sculper Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με HOL! 1) Μπορώ να βάλω κάποιο άλλο router εκτός από το netfaster που μου έδωσε η HOL? (διότι είναι πολύ βλακεία router, δεν βλέπει τίποτα στο dhcp παρόλο που έχω 2 συσκευές σε Ethernet). Σκέφτομαι να βάλω ένα bauteq της Conn-x αν δεν γίνεται θα ζητήσω fritz...αυτό είναι βλακεία...γίνεται εύκολα αλλαγή??? 2) Support, καλά απλά τους λες ότι έχεις πρόβλημα και σε παίρνουν τηλ? Δεν υπάρχει κάποιος εκεί να μιλήσω απευθείας???
GeorgeKatz Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 1. Ναι, μπορείς εφόσον εχεις κάνει register. 2. 13844, περιμένεις και μιλάς. Σκέφτηκες να δείς το site http://www.hol.gr πριν ρωτήσεις; Ετσι για αλλαγή...
gega Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 μπορεις να αλλαξεις απλως τους λες οτι εχει βλαβη και εισαι οκ εγω ετσι αλλαξα 4 μοντεμ απο την hol :S
sculper Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 να αλλάξω νπορώ αλλά σου δίνουν πάλι το ίδιο.... ήθελα ένα fritz έστω και μεταχειρισμένο! μπορεις να αλλαξεις απλως τους λες οτι εχει βλαβη και εισαι οκ εγω ετσι αλλαξα 4 μοντεμ απο την hol :S
sculper Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 έβαλα το bautec και όλα δουλεύουν μια χαρά! αγαπητέ GeorgeKatz και τα δύο τα έκανα..... σχετικά με το 2...όταν ζήταγα τεχνικό...μου ζήταγαν κινητό και με καλούσαν μετά.....παλιά.....ήταν όπως τα λες... περίμενες και μίλαγες απευθείας... σχετικά με το site φυσικά και είχα μπει....
thodoris82 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Γεια σας,Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με HOL! 1) Μπορώ να βάλω κάποιο άλλο router εκτός από το netfaster που μου έδωσε η HOL? (διότι είναι πολύ βλακεία router, δεν βλέπει τίποτα στο dhcp παρόλο που έχω 2 συσκευές σε Ethernet). εμένα μια χαρά τις βλέπει όλες μήπως έχεις κάνει κάτι λάθος
sculper Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 λάθος δεν έχω κάνει.... θα το πάω για αλλαγή...ίσως έχει φάει φρίκη το συγκεκριμένο! εμένα μια χαρά τις βλέπει όλες μήπως έχεις κάνει κάτι λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.