pavlos77 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Θελω να βαλω Forthnet και θλω να μαθω πως πανε τα πραγματα στα Βορεια Προαστια? Βασικα θελω να μαθω αν εχετε αποσυνδεσεις , τυχον προβληματα και προπαντως μεχρι στα ποσα ( Kbps ) κλειδωνει περιπου το Router σας.Επιπλεον, θελω να μαθω ποσο καιρο εκανε να σας ενεργοποιηθει.... ( Μενω Μελισσια, Αν ξερετε που ειναι ) Υ.Γ : Ξεχασα να ρωτησω αν θα εχω πιθανον προβληματα που θα εχω στην ιδια γραμμη Forthnet Adsl και τηλ. ΟΤΕ.
Lucifer Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Αγία Παρασκευή, κλειδώνει στα 17και κάτι, τελευταία με έχει πάει φυστίκι με τα ντισκονέκτ αλλά βελτιώνεται, τους πήρε ακριβώς όσο είχαν πει, 20 μέρες ή 1 μήνα, δε θυμάμαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 sorry αλλά πλέον δεν μπορείς να ξέρεις τι συμπεριφορά θα έχει η σύνδεση σου επειδή των γειτόνων παίζουν μια χαρά... Πάντως το DSLAM "Πεντέλης" στο οποίο υπάγονται Βριλήσσια, Μελίσσια Νέα και Παλιά Πεντέλη είναι λίγο πίσω από τον Μουστάκα...άρα αν η γραμμή σου είναι οκ θεωρητικά θα παίζεις αρκετά καλά/ψηλά
pavlos77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Αληθεια? Δεν το ηξερα οτι ειναι πισω απο το Μουστακα... Εγω ειμαι 800μ απο εκει ( Στον Σκλαβενητη μενω κοντα ).Βεβαια το σπιτι ειναι λιγο παλιο ( του 93' ) ... Επειδη ειμαι λιγο ασχετος ομως με τις συνδεσεις ιντερνετ, αν αλλαξω παροχο θα χρησιμοποιω συνεχεια το ιδιο DSLAM? Και κατι τελευταιο παιζει ρολο αν ειμαι κοντα στο DSLAM θα εχω λιγοτερες αποσυνδεσεις ? ( Εγω πιστεω παντως οτι δεν θα εχω γιατι ειναι ανεπτυγμενο το δικτυο στην περιοχη μας )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 όλα τα dslams είναι στο ίδιο κτήριο, άρα σε όποιον ISP και να πας η απόσταση μένει ίδια... οι αποσυνδέσεις "βασίζονται" στην ποιότητα της γραμμής και όχι στην απόσταση από το dslam...
pavlos77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ωραια, δλδ εγω που δεν εχω ποτε αποσυνδεσεις με τον ΟΤΕ τωρα συμφωνα πως οτι μου λες παιζει ρολο η ποιότητα της γραμμής μου τοτε δεν θα εχω προβλημα... Αλλα ξεχασα παιζει ρολο και ο παροχος ετσι δεν ειναι?Επιπλεον ρωτησα και πιο πανω αλλα δεν μου απντησε κανεις . Λοιπον, αν βαλω Forthnet για ιντερνετ και εχω για τηλ. τον ΟΤΕ θα εχω προβλημα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 αν δεν έχει αποσυνδέσεις στα χαμηλά, δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει και στα ψηλά μιας και στα 2α η γραμμή είναι πιο ευαίσθητη και τα μικρά προβλήματα κάνουν διαφορά για δώσε τα στατιστικά της γραμμής σου που δείχνει το router σου
swiftech Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 17? ε ρε κι εμενα αμα κλειδωσει στα 3 λεω πεταει το νετ σημερα..
