εννοεις αυτο ειναι intel core 2 CPU@ 1.86 GHz 504 Mb RAM Windows XP Prof.Service Pack 3 Σας ευχαριστω για την προθυμια σας να με βοηθησετε...
100 010 00 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 c:/windows/prefetch....... delete all και επανεκκινηση. Στη πρωτη επαννεκινηση θα σου καθυστερησει ετσι και αλλιως μεχρι να σου ξαναφτιαξει το prefetch. Κανε και ενα scan με το malwarebytes antimalware ή το superantispyware. ΥΓ. βαλε μνημη τουλαχιστον 1GB
monoxromos Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Καλημερα σε ολους Τα εκανα ολα αυτα,ξαναεγκατεστησα το connex ,αλλα,τιποτα,ειμαι τις φιλοσοφιας να μην κανω format αλλα μαλλον δεν θα το αποφυγω...τι λετε;
100 010 00 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 κανε ενα ρεσετ στο winsock και στο tcp/ip σαν τελευταια πρασπαθεια μηπως τρως και κανα redirect. Για να δεις παντως αν εισαι καθαρος, μονο με το superantispyware & antimalware εισαι σιγουρος φιλε μου
monoxromos Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ειναι αληθεια οτι εσυ εισαι σχετικος και εγώ ....εμπειρικος.Αν σου πω οτι δεν καταλαβα τιποτα με τους τεχνικους ορους που μου παραθετεις,ελπιζω να μην με ψεξεις. Αλλα ξεχασα απο την αρχη να σημειωσω οτι εκτος απο την καθυστερηση ανοιγματος του connex καθυστερηση παρατηρειται και στο κλεισιμο του υπολογιστη.Μου βγαζει οτι κανει αποθηκευση ρυθμισης 1 απο 1 και αυτο κραταει κανενα τεταρτο.Δεν ξερω αν συσχετιζονται ολα αυτά.... Περιμενω με πολυ ενδιαφερον τη βοηθεια σας.
Xvipes Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Λογικά κάποιο πρόγραμα προσπαθεί να ανοίξει στο start up και να κλείσει στο shutdown όπου λογικά επηρεάζει το συνχρονισμό με το router σου. Δοκίμασε να πας Start-Run και να γράψεις msconfig.Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πήγαινε στην καρτέλα Start up και εκεί ΞΕτικαρε τα όλα.Μόλις το κάνεις κάνε ένα restart το p.c να δεις αν θα αλλάξει τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.