otinanai22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Εχω παρει εδω και καιρο το HP 6730s απο την cyta εχω ομως ενα προβλημα...θελω να το επαναφερω οπως ηταν μολις το ανοιξα δηλαδη ενα καλο φορματ...ομως δεν εχει κανενα CD ή DVD για να το κανω...μου εχουν πει κατι για το "HP recovry manager" αλλα διαβασα οτι δεν μπορουν να κανουν Recovery DVD δεν τους το επιτρεπει...δοκιμασα μηπως μπορω να κανω τιποτα με αυτο τις HP μολις ανοιγει το PC αλλα και εκει εχει (μονο γιαυτο που με ενδοιαφερει)εχει recovery αλλα χρειαζετε DVD το ιδιο και με το F8...εψαξα και στα forum της HP αλλα και εκει τιποτα...Δεν θα επρεπε να εχει κατι τετοιο???? αν και απο την αρχη μου φανηκε λιγο περιεργο που εδιναν τοσο πολλα laptop και με τετοια προσφορα...μηπως και αυτο εχει καμια σχεση???? PLS βοηθεια....σιγουρα το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα...! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:10 ---------- Οσο για το "HP Recovery manger" δεν το βρηκα πουθενα για Vista basic
P270 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 πατας f11 και το κανεις οσο για να παρεις σε dvd το recovery γινεται αν δεν σε αφηνει τοτε το εχουν παρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.