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 17? ε ρε κι εμενα αμα κλειδωσει στα 3 λεω πεταει το νετ σημερα.. αν μενεις στην αλλη ακρη του κοσμου δεν σου φταιει κανεις η αν τα καλωδια ειναι χαλια.και μην βλεπω ερωτησεις πως πανε τα πραγματα στα βορεια προαστια.εδω μεσα στην ιδια πολυκατοικια εχω δει 4 ατομα με ιδια εταιρεια οι 2 επαιζαν 8 οι αλλοι 2 στα 2 παρολου που το καλωδιο που φερνει ο οτε στο σπιτι ειναι κοινο και εσυ θες να μαθεις γενικα στα βορεια προαστια?ειναι σαν να λες θα εχω σημα με το κινητο σε ενα σπιτι στα βορεια προαστια.τωρα για τα μελλισσια ναι λογικα θα παιξεις καλα γιατι εισαι κοντα.λεω λογικα διοτι ισως τακαλωδια να εχουν καποιο προβλημα του οτε λεω ισως κατι με του σπιτιου αν και σπανιο αυτο ας ειναι και του 50.του 93 νεο ειναι.που να πας περιστερι και αθηναμε σπιτια του 30.μπορει να ειναι και νεο το σπιτι και να εχει κανει αλχημειες ο αλλος και να χανεις ταχυτητα αλλα αυτα τα τσεκαρεις με διαφορους τροπους ευτυχως.οτι εχεις τωρα σταθερη γραμμη πχ στο 1 mbit δεν σημαινει οτι θα ειναισταθερη πχ στα 15.θα εχεις πολυ πιο χαμηλο snr οποτε το ευρος σφαλματος ειναι ποολυ μικρο.μετα παιζει ρολο και ο ρουτερ
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ωραια, δλδ εγω που δεν εχω ποτε αποσυνδεσεις με τον ΟΤΕ τωρα συμφωνα πως οτι μου λες παιζει ρολο η τοτε δεν θα εχω προβλημα... Αλλα ξεχασα παιζει ρολο και ο παροχος ετσι δεν ειναι?Επιπλεον ρωτησα και πιο πανω αλλα δεν μου απντησε κανεις . Λοιπον, αν βαλω Forthnet για ιντερνετ και εχω για τηλ. τον ΟΤΕ θα εχω προβλημα? oxi den ua εχειςπροβλημα και να ειναι το τηλ οτε και το ιντερνετ forthnet. Αληθεια? Δεν το ηξερα οτι ειναι πισω απο το Μουστακα... Εγω ειμαι 800μ απο εκει ( Στον Σκλαβενητη μενω κοντα ).Βεβαια το σπιτι ειναι λιγο παλιο ( του 93' ) ... Επειδη ειμαι λιγο ασχετος ομως με τις συνδεσεις ιντερνετ, αν αλλαξω παροχο θα χρησιμοποιω συνεχεια το ιδιο DSLAM? Και κατι τελευταιο παιζει ρολο αν ειμαι κοντα στο DSLAM θα εχω λιγοτερες αποσυνδεσεις ? ( Εγω πιστεω παντως οτι δεν θα εχω γιατι ειναι ανεπτυγμενο το δικτυο στην περιοχη μας ) το ανεπτυγμενο που το ειδες?ιδιος χαλκος ειναι απλα πιο νεος απο οτι σε περιοχη πχ αθηνα που εχει χτιστει πιο παλια.απλα στα βπ ναι μεν τα καλωδια ειναι πιο νεα αλλα επειδη δεν ειναι πυκνοκατοικημενα και δεν εχουν ολες οι περιοχες αστικο κεντρο εχουν ετσι και ετσι ταχυτητα.πχ ταβριλησσια πεφτουν σε 3 αστικα κεντρα.πεντελης χαλαδρι και αγια παρασκευη.προς ολες τις κατευθυνσεις ειναι πολυ μεγαλη αποσταση και τα μισα βριλησσια μην πω ολα ειναι στα 8 με 10 Αγία Παρασκευή, κλειδώνει στα 17και κάτι, τελευταία με έχει πάει φυστίκι με τα ντισκονέκτ αλλά βελτιώνεται, τους πήρε ακριβώς όσο είχαν πει, 20 μέρες ή 1 μήνα, δε θυμάμαι. και η αγια ειναι τεραστια.μπορει να εχεις 17 μπορει και 7.οσο πιο κοντα στο αστικο κεντρο διπλα στην ερτ1 τοσο πιο καλα.αν ο αλλος ειναι στο college deree τοτε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.