stavi Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ξέρει κανείς να μου πει πώς μπορεί κάποιος να βρει για 2 καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο-Αύγουστο δουλειά στην Κρήτη όταν ο ίδιος μένει στη Θεσσαλονίκη; κάτι σε reseptionist, κάτι σε σερβιτόρα ή και ότιδήποτε άλλο στην τελική
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Τοπικες αγγελίες; Αλλα για αυτα που ζητας πας μια βδομαδα πιο πριν κ ψαχνεις. Ειδικα σερβιτορα δεν ειναι τοσο δυσκολα αρκει να εχεις καταληλη εμφανιση.
stavi Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 το τοπικές είναι το πρόβλημα. Που θα τις βρω αφού μένω θεσσαλονίκη. Και πάλι πλέον δεν είμαι σίγουρη ότι κάθε πολή διαθέτει αγγελίες με εργασία όπως η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα... αυτό το έμαθα όταν έψαχνα δουλειά στην Αλεξανδρούπολη. Και όταν ρώτησα πώς βρίσκουν εδώ δουλειά οι άνθρωποι αφού δεν υπάρχουν αγγελίες μου είπαν ότι το θέμα κινείται μέσω γνωστών.
million_voices Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 αυτες οι δουλειες γινονται μεσω γνωστων,αν εχεις φυσικα στην κρητη καποιον φιλο/φιλη και παλι δυσκολο μεσω "αλληλογραφιας",ειδικα σε τετοιες δουλειες που ο αλλος θα θελει να δει τι ρολο βαρας αν μπορεις κατεβα κατω,μεινε σε καποιον γνωστο/η για λιγο και ψαξε αλλιως δυσκολα
stavi Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 χμ ναι.. έτσι είναι όπως τα λες αλλά ηλπιζα να ακούσω και καμιά άλλη πρόταση.. όπως για παράδειγμα κανένα site με αγγελίες για καλοκαιρινές δουλειές.. όλο και κάποιον γνωστό έχω αλλά... το θέμα είναι πως θα γίνει να κάνεις τα πάντα εντελώς αυτόνομα
million_voices Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 αν καταλαβα καλα θελεις να συνδυασεις δουλεια και διακοπες γιατι δεν κοιτας διαφορα προγραμματα εθελοντικης εργασιας και διακοπων παραλληλα? νομιζω πως ειναι πολυ ποιο decent-ευκολο σκηνικο απο το να δουλεψεις γκαρσονα-μπαργουμαν,νομιζω με καταλαβαινεις ετσι?
afentiko7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ξέρει κανείς να μου πει πώς μπορεί κάποιος να βρει για 2 καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο-Αύγουστο δουλειά στην Κρήτη όταν ο ίδιος μένει στη Θεσσαλονίκη; κάτι σε reseptionist, κάτι σε σερβιτόρα ή και ότιδήποτε άλλο στην τελική και γιατί να μην πας να δουλέψεις στη χαλκιδική? Λιγότερους τουρίστες έχει? και είναι λίγο πιο κοντά από κει που μένεις.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ειχα δει site με αγγελιες για κρητη.Αλλα δε θυμάμαι.Εγω θα πηγαινα και θα εβρισκα επιτόπου. Δεν ειναι τοσο δυσκολο ... ειδικα για καφετεριες κτλ..
stavi Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 thanks you guys! re afediko κάποιο λόγο θα έχω να θέλω να παω Κρήτη.
johnnyestia Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Βάλε αγγελία εσύ κοπελιά. Σε ποιό νομό μένει ο "λόγος"?
Ros_Original Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 http://www.kritikes-aggelies.gr http://www.delogo.gr
Chris_85 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Βάλε αγγελία εσύ κοπελιά. Σε ποιό νομό μένει ο "λόγος"? Για τον ''Παναγιωτη'' λες...
elven Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ξέρει κανείς να μου πει πώς μπορεί κάποιος να βρει για 2 καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο-Αύγουστο δουλειά στην Κρήτη όταν ο ίδιος μένει στη Θεσσαλονίκη; Αν έμενες Γιάννενα θα άλλαζε κάτι;
primus.e101 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 http://www.haniotika-nea.gr/index.php?ma=1 Για Χανιά..κάνε κλικ στο νούμερο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα