karlito13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Παιδια συνδεω πανω στο router το dekstop ενσυρματα και το lap ασυρματα,και ενω εχω ανοιξει πορτες για το utorrent και για τα 2 , στο dekstop μου βγαζει ΟΚ απο το utility του utorrent ενώ στο λαπτοπ λεει πως δεν είναι ανοιχτεί.καμια ιδέα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 έχεις ορίσει διαφορετικές ports για το κάθε utorrent?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 checkαρε μια τελευταία φορά αν έχεις βάλει διαφορετικές IP ανάλογα με το PC για την κάθε port και αν έχεις δηλώσει στο utorrent του laptop την σωστή port και έχεις βγάλει την επιλογή randomize
karlito13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 όλα σωστα είναι,αυτο το randomize που είναι?μηπως παιζει τπτ με το wireless αφου σωστα την εχω ανοιξει ;/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 το randomize port each start είναι στην ίδια καρτέλα (connection) που ορίζεις port στα preferences του utorrent...
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 a.βαλε καρφωτα iP στο λαπτοπ.δοκιμασε και με καλωδιο με αλλη ip βεβεα και αλλο Port για δοκιμη αλλα εμενα για κανα firewall μου μοιαζει .κλεισε απο windows firewall μεχρι οτι αλλο εχεις antivirus adwares δεν ξερω τι για δοκιμη
karlito13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 χμμμ βρήκα πως το nod32 έχει ενεργο το firewall,μηπως φτεει αυτο?πως να το βάλω εξερεση το utorrent?
karlito13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 εβαλα το firewall του nod32 σε learning mode και την βλεπει ανοιχτη...να το αφησω το firewall σε learning mode ή δεν είναι ασφαλες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 αν θες να δουλεύει σωστά θα το αφήσεις έτσι...
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 και για δοκιμη το κλεινεις για να δεις3 αν παιζει το utorrent.και ηρεμηστε με το θεμα firewall λες και θα σας χακαρουν.οι μισοι εχουν firewall και τα κανουν ολα deny η ολα permit στο τελος.και οι αλλοιβαζουν ευΚολα password.παντως οι ετερειες ξερουν να κανουν καλη διαφημιση.κανουν το ιντερνετ να φενεται οτι θα σου κλεψουν τα παντα απο το Pc για να πουλανε firewall και στο τελος ο καθενας παει και βαζει τα στοιχεια της καρτας του σε Phising site χωρις να τσεκαρει τιποτα.στο τελος της πατας εν γνωση που πας να δεις κανα site και κανεις acccept τα παντα.anyway.προσοχη με τα firewall.to firewall tou router κανει exclude ολα τα rules toyu port forward αλλα το software firewall Θελει χειροκινητα.για δοκιμη τακλεινετε και αμα παιζει το port forward τοτε exclude.kai καρφωτα Ip στο pc για να ειναι σιγουρο οτι δεν θα παρει αλλη Ip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